Zgubiłeś się w bramach piekieł? A może po prostu Ci się spieszy? Przeczytaj ten poradnik, a dowiesz się jak szybko wydostać się z hellgate.
Zgubiłeś się w bramach piekieł? A może po prostu Ci się spieszy? Przeczytaj ten poradnik, a dowiesz się jak szybko wydostać się z hellgate.
Żałosne... Odsyłać do innego tematu..
Temat powinien się nazywać: Czy wiesz, że "wchodząc do tego tematu poznasz link do posta objaśniającego opuszczenie hellgate??".
No nie wytrzymam z tym gościem, nie rozumiesz, że to jest dział
i w nim zamieszcza się ciekawostki o tibi, żeby wyświetlały sie one na stronie głównej.Cytuj:
Czy wiesz że...
Twoim zdaniem ma on kopiować cały poradnik celestiana ?!
On jest redaktorem testowym -.-.
I on nie nabija postów tylko pisze ciekawostki, które znajdują się na stronie głównej.
@up
no znowu ktos byl szybszy ;/ musze popracowac nad szybkoscia ;//
Czlowieku, nie rob z siebie idioty, to probny redaktor tego dzialu i on powinien robic takie ciekawostki o ile nie chce wyleciec z tej posady, to ze ty to wiesz nie znaczy ze kazdy, poza tym poki co to ty tylko nabijasz posty..
Myślę, że to Ci wszystko wyjaśni.Cytuj:
Przeczytaj w jakim dziale to jest ,zanim napiszesz głupiego posta. On jest nowym redaktorem i takie jest jego zadanie.
Tutaj masz tematy:
Kilku redaktorów potrzebnych od zaraz.
Wyniki wyboru redaktorów
btw. Zaczyna mnie już to wkurzać, za takie posty powinien być warn.
#up Zgadzam się, jakiś mini-regulamin byłby wskazany. Ale gdyby czytali tematy oraz na jakich podforach są to na pewno wiedzieli by o co chodzi, a tak mówią jeszcze, że nabijasz posty...
Pozdrawiam.
Świetna praca! Nie ma to jak wklejać linki do czyjegoś poradnika, ważne żeby zrobić kolejny nie potrzebny temat w tym dziale.
Nigdy nie pomyślałbym tak z tymi bugami..wielki + dla Celestiana.
jezeli mozesz to nie wstawiaj tematow z odsylaczem ok?
Nie widzisz, że on pisze tylko, żeby nabić sobie posta? Dawno ta sprawa została wyjaśniona, a ten swoje ;s
Więc powtórzę jeszcze raz.
WSZYSTKIE PIERWSZE POSTY ZAMIESZCZONE W TYM DZIALE IDĄ NA STRONĘ GŁÓWNĄ, A DOKŁADNIEJ DO Czy wiesz że .... Są tam zamieszczane fragmenty pierwszych postów.
@ Topic
Tą metodę znam długo, aczkolwiek wolę sobie pozwiedzać, nawet jak mi się śpieszy, bo przecież wykorzystywanie bugów w grze jest nielegalne ;d
W sumie pomysł ciekawy, ale jest to niezgodne z zasadami tibii, gdyż jest to wykorzystywanie błędów gry.
W sumie sposób mało znany, ale znam go już od dawna.
Nie no to jest żałosne. Mogę napisać taki dział "czy wiesz, że można dobrze grać druidem?". No i dać link do poradnika, albo: "Czy wiesz, że w tibii są miasta?" i dać link do mapek miast. -.-
#up
możesz, ale potem dojdziesz do wniosków, że to nie ma sensu, a ten wątek Omen'a MA.
Ludzie, proszę was, nie poćcie się, żeby coś napisać jeśli nie macie zielonego pojęcia po co jest ten dział i nie macie nic mądrego do powiedzenia. ( Tekst skierowany do pana up i innych - żeby nie krytykowali czegoś, czego nie rozumieją)
Mistyk~