Nazywa się TibiaMe i bardzo rożni się od swojej PC'towej odpowiedniczki (zarówno grafiką jak i fabułą). Można ją pobrać tutaj, a samo konto tworzymy juz po zainstalowaniu aplikacji.
Gra wymaga połączenia z internetem.
Wersja do druku
Nazywa się TibiaMe i bardzo rożni się od swojej PC'towej odpowiedniczki (zarówno grafiką jak i fabułą). Można ją pobrać tutaj, a samo konto tworzymy juz po zainstalowaniu aplikacji.
Gra wymaga połączenia z internetem.
Słyszałem, że nie można tam przedmiotów przesuwać, podnosić. To prawda? Gdyby ta tibia nie była płatna to bym sobie ładnie popocinał ;d
Ta wersja tibii wcale nie jest platna, platne jest polaczenie z mobilnym internetem, ale to latwo pominac, gdyz wystarczy telefon z obsluga wlan
Ja wole normalna Tibie kiedys probowalem Tibie ME ale mnie jakos piksele na takim malym ekranie nie przekonuja
Kiedyś próbowałem w to grać, ale niestety się nie udało. Po pierwsze miałem za słaby telefon (nie było go na liście, która była na stronie zamieszczona) a po drugie to zabierało kasę a ja debet na koncie.
Czy to prawda ze mozna grac w tibieME w emulatorze telefonu ? Oczywiscie chodzi mi tutaj o emulator zajdujacy sie na komputerze :)
Tak można, ale juz lepiej grac w normalna tibie :]
wg. mnie to bezsens - przede wszystkim za mały ekran a o reszcie nie wspomne...
jednak zawsze to jakaś ciekawostka
Ma ktos moze jakies screnny z tej TibaME
Również kiedyś grałem, ale nie wciągneło mnie za bardzo. Wbilem bodajże 15lvl.
Wydaje mi się że gra nie jest godna uwagi. Już lepiej pograć w tibie na peceta
Taka dziwna ta TibiaME, a najlepsze jest to że Tibia na komórkę ma lepszą grafikę niż Tibia na PC'ta :P
Normalna Tibia Rules ;)
A nie jakies podroby, ktore ktos sobie kidys tam zrobil ^^
A co do tibii na komorke, mialem ale nie chcialo sie odtworzyc ;p
I tak najlepsza gra na telefon.
Wifi i jazda
Jest tylko kilka expowisk dla facc, większość jaskiń jakie spotkałem na drodze były tylko dla pacc który wcale nie był tani ( coś koło 50 zł ) :O
Że się tak zapytam. Ta tibiaME jest na komórkę, ale gra się swoją opstacią z innymi graczami czy jak?
Ja bardzo chetnie w to pogram, lecz posiadam n5530 i nie ma jeszcze wersji na touchscreen lecz ma byc w pierwszym kwartale więc czekam :D
heh kiedyś już w to grałem poprzez emulator na kompie
i dziś z braku zajęć i kiepskiej pogody znów się zalogowałem :)
i nawet dużo osób w to gra jak na świecie nr. 1 pobiegłem na "rynek" to spotkałem wielu graczy (ok. 10) co jest dużą ilością bo jak wtedy grałem to widziałem tylko jedną osobę :]
Kiedyś to sprawdzałem, nawet się zalogowałem, ale pamiętam tylko, że nic się nie dało zrobić bo chyba nie wiedziałem jak coś mam napisać do npc (chyba).
Jak będę miał czas to jeszcze raz sprawdzę ;d
Niby to fajne, ale ile musi kasy ssać za połączenie. Nie grałbym w taką mini tibię, chyba, że bym u lekarza się strasznie nudził. Kiedyś spróbowałem i mi się nie spodobała.
Mam kilka pytań:
- Na N95 8GB pójdzie?
- Jak załóżmy zamówię pakiet 25 MB to będę miał to za darmo? i na ile starczy?
Pójdzie, godzina grania zabiera nam z pakietu jakieś 5-8 MB to sobie przelicz. ;]Jestem głupi, pomyliło mi się chłopak niżej tam dobrze mówi. xD
Jest funkcja w grze dzięki której widzimy ile jest osób online i tak jak sprawdzałem z 3 tygodnie temu to było ich chyba coś około 80 o 10 rano. xD
youtube.com/watch?v=YkCv7HYnEhU
lol...
fajny demon hunt xD gra wydaje się bardzo łatwa w porównaniu do zwykłej tibii ;/
Pacc na 120 dni to 12€, wg dzisiejszego kursu 47zł, ja dalem 53zl 10dni temu:P
Chyba zartujesz!
5mb hahaha...
Ja jak liczylem to ok 700KB / h ale to dlatego ze ja bardzo duzo pisalem i odkrywalem mapy, wg cipsoftu:
Obecnie najbardziej oplaci grac sie po za WIFI w sieci play raczej, za 5zl mamy pakiet 100mb ktory starczy na bezmala 200h gry przynajmniej;)Cytuj:
CIPSOFT.com napisał
To nie duzo.
Za to graczy jest dosc duzo, na w7 zdarza mi się złapać często po 200 ludzi online nawet!:)
Wlasnie, jak zaczynacie grać grajcie na w7, ja tez niedawno zaczalem ale duzo polakow itp a to chyba dobre;)