-
10 załącznik(ów)
Lollipop <3
Witam :D
W tym temacie umieszczane będą screeny graczy z gildii :
Załącznik 157016
z Honery
Skład :
Załącznik 157017
Ja napewno, będe jakoś regularnie dodawał screeny co do reszty to nie wiem ... : D
Załącznik 157019
Załącznik 157020
Załącznik 157021
Załącznik 157022
Załącznik 157023
Załącznik 157024
Załącznik 157025
Załącznik 157026
-
9 załącznik(ów)
-
No jak na pierwsze screeny to dobre awanse, demce, feru tower xD oby temat nie upadl bd tutaj czesciej zagladal :) moglbys pokazac eq skile stan postaci itp. Powodzenia :)
-
10 załącznik(ów)
dalej..
Załącznik 157061
Załącznik 157062
Załącznik 157050
Załącznik 157053
Załącznik 157054
Załącznik 157055
Załącznik 157056
Załącznik 157058
Załącznik 157059
Załącznik 157060
Oki, jak narazie to tyle mam nadzieje, że choć troszkę się spodobało :)
Postaram się dośyć regularnie dawać skriny :D
KOMENTUJCIE .!!! Proszeę...
-
Imo za duzo screenow jak na pierwsze posty,nie starczy ci zdjec na rozwijanie tematu ; P
No i pokaz eq i skille ! ; d
Ale poza tym to temat ciekawy,daje 5/5. Nic dodac,nic ujac ( oprocz tego,ze za duzo zdjec dales,ale to nie nasza sprawa ; d )
-
No , no rozwinąłeś hara przez ten czas co nie grałem gz first figurki na honerze jedziesz dalej i pamiętaj dalej czekam na to 500kk haraczu... :p
-
Hrhr, elegancko Karolku.. ; > ;*
-
Popieram tam kilka up @
za dużo jak na pierwsze posty , nie będziesz miał co wrzucać potem :d a tak to screeny fajne , 9/10 - mogą byś lepsze :P
-
9 załącznik(ów)
-
Dzięki za pierwsze komenty ;) .... tylko dziwie się czemu akurat Wam to przeszkadza, że ssów jest za dużo?:> Za mało źle , za dużo, źle WtF?:/
Dalailaa ;*
Bartucha <3
QuSword ;D
Comment Plxor
-
8 załącznik(ów)
.
-
Tez wlasnie sie dziwie ale jak masz na zapleczu duzo zdjec to bedzie ciekawie. Spawciu dobry hard przy destro i fury ;)
-
Wszystko fajnie i wogole extra lvle macie, ale Kalol nie obraz sie ale nick Czesio of night czy jakos tak ~ jest strasznie dziecinny
-
Dzięki Wszystkim :D nick..:D Co tu dużo mówić nie miałem pomysłu.. Wczesniej miałem chara Knight of the night.. tak sie jakoś stało ze go sprzedałem.. akurat wpadł mi do głowy Czesław ..ale ja tam nie żałuje, przynajmniej każdy mnie zna .. jestem lubiany, rozpoznawalny itd..
A w tej grze raczej nie chodzi o nick.. tylko raczej o to jaką się jest osobą...
#Alliz Kird
Ta... mówią na mnie kalol, kajoj, kajojek, kalolek, karolek, lolek, loluś ... dobijające czasami, ale to wszystko przez to imię ^^ :D
-
Powiem Ci ze screeny jak z karabinu wystrzeliles, zajebiaszcza dawka ssow jak najbardziej na bardzo wysokim poziomie. Jesli beda takie caly czas to powiem Ci ze twoj temat bedzie sie cieszyl olbrzymia popularnoscia, ja napewno czesto bede wpadal, sledzil twoje osiagniecia i w miare mozliwosci komentowal.
Elo
Keep going.
-
Nonoo ;O pierwsze wrażenie tematu to poprostu mnie zatkało mówiąc szczerze bardzo dużo takich ciekawych screenów o to chodzi panowie .
#Bartucha
Hardkor i nic więcej xD
Gz tematu i takich postaci bo naprawde jest czego .
#Kalol
Mam pytanie , Kalol to twoje przezwisko bo na mnie mówią Kałoł (naprawde) .
Pozdrawiam i tak trzymać panowie .
-
Hah kogo ja widzę na torgu :>
No sski gites,nie zgadzam się z tym że za dużo i potem nie bdzie miał co wrzucać ;)jak robi ssy regularnie to nigdy nie zabraknie a nim więcej tym lepiej chyba że są nudne i monotonne to zachować dla siebie ;P
Temat fajny i o moim świecie ;)
@Bartucha
Jak zwykle botterów męczysz ;P Ty teraz masz spawcia czy sski nie twoje ?:P
-
.Owszem,Kocham hardcore :D
^
A co do Spawcia,gralem i moze nadal gram :P
-
1 załącznik(ów)
haha <3
Załącznik 157156
#down
loool ...dobre :D
-
Kurde niezłe ssy , gratulacje na nowej drodze życia :D najlepiej to zrób zdjęcie swojej żonki w tibii i ustaw na tapecie w telefonie ;d
-
#Kalol
Twoja sygna mnie rozprasza ^^
#Topic
Temat świetny, przede wszystkim dużo fajnych zdjęć, najfajniejsze są te hardkorowe :q
Pozdrawiam
Lubie_tibie
-
No ladnie Czesiu ; d czekam na 200 lvl jedziesz z tym .. Bartucha jak zwykle hardkor :D Swietne ssy chlopaki :) Prosze o wiecej ... ^^
-
4 załącznik(ów)
.
-
8 załącznik(ów)
.
-
7 załącznik(ów)
-
1 załącznik(ów)
Nie no, ale z Was LOLIPOPY :'|
Ciekawe ssy dodajecie, osobiście uważam, że Bartucha przebija wszystko. Potrafi ująć akcję no i jest paladynem :3
Co do Czesia - jedynie Twój nick mnie strasznie wkurwia, gdziekolwiek słyszę 'Czesio' to mnie mdli. Ale postać masz fajną, wyprawiasz nią cuda niewidy i fajnie expisz, dasz coś? :>
A BARTUCHA MA DŁUGIEGO I ZIELONEGO!
-
-
3 załącznik(ów)
@AeewQ
Ty tylko o jednym,to good,bo my tez :DD
@Topiiik
Cos tam jeszcze znalazlem.
Załącznik 157562
Załącznik 157563
Załącznik 157564
-
Na chłopski rozum to połowa nastolatków o tym myśli ;d
I w ogóle jesteś hardkorem, te 2 HFFY jakby wave zajebały to oglądałbyś temple, ale nie dałeś się i chwała Ci za to. Autograf plx?
Przy okazji: możecie mnie czasem pozdrowić na jakimś ssie? Bd wdzięczny ;3
-
i w tym sęk...
czesc karolku,jestem twoim wielkim fanem,masz oczywiscie naj najlepsze skriny,jestes najbardziej hardkoowy,za to cie cenie,ale co najwazniejsze jestes ładny,całuski odemnie ;*
p.s. trzymaj tak dalej,tzn tak mocno i hardkorowo(ciekawe czy masz takom samom dupe jak na avatarze)
buziaczki ;p
aha no tak o bartuszce bym zapomnial,sory za hacka ;/ >>> umyj sie
-
Hujowego :P
Ehh Pietrucha ;D
Zabije cie jak przyjdziesz ;*
-
spoko footy hehe :D ladnie lecicie z expem lootem :D oby tak dalej dajcie moze jakies questy czy cos :)
-
zasypaliscie nas naprawde fajnymi fotkami ;>
ile czasu hunciles te 2k sea serpentów?
no i ile warta jest ta figureczka oraz crystalline~ armor?
-
10 załącznik(ów)
#up
Te 2k seas hunciłem tak z 5 dni..Armor warty już teraz ze 150k , a figurka jak narazie z 500k.
Hunt na Dariuszach i Furach ~ z 1,5h i musielismy kończyć bo sioher miał burze ;D
Załącznik 157668
Załącznik 157669
Załącznik 157670
Załącznik 157671
Załącznik 157674
Załącznik 157675
Załącznik 157673
Załącznik 157676
Załącznik 157677
Załącznik 157678
-
6 załącznik(ów)
-
huncik i tak spoko 2 x steel boots hehe zle nie jest :) Czekam na next :D
@edit jak pisalem post ty dawales next foty :P locik spoko jak na taki czas expa.
-
heh dzięki ..dzisiaj może na poi potwory ale to zależy czy mi sie będzie chciało.. wole znowu na te dt i fury z Bartuchą po pacca kupił <3 :D
-
2 załącznik(ów)
.
-
Znowu Was skomentuję.
/Bartucha: kurwa, kocham Cię. Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak dodajesz ssy to kurewsko strasznie mi się podobają i mam ochotę Cię shaXować. Paladyn>all, prawda?
/Czesio: ten zamek na Vengoth - co tam jeszcze można ciekawego prócz Vamp Bridgeów/Hellspawnów/Torturerów i Fury znaleźć? No i jak wrażenia z tamtego hunta? Spokojnie i lajtowe miejsce, czy raczej chujowy spot z mocno siekającymi mobami?
Wpadnę tutaj potem :*
-
1 załącznik(ów)
Macie Czeczeny !
Moj 1 Ss :p
Załącznik 157725
-
buahhaha,wjazd qbuchy xD dajesz ...
no a bartuszka hardkorem byl jest i bedzie a kajoj oczywiscie zamula ze swoimi nudnymi huncikami ;DD 9/10
-
1 załącznik(ów)
.
Czesc Piotrze ;D
Powiem tylko tyle ze jest tam zyjebanie hardo =O
Załącznik 157726
-
nice,jak tam loocik i exp na seprentach ,hardkore jest? i to samo pytanie na emat medusss ;p
-
.
SS-lajt,tylko te jebane meduzy combo po 800 wala,a loot to gowno :/
-
Powiem Ci ze ssy zajebiaszcze macie ;)) Niezle hardkor ss - co mi sie najbardziej podoba w tej grze, nie boisz sie ze padniesz, nie nudzisz tylko zarzucasz elo ssy, ktore milo sie oglada. Rzadko zdarza mi sie oddawac komentarze, ale wasz temat na to zasluguje.
Joł & keep going, wpadne tu jeszcze.
-
2 załącznik(ów)
#AeewQ
Jeszcze mary tam są i were wolfy ale tych wolfów się bić nie opłaca bo żalowy loot. Na Fury i Darku zawalisty loot i bardzo szybko się respią i bardzo szybko padają :D
Piotrze sam zamulasz swoją osobowością :( jak nie podoba Ci się to co dodaje to nie oglądaj. Myślisz, że mnie sprowokujesZ? No way.. a tak btw to spójrz najpierw na siebie zanim kogoś obrazisz ..
Sea..800 Empe..
Załącznik 157747
Załącznik 157748
Piotrze ironizuj sobie dalej..mnie to nie rusza <3 ;**
-
-
no co ty kajoj,ja cie lubie,wręcz uwielbiam,moze kiedys sie z tobąna hunta wybiore ,jak myslisz? ;p
jakub more pics pliss
p.s. ładny locik kajoj
-
4 załącznik(ów)
.
-
Hardkorze Ty :D
powiem tyle :
Nie weszłeś ...