#2up: Byłem w 1, "jestem" w 2 i mam zaproszenie do jeszcze 1.
Cytuj:
Nie przyglądałem się długo temu obrazkowi bo mam jeszcze troche do oceny. Mam tylko jedno pytanie: To jest jakieś pole bitwy czy coś że te katapultopodobne maszyny tam stoją? O.o
Za ogólny wygląd tego screena 8/10
Po prostu jakby jakieś monstrum z bagien zaatakowało wiochę to stoi sobie tam balista.
Cytuj:
W podziemiach Twoich bagien nie pasuje mi kilka rzeczy. Są to:
Na logikę: Osy, jakoś sobie nie wyobrażam żeby takie owady żyły w 'podziemiach' bagien, przyznam szczerze że nie słyszałem żeby gdziekolwiek na świecie były jakieś podziemia na bagnach, ale nie czepiajmy się 'szczegółów'.
A po drugie to nie pasuje mi tutaj to podłoże z Darashii :/ jakieś takie dziwne na bagnach.
- No czasami osy mają gniazda w ziemi, sam nie raz rozwalałem. ; d
- No może i masz rację.
- No fakt. Wysuszona spękana ziemia nie pasuje do bagien.
Cytuj:
Nawet wygląd na minimapie bardzo mi się podoba.
Nie mam nawet porównania bo niemal nigdy nie byłem na lodowej wyspie wykonanej przez Cipsoft, więc chyba to mnie usprawiedliwi jeśli dam za całość 10/10 =]
Samemu mi nie podoba się linia brzegowa, no ale dzięki. ; )
Cytuj:
Nie podoba mi się.
Jest tu za bardzo biało, dużo pustych miejsc, podoba mi się tylko 'skarbiec'.
Można wziąć za oryginalne te drzewa w 'miejscu rytuału'
Za tą mapkę 6/10
Racja. Nie miałem czym wypełnić. Ale z drugiej strony (strony grania), to jak atakuje cię kilka Yalahari i War Golemów (mój prywatny OTS) to aż na tkaie szczegóły się uwagi nie zwraca. ; P
Cytuj:
Zupełna odwrotność poprzedniej mapki.
Nie będę się nawet rozpisywał, nie mam się do czego przyczepić.
10/10
No dzięki. Po prostu przeróbka. Trochę mi czasu zajęła ale... ; p
Cytuj:
Zamek:
Wygląda to jak niewykończona mapka, wszędzie pustka, ja bym tam mile widział jakieś fontanny, posągi(nie licze tych przy wejściu, chodzi mi głównie w centrum tego placu). Ewentualnie w dolnej części 'placu' na twoim miejscu zrobił bym jakiś kawałek trawy, jakieś rośliny, kępki traw itd (coś jak ogród) 7/10
Zgadzam się. Zamek sam pisałem ze ndk.
Cytuj:
Ogólnie ok, nie ma wejścia do tego domku ale przyjmuje po prostu że na tym screenie jest niewidoczne.
Jak na farmę 9/10
Tylko nie wiem co chciałeś pokazać na tej minipapce na górze xD
Nie no - minimapka to "efekt uboczny".
Cytuj:
Dół temple, domek, ogród:
Co do temple, to każdy ma swój styl do robienia 'świątyń', nie będę go oceniał.
Też ndk.
Cytuj:
nawet np. na npc nie mogącego wyjść zza lady sklepu, no cóż, taka już moja natura :P
Raz zrobiłem (na poprzednim priv serwie) że NPC nie wychodził, ale gracze wbić mogli no i taki ziomek ciągle kradł AoLe. xD
Dobra. Następną część z miasta dam jutro, jak wyskoczą chociaż 2 komenty.
#down: Jeszcze 1.
Zipper