Dziś ja, moje noobchary oraz dwóch kumpli dostali w tym samym czasie bana. Czyli kolejna fala banów. Zaznaczę, że wszyscy korzystaliśmy z BlackD, więc wcale nie jest ono takie super...
Wersja do druku
Dziś ja, moje noobchary oraz dwóch kumpli dostali w tym samym czasie bana. Czyli kolejna fala banów. Zaznaczę, że wszyscy korzystaliśmy z BlackD, więc wcale nie jest ono takie super...
Imo blackd jest super, tylko to nowe oprogramowanie Cipów do wykrywania botów jest lepsze :) To nie wina blackd, bo z tego co wiem to na każdym bocie dostałbyś teraz bana ^^
Pozdro
no to jestem w ciemnej D(*^( >.<
miałem dzisiaj knajta na afku na slimach pstawić ;/
a co z TibiaAuto? W miare to bezpieczne? czy już nie?
###up
niekoniecznie
przed łatką bociłem i bana nie mam xD
Też przed chwilą wróciłem do domu, patrzę ban .... nosz ... a za tydzień miałem aktywować pacc'a :<<<
Today, 5103 Tibia accounts have been punished for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain.
Wszystko mówi samo za siebie :)
ja mam NG
W tym tygodniu zrobilem nowego knigta na bocie 30 lvl i 60/60
i pallkiem skilluje teraz
i bana nie dostalem narazie xD
nonono, 01.04.09 20:00 Candia: 719 players
lool
zwykle o 20 to byla kolejka 70osob+ xD
02.04.09 12:30 Candia: 424 players
dziekuje za brak kolejek :D ^^
ja juz nie boce na szczęście i juz nie zamierzam :>
Akken
Account banished until May 02 2009, 1X:2X:3X CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Ban na postaci zrobionej od 1-44 99% afk na balckd. Epic fail polega na tym, że nie minął dzień, jak aktywowałem pacca.
JA 3 : 0 CIPSOFT xDDDDDDDD NEXT Bany Nie dla mnie ! xD
Nie złapali po raz 3 ;] a miałem z 6 acc puszczone ;]
3 fale banów przetrwane :) Postac to 100% bot. Bot ElfBot NG :) Więc ich system nie jest zbyt dokładny.
Heh, pierwsze 2 fale banow udalo mi się przetrwać lecz tym razem oberwało mi się na 30 knighta którym bociłem przez 3 dni zaraz po drugiej fali banów :D i nie logowałem się na tą postać od 3 tygodni
Jakiś dziwny wybiórczy system banów mają...
Mój kolega ma 2 postacie, ~68 knight wybotowany w 90% i 62 ed na którym bota raz postawił na robienie icycle
Knight przetrwał już 3 fale banów, druid zbanowany dziś ^^
Bo nie wiadomo do końca jak ten system działa. Może banuje tylko botterów którzy są akurat online.
Mój brat na blackd pierwszą fale przetrwał na drugiej zbanowali mu dwa konta, a na tej jedno :D Może jak to ktoś powiedział.
"Czyli pozostaje maszyna do multilotka z piłeczkami z kontami graczy i jeden z Cipsoftu obok niej mówiący :
"Bęben maszyny jest pusty, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie 5k kont do zbanowania, a w szczęśliwym numerku będziemy losować usunięte konta"
HAHAHA, a mojego NG nigdy nie wykryje! 2 miechy bociłem i nic!
mówicie że to jest doskonałe, a nie dostałem bana za botowanie na 2 mc, bociłem jeszcze od czasów kiedy tego śmiecia nie było do teraz, i nie zamierzam zaprzestać jak narazie
Ja botuje knightem na goblinach juz 2 tygodnie. Zdobyłem bp kamieni i kasy dość dużo i bana jeszcze nie ma. Pallek też nie tknięty.
Używam NG bota i go polecam. Jest on crackowany i bany mnie omijają. BlackD coś szwankuje ostatnio.
To teraz jaki jest w końcu najlepszy bot [ mam na myśli najmniej wykrywalny]?
Nie potrzebnie tak robią [nie jestem zwolennikiem botów,ale odbije to się im na graczach]....
Porównać se... Kiedyś 50k+ graczy o tej porze, a dziś 40k...
A wiecie co? Ja podejrzewam, że CipSoft tak na prawdę wykrywa wszystkich boterów, i jakby chciał to by pobanował wszystkich, lecz myślę, że jak będzie banował takimi seriami po 5000, to mają nadzieję, że część botterów przestraszy się, zmądrzeje i przestanie używać botów. Cipy po prostu nie chcą stracić 75% graczy ;d
Pozdrawiam,
Delek^^
Arek 3 : 0 Cipsoft
xDDD bany nie dla mnie ;d
Dodam, że korzystałem głównie z elfa, ale również z ng i blackda.
@2xUp
A widzisz, że nie zbanowali 15k kont za jednym razem tylko 3 serie po 5k? Po prostu, nie banują wszystkich na raz, a ty miałeś farta.
@Topic
Botterzy są przygłupi, zamiast przestać teraz botować, póki nie dostali bana to ci dalej to robią, rotfl.
CipSoft lover <333 :D Świetnie ; ) tym razem zbanowali 7 botterów z Secury, których znałem : )) Niezmiernie się cieszę. btw. muszę zrobić formata przed 22 kwietnia, bo wtedy regulamin się zmieni ; d
mamy rodzinę na galanie. około 10 osób. wszyscy mamy blackd i go używamy. bana dostał jeden facc oraz jeden pacc. reszta nic.
a ja sobie boce na palku, 2 drutach, sorku i 5x najcie w tym jeden jedzie od 3 tyg na tym samym skrypcie , bez chaotic movie w black d i 0 banów xD
bo tak naprawde oni pewnie nie maja żadnego systemu! banuja co 5 acc pewnie bo i tak każdy kiedys miał właczonego bota ;d
Ci co dostali bana, niech zaczną do nich pisac żeby udostepnili dowody że botowaliście, a muszą to zrobić bo takie jest prawo ;d
Dodam tylko, że ładnie się opróżniło.
Zanera - 95 players [16:11 - 2 kwiecień]
Dolera - 64 players [16:11- 2 kwiecień]
Ja osobiście botuję na dwóch postaciach i bany mnie omijają :)
[Tibia bot ng]
Może oni o jakiejś dokładnej godzinie znaleźli boterów którzy byli online.
Ja dostałem bana o "May 02 2009, 17:41:53 CEST"
Edit.
Używałem NG
a jakim botem gracie ?
blackd i ng ?
i czy jest tibia auto do tibi 8.41?
pojeba^^ to jest
Banished: until May 02 2009, 17:54:44 CEST because of using unofficial software to play
;/ uzywalem bproxy
dodam ze tylko main konto zostalo zbanowane... a noobchary nie ;o
http://www.tibia.com/support/?subtop...iarules&rule=3
Przy zakładaniu konta zgadzasz się z regulaminem, czyli że nie będziesz cheatował. Łamiesz regulamin - dostajesz bana.
#top
<Jupi!>
ŻADEN BOT NIE JEST BEZPIECZNY.
Na każdym forum o botach ludzie skarżą się na bany.
Powiem tyle że ja nie bociłem od pierwszego mass bana (aktualnie z 5 kont 0 banów ;d), i nie będę bocił do wakacji, a potem zobacze co będzie i zdecyduje czy w wakacje będę bocił ;d
Godzina 19 i 40k ludzi online, mówi samo za siebie :P
Ludzie dalej będą bocić bo na serwerach PvP potrzebują kasy na wojny, wiem jaka sytuacja jest u mnie na serwie.
Mając maga 100+ który na wojnie padł kilka razy niema się kasy i bez money makera niema szans, niezależnie czy to druid do robienia run czy knight do expa na minosach etc.
No i dobrze. I teraz mam pytanie do was drodzy użytkownicy. Czy zbanowali kogoś, kto używał Tibi Auto?
Coś nie niezawodny ten system moje noobki dalej sobie latają z ng na trollach ^.-
Mój main+4 cash postacie jak grały tak grają nadal więc Hail Cipsoft :D
TibiaNG 3:0 Me>Cipsoft.
Jeszcze z 2 fale banow i wszystkie respy puste XDDD
przetrwałem 3 fale ^^
Korzystałem z tibiaauto , ale cały czas byłem przy kompie (oglądałem house'a :D) i skillowałem. Może dlatego ...
@down
23 h dziennie skillowałeś ?
Trening na bocie bezpieczny?
Ja wbiłem 80-tki i nie dostałem a obok mnie knight z którym sie troche zakolegowałem - BAN!
Powiem jeszcze że więcej od niego siedziałem na bocie bo ja 23h, on przeważnie 10
za przeproszeniem "chuja" a nie trening jest bezpieczny
ale i tak 2:1 dla mnie, tyle ze delated 71 palka z 88 distem ; / i 600k na koncie...trudno, life is brutal and full of zasadzkas, gramy dalej nie placzemy,
jbc, next fala za miecha-mam informatora ; ] "xxx:nie ciesh sie tak, jutro delate wiec nie jaraj sie ze skilli
ja:jasne, skad wiesz?
xxx:mam wtyki
24h later...
ja:kurwa juz mialem konczyc i delate...
#down
trzymalem, albo wiecej bylo-400k w kasie, ze 50k w itemach, 150k w addonowych i 120k eq ; < z reszta, juz tyle w tibi stracilem ze jakos sie nie przejolem za bardzo ; D
#hallan
nawet po tygodniu nie bocenia, nie uzywania mc i wgl moga Cie zlapac ^^
btw. dostal ktos bana/delate za uzywanie BlackD? bo chcialem zmienic, pisza ze niewykrywalny...