Tomurka zdobył dziś 1.050.779.800 (słownie - miliard pięćdziesiąt milionów siedemset siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset) pkt expa :) Pierwszy Polak z 400 poziomem.
Gratuluje :)
Wersja do druku
Tomurka zdobył dziś 1.050.779.800 (słownie - miliard pięćdziesiąt milionów siedemset siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset) pkt expa :) Pierwszy Polak z 400 poziomem.
Gratuluje :)
http://img24.imageshack.us/img24/7017/400jzo.jpg
Gz myslalem ze andree bedzie 1
No co tu dużo gadać, gratulację i tyle.
Siedzenie 5-10h dziennie dało efekty.
Jeden siedział 5h, potem drugi, trzeci....
TOmurka... największy noob na servie.
Pamiętam z czasów jak grałem.
Nieudolnie próbował mnie trapować na frostach.
Co ktoś do niego nie napisał to inny ovner....
Nigdy go nie lubiłem ale gratulacje bo to nie lada wyczyn nawet jak na kilka osób xD
no brawo, tylko screena zjebał ;d
ciekawe czy bedzie grac jeszcze ?
Nie orientuje się teraz w takich sprawach, bo już nie gram, ale szczerze mówiąc to myślałem że ten 400setny poziom osiągnie ktoś o kim już wcześniej było głośno.
No ale cóż, pozostaje pogratulować.
No cóż, zaskoczyliście mnie. Dawno nie patrzałem na lvl ludzi i myślałem, że 400 ma LP, reszta max 350. A tu takie zaskoczenie... xD
No cóż, gz!
Pamiętam, miał swoim MS'em obok mojego domek, gadałem z nim dosyć często, wyniósł się po jakimś czasie, Tomurką miał wtedy lvl 77~.
Teraz się dowiaduje że gadałem z najwyższym lvlem w tibii, looz.
#down
E tam, kilka cyferek pomyłki, Pr0 plejerze.
każdy dobrze wie, że oni grają we 2 czy 3 (bracia? chuj ich wie) ale i tak hm... gz ?
GZGZGZGZGZGZGZGZGZ 400 lvl wooh ja też będę taki miał ;o
Teraz trzeba gonić dziada paulistinhe.
Serdecznie mu gratuluje tego :) a po za tym mieszka koło mnie to tym większe GZ :) po za tym słyszałem plotkę że grają w 4 ale to tam nic :D
Pozdro.
No nic pozostaje mu tylko pogratulować, mi szczerze mówiąc znudziło by się. Nie ważne czy sharował (a kto teraz nie sharuje : D), ważne, że wbił. Teraz tylko pozostało gonić Lorda~. Btw. koleś mieszka niedaleko mnie ; o
Taka chwila i tak ssa spierdolil... dwoch kolesi w ruchu i porozstawiani jakby nie wiedzieli o tym ze on robi screena -_-
Szczerze gratuluję- no lifowania i tak niskich aspiracji.
Żeby nie robić nic innego tylko grać w pixele ;/?
Mimo tego, że go za bardzo nie lubie jak wiekszosc za jego sharowanie i trapowanie to i tak gratuluje lvla :)
P.S Czekamy na scorpiona teraz... xD
Tylko pogratulować wbicia 400-tki.
Jednak liczyłem, że Scorpion Andree z Harmonii będzie szybszy od Tomurki. Osobiście nie przepadam za Tomurym, ze względu na jego nagminne łamanie Tibia Rules. A do tego dochodzi chamstwo i często dziecinne zachowanie. Osobiście bardziej, niż na jego kolejny awans, czekam aż w końcu zostanie zbanowany. :)
Pozdrawiam,
Yenio.
A ja tam do niego nic nie mam :) Niech mu sie wiedzie. wkoncu to nasz rodak:) niech gra nawet w dziesieciu-Wy tez grajcie ale wbijcie ten lvl a nie tylko wyzywajcie.
"Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej...zabogaty ten kto bogatszy niż ty"- znacie to ;>
Gratz dla Tomurki za wbicie takiego lvl'a tylko szkoda ze na non-pvp ;/
Osobiscie czekam az Scorpion bedzie 1 w statach ;]
Gz gz :p Nawet jak sharuje to nie za bardzo mnie to interesuje :p Ważne, że wbił i to Polak ;d Doganiaj Lord'Pauli~
Ale myślałem,że Scorpion będzie pierwszy :<
Gogo 500
GRATULACJE dla Tomurki. Każdy tak źle o nim pisze, a ciekawe czy jak wy byście mili taki lvl to nie trapowalibyście itp... Nawet na low lvl trapujecie;p
no no scorpion tylko 2 lvle w tyl ale bedzie przynajmniej 2 polak do pary :D a tak wgl to gz mu i teraz do 500 :)
Witam, mam pytanie trochę z innej paki.
Tomurka ma w commentwiem, że kiedyś była stronka, na której handlowało się itemkami i trzeba właśnie było mieć takie coś w comment. Pamięta ktoś tę stronę?Cytuj:
66kmpcmq
Może to i ering ale kiedyś była inna strona polegająca na handlownaiu i tez trzeba było wpisać ten kod do comment.
Pamięta ktoś tę stronę?
@up
Ja myślałem że to kod aktywacyjny konto na erig.net
@top
Gratuluje 400 poziomu, w końcu nie na co dzień wbija się taki lvl, chociaż teraz 400 to jak kiedyś 250~ :S
Ale gz dla niego
brawo zyczyc powodzenia
oraz kolejnych awansów
Kazdy go wyzywa. Daje sobie reke uciac, ze polowa z jego swiata najpierw napisala komplement, potem poprosila o free item a na koncu go zwyzywala, bo nie odpisal ;< i to jest powod tych wyzwisk. druga polowa zazdrosci lvla... Teraz polowa sie w komenatarzach wyprze ze nie prawda, ze bot itp. Wy tez botujecie wiec sie zamknijcie. POzdro i POcwiczcie. Jeszcze raz GZ TOMURKA
No bardzo ładnie. 400 lvl, myślałem ze Lord P. ma przewagę 30 lvli a tu proszę bariera przekroczona ponownie ;)
LPA cos nie expi , kto wie moze Tomurka wbije sie na 1 miejsce :0
@Up
1 Lord'Paulistinha (*) History Elera Knight 422 +5,735,666
no nie expi ;//
Licze ze scorpion go wyprzedzi (Tomurke)
Dokladnie jak zauwazyli Panowie Up ^^ Co sie to niego/jej , pisalo to inny ov~. Nie raz mnie probowala trapowac na Ofie gdzie expila przez pare tygodni :/ No ale Gratulacje :)
Brawo dla ludzi z mojej wiochy xD (Serio też jestem z budzynia)
wiem gdzie mieszkaja xD
Nieźle expią (czasem po ponad 15 h dziennie xD)
Powodzenia!
Wielkie gz dla tego pana :D
wkurwil bym sie jakby druga osoba z 400 lvl byl by tez jakis br :/
Hoho tak jak ktos pisal nie sadzilem ,ze ktos goni LP :DD GZ
GZ kolejny polak z 400 levem! Byle tak dalej!
no ja slyszalem ze on ma 5 braci ktorzy graja tym harem ^,^ no ale co z tego jak i tak ma 400 lvl a to nie lada wyczyn takze gratuluje mu tego ; ]
@Shaft
Wydaje mi się ,że on nie myśli o sprzedawaniu tylko o graniu. Z takim level to gra musi być naprawdę przyjemna.
Jestem tylko ciekaw na czym expi ;d
Nic tylko pogratulować...
Teraz już chyba jest 2 polaków 400+
A Lord chyba ma 429 lvl to raczej go nie dogoną...
#up:
Jeżeli chodzi o No-life to jednym z moich idoli Jest Ketoprom Torg z Elysii :D
On gra praktycznie tylko w nocy (jest Polakiem)
#topic:
GZ (nawet jeśli bocił jest to wyczyn że go nie zbanowali)
Cho Cho niedługo kazdy serv będzie miał swojego 400~lvl :P
ee nie goń tak szybko lorda daj się berkom nacieszyć z najwyższego lvl ;d my mieliśmy przez ponad rok sero~ i MDW to i niech oni mają powód do dumy ;p
anyway GZ
A ja tomurki nienawidzę bo trapuje i nie tylko... czekam na scorpiona !
Ciekawe czy lord wbije 500
@up
Lord pewnie 500 lvl wbije ;] lecz wole aby Tomurka był pierwszy ;D