Witam,
Pierwszy Newly Wed outfit na Pandorii
oraz drugi w Tibii zdobyty. ( na rookgaardzie )
Teraz kazdy moze go miec, lecz nie ma to jak byc drugim w calej Tibii, i pierwszym na swiecie^^
http://img38.imageshack.us/img38/5818/firstn.png
Wersja do druku
Witam,
Pierwszy Newly Wed outfit na Pandorii
oraz drugi w Tibii zdobyty. ( na rookgaardzie )
Teraz kazdy moze go miec, lecz nie ma to jak byc drugim w calej Tibii, i pierwszym na swiecie^^
http://img38.imageshack.us/img38/5818/firstn.png
ahhah widziałem jak sie rookujesz ale spoko
Pozdrawiam Svardar
GZ zrobienia go ! Cieszki był ? Ile ci zajęło robienie go ?
jezeli to dzis zrobiles to nie jestes pierwszy w tym outficie chodzi pelno osob ;x na pandorii moze 1 pierwszy co do rookgarda nie jestem pewny
Ciemny As, mi nie chodzi o cala Tibie, tylko o ROOKGAARD calej Tibii ^^ Bo pierwszy byl Strugu.
nono gratulacje
Yyy, czy przypadkiem postać nei jest zupełnie resetowana po rookowaniu?
Jest, ale outfit zostaje ^^
Jezeli ktos nie wierzy - pisac na pandorii do '' Schizzo '' zaloguje sie, i zobaczycie na wlasne oczy ; )
Rzeczywiście się zrookował ;/ Oszust!
Character Deaths
Jul 08 2009, 11:38:47 CEST Killed at Level 6 by Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:38:00 CEST Killed at Level 6 by Baxster Volverine and Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:37:22 CEST Killed at Level 6 by Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:36:42 CEST Killed at Level 6 by Metheor and Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:36:05 CEST Killed at Level 6 by Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:35:14 CEST Killed at Level 7 by Moofio Ovner.
Jul 08 2009, 11:33:50 CEST Killed at Level 7 by Gardenal Sequelado, Taran Zafin and fire.
Jul 08 2009, 11:32:18 CEST Killed at Level 7 by Gardenal Sequelado.
Jul 08 2009, 11:30:17 CEST Died at Level 7 by fire.
Jul 08 2009, 11:28:55 CEST Died at Level 8 by fire.
hahaha sprytnie xD przyznajcie, że sami byście o tym nie pomyśleli
Lol XD
Sprytny żeś jest. Ale piszesz że drugi, no to po prostu zobaczyłeś i od gapiłeś pomysł. ; p
Ale nie no szacun. ; d
Szpan w takim chodzić po rooku. Ale to trochę nie sprawiedliwe w stosunku do h-lvl rookstayerów, bo oni nie mogą takiego mieć (tzn, mogą no ale... ; d).
Zipper
a co trzeba na ten outfit moze mi ktos powiedziec? bo z wielka checia bym sobie nawet go zrobil ale co potrzebne na niego jest to nie mam pojecia ;(
No właśnie co trzeba do outfitu ?
trzeba wziąć ślub z dziewczyna w tibi i już masz outfift
Too Proosciutki ; )
I co w tym takiego ekscytujacego? Nie jest to wyczyn, nie wymaga trudnego questu ani fortuny. W dodatku mogles wylaczyc floorscan na screena.
PS. Pewnie dziesiaty albo piecdziesiaty a nie drugi tylko nikt sie tym nie chwali bo niby po co? Zwykly i tani...
Rownie dobrze moglbys zrobic temat "Pierwszy adv 23 levelu na 15 mlvlu i discie 60 na skeletonie uzywajac kamieni". Niby nic ale zawsze pierwszy ;<
ja o tym pomyślałem na była zapowiedź i addon miał kosztować (paczka) 1k, to był zrobił 2 chary za obu bym wyniósł po 1k z rooka później zrobił 1k quest i bym miał kase na ślub, ale jednak podwyższyli cenę stroju do 5k.
Poza tym nie opłaca się robić rookstayera, przez ograniczenia bankowe do 1k.
Edycja > usuń post.
No no brawo, gratuluję pomysłowości. Już widzę twój zaspamowany priv ;d
Pomijając to że ten outfit jest bardzo brzydki to gratulacje.