Cytuj:
I na prawdę bardziej opłaca mi się brać dragi na klatę na deep fibuli. Pewnie grasz na pvp, ja na celescie mam średnio 900 osób na servie. Przy takiej ilości graczy nie nadążam z biciem smoków i po prostu lepiej mi jest wziąć jednego na klatę niż uciekać przed trzeba na raz. A grać potrafię.
po prostu nie znasz respów i jestes noobem. Uciekając wbijasz sie na respy pozostałych dragów. Na takim lvlu drag to pare hitów więc raczej nie musisz obiegac całego expowiska 10 razy zeby go zabić...
Nic takiego nie powiedziałem, kolego. Napisałem jedynie, że paladyn ma lepszy system leczenia i w zwarciu bije lepiej niż knight. Te postacie się różnią, ale gra jest prawie taka sama.
no własnie... "gra jest taka sama". Normalny gracz grajac palladynem ucieka przed potworkami i bije je na dystans, pozatymm ma sd z ktorego bije zlbizone hity do sorca. A ty mówisz ze te 2 profesje niczym sie nie roznia... gzzz
Cytuj:
Nie wiem co by to robiło. Dałem Ci konkretną odpowiedź jakby to wyglądało dla 200 lvla, a Ty wyjeżdżasz z kolejnym bezsensownym pytaniem. Samemu nie możesz wymyślić jakiejś opcji? Powiedzmy, że zręczność mogłaby zwiększać szansę na uderzenie krytyczne. Pasuje? Jeśli nie, to sam wymyśl coś dla tej zręczności.
to najpierw pomyśl czy to wogole ma sens i w czym mialo by to miało mieć zastosowanie.
zręcznosc unikanie hitów?
a siła pewnie zwiekszone hity?
i co? palladyn ktory teraz bije z assasin starow w graczy po 400 i z sd po 80 po załadowaniu wszystkiego w siłe bedzie bil za 550 i 130? Gz
Cytuj:
To już zupełnie inna sprawa. W pewnym stopniu się z Tobą zgodzę, ale jednak nie do końca. Spora część high lvli ten swój mega poziom wbiła jeszcze za czasów tibii 7.6, a jak wiemy, wszyscy tę wersję tibii kochają i wszystkim się za jej czasów grało świetniewięc wątpię, by mieli jakieś wąty i gadali, że teraz gracze mają ułatwienia. Z resztą, więcej opcji wcale nie musiałoby ułatwiać gry. Myśl trochę człowieku -.-
,
wlasnie dlatego sie grało świetnie że sie wbijało lvl powoli, nie było tylu botów, a przynajmniej war botów. Tibia nie była na tyle popularna żeby w wojnie uczestniczylo 150~ osob.
expilo sie DUZO WOLNIEJ
własnie dlatego nie mozna wprowadzać duzych zmian natychmiast bo mogą okazać sie zbyt korzystne lub niekorzystne dla pewnej grupy graczy.
Cytuj:
Chciałbym dalej grać w tibię, jednak ta grała się tak monotonna, że wręcz nie potrafię. Chciałbym, aby Cipsoft wprowadził jakieś konkretne zmiany do tej gry, aby stała się po prostu ciekawsza
w skrócie: podobała ci sie tibia, ale juz ci sie znudziła. Chcesz żeby cipsoft zrobił nową gre o nazwie tibia tak?
Może niech nowi ludzie tez doświadczą tej gry. To że tobie sie znudziła to nie znaczy ze dla wszystkich jest monotonna.
Znajdz sobie inną gre skoro chcesz duzych zmian.
Cytuj:
TEN TEMAT NIE POWSTAŁ PO TO, ŻEBYŚCIE KOMENTOWALI MOJE DWIE PROPOZYCJE, KTÓRE I TAK BYŁY TYLKO PRZYKŁADAMI, TYLKO PO TO, ŻEBYŚCIE SAMI RUSZYLI GŁOWAMI I SAMI COŚ WYMYŚLILI!
jeśli wpadne na dobry pomysł otworze nowy własny temat wiec ten jest do zamkniecia
Cytuj:
Cadosinio napisał
Ja sie tam za bardzo nie znam, ale sie wypowiem:
plujecie sie o pvp - tak, to jest dopiero pro! pvp w tibii = masz duzo kasy /dobre eq i skille/dobrych kolegów = jestes wygranym. (zaraz bedze ze licza sie umiejetnosci, chcialbym widziec 10 sorca uciekajacego 50 palladynowi :dd). Po drugie - Tojaiu - ja 30 druidem stoje na UKOS od smoków i go leje, a nie uciekam po prostej i dostaje po 170 z vave. Ucieczka sie oplaca, jesli ma sie gdzie uciekac.
Acha, i cały czas płaczesz że 200 lvl są pokrzywdzeni - o tak, kurwa, ale pokrzywdzenie :((
po kazdym przeczytanym twoim poście zastanawiam sie czy płakac rzygać czy moze śmiać sie.
jestes największym noobem który przypomina mi sie gdy mysle o najwiekszych noobach. Czuj sie zaszczycony.
po 1 wątpie żebyś kiedykolwiek miał postać która potrafiła by zobaczyc smoka, bo sądze że wiekszoscia padasz zanim do niego dojdziesz.
po 2 nawet na twoim otsie ktory pewnie z tibią wspólną ma tylko grafike są pewnie smoki i może własnie tam ci sie go udało zobaczyć, ba a nawet dotknąć, lecz pewnie nie zauważyłeś że smok ma 3 typy ataku:
fireball
flam hur
i łapa.
gdy uciekasz na wprost dostaniesz z flam hura i fireballa
gdy stoisz od niego na ukos (o lol) dostaniesz z łapy z fireballa i czasem flam hura
i teraz słuchaj uważnie: jest jeszcze 3 taktyka, uciekasz od smoka na ukos, wtedy trafia cie tylko fireball
Cytuj:
plujecie sie o pvp - tak, to jest dopiero pro! pvp w tibii = masz duzo kasy /dobre eq i skille/dobrych kolegów = jestes wygranym
Niestety żadnej z tych rzeczy nie osiągniesz nie mając chociaz odrobiny umiejętnosci. I ty jestes tego przykładem.
Ja 29 sorcem spokojnie zabije przeciętnego 45 sorca. Więc nie pierodl ze w tibi nie liczą sie umiejętności.
Naprawde przeczytałem duzo twoich postów, widziałem cie nawet pare razy w tibi na zdjęciach i twoje rozmowy na chatach. Dla mnie jestes tibijskim zerem. Najwiekszym noobem na tym forum. Przykro mi.