Witam.
Dziś posypała się kolejna fala banów... Wszyscy moi znajomi bany:
Account banished until Apr 02 2009, 15:45:56 CEST because of using
unofficial software to play (Automatically detected.)
Zabezpieczenia wprowadzone w blackd nic nie pomogły...
Wersja do druku
Witam.
Dziś posypała się kolejna fala banów... Wszyscy moi znajomi bany:
Account banished until Apr 02 2009, 15:45:56 CEST because of using
unofficial software to play (Automatically detected.)
Zabezpieczenia wprowadzone w blackd nic nie pomogły...
No zesz kurwa mac ;/ Uzywam blackdproxy no i sami patrzcie ale zal;/
Wiec juz sie skonczyla era botowania ;/
No już się bałem kiedy nadejdzie ten czas :D wreszcie botplace trochę się zwolnią. Tak wgle to wie ktoś ile kont dostało bana?
hehe a moje dobre stare scrackowane NG działa bez żadnych banów ;D jak ktoś ma NG i ban to niech pisze bo ciekawi mnie czy tylko black dostaje bany czy NG tez ;P
Banished: until Apr 02 2009, 16:07:09 CEST because of using unofficial software to play
dziękować :D
hahaha
a miałem dzisiaj na bocie poskillować xd
jaki fart, że mam problemy z tibią :D
w sumie to troche dziwne, w jaki sposób wykrywają tych botterów.
co do ilości banów to pewnie dzisiaj/jutro się tym pochwalą...
(jade na tibia auto bo na co innego to kasy szkoda a i tak tylko skilluje jak mi się chce)
###down
mhm
Nosz kurwa jego mać! Oni chcą zbankrutować, czy co?!
@up
W kliencie jest jakis szit, ktory wykrywa boty
@down
no life?
Hahahahah, a jak dzisiaj rano zraportowałem bottera o dziwo pojawił się GM ( w sensie wszedł na Nerane! ;o) i napisał mi, żebym był cierpliwy, gracze wkrótce zostaną zbanowani... ucieszyłem się, że może za parę dni kolejna fala banów, a tu proszę, już dzisiaj! ;d
Heh! :] Mnie oszczędziło (a dziwne bo używałem Elfa i blackd)... Ale i tak już nie będę chyba grał, więc mogą ją zbanować ;d
Cipsoft znalazł sposób na botterów i konsekwentnie ich tępią... No zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Pozdrawiam, Masaker
Wszystkie moje postacie na Blackd nietykalne
Jeszcze kilkadziesiat minut i sie pojawi ile kont poszlo na urlop
CipSoft coraz bardziej mnie zaskakuje. :) Ciekawe ilu graczy jeszcze poświęci...Cytuj:
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
Btw. Mnie się zdaje czy ta liczba maleje:
?Cytuj:
37141 Players Online
Nareszcieeeeeeeee! Doczekalem sie tego! Dopiero dzisiaj bo chcieli sprawdzic, czy osoby ktore dostaly ostatnio bana dalej beda botowac haha! Nareszcie koniec botow~!
Ja boce na tbia auto i nie dostałem bana :D
jedno z moich 20 kont zbanowane :< na tym charze nie uzywalem nawet mc, samo blackd, od 25 do 69 lvla w tym samym miejscu, po 7-15 h dziennie ;D
haha 1/4 osób z gildi z którą mamy wara ban XDD
gz CIP
Ciekawe ile osób za miesiąc banned będzie :P
i ile osób online będzie...
zaraz pewnie przestaną massowo banować bo będą potrzebować kasę a czym mniej osób gra tym mnie osób pacc ma
chyba że teraz zaczną grać osoby które wcześniej nie grały z powodu botów
tez dostalem bana (auto detected)
wie ktos ile osob dostalo bana? i czy jest o tym jakis news
#up
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
przeczytał byś parę postów wyżej i byś wiedział -.-
ahahahaha... i dobrze tak botterom =), wreszcie zacznie się może era normalniej gry =)
5,1k ludzi zbanowana OO
jestem w niebie :D (tak, bo non-pvp)
może w końcu Veno dragon lair będzie mniej zapchane w godzinach wieczornych...
niech banują, niech banują, mnie nie złapią ;]
Pięknie! Aż chyba powrócę do gry - mam już miesiąc przerwy.
Haha bardzo dobrze ;-) więcej miejscówek wolnych, mimo iż bota nadal używam już 2 raz uniknąłem kary ;-)
shuashuashua :D
Co ja na to? Nie botować :D
Brawo Cipsoft! Chociaż jedna rzecz za którą Cię lubię....
Bo cała reszta to shit ;d
Dodam jeszcze, ze zal mi ich. Niech banuja dalej. Ich sprawa. Kopia sobie powoli grób. Za 3 lata jak nie szybciej bedzie po rl tibii. Fajnie nawet jak dostalem bana nigdy wiecej nie wydam na pacc. Ide na otsy. Pozdro dla nich ^,-
A to dlatego nikt nie jedzie teraz na tym samym skrypcie co ja. Miło, przynajmniej mam więcej expa/h. Zastanawia mnie jakie lvl'e teraz banowali, bo wcześniej banowali medium i high, może dlatego bana nie dostałem. NO, to kolejna fala banów będzie po tym jak skończą się te. Miesiąc pustszych expowisk - mniam ;D
A jak ktoś napisze, że jestem złym botterem i przeze mnie tibia jest gorsza - niech zachowa to dla siebie.
nie żeby się czepiał ale co Cipy nie zrobią i tak będzie źle... najpierw all proszą o usunięcie botterów, a później jak już usuną to się czepiają bo im ich pro evul 20 lvla zbanowali/usunęli. Zacznijmy od tego że przy każdym ściąganiu jakieś nielegalnego oprogramowania jest ostrzeżenie i mało to Cipy tez ostrzegali przed tym żeby nie używać nielegalnego oprogramowania.... TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE WASZA WINA ŻE DOSTALIŚĆIE BANY/DELETY!
Druga sprawa jest taka że czy Cipy usuną botów czy nie to i tak ludzie będą odchodzili z takich powodów jak:
1. Znudzenie się gry
2. Za dużo botterów (...)
3. Przeludnione serwery
4. itp. itd.
A co do teamu to...
nie mam nic przeciwko że ludzie botują ja całymi dniami botuje i jakoś mnie na żadnym acc'u nie zbanowali (że niby automatyczne banowanie? hahaha!) więc jakby komuś pomóc to zapraszam do podpisu i pw ^^
elf bota i ng chyba nie wykrywa bo jade najtem na malpach juz z rok na bocie i jakos bana nie dostalem xd
od 75 do 157 na malpach :D
i nikt na serwie nie sapie ze to jest dziwne ;p
Cze , witajcie w klubie :] , mysle ze to sprawa wczorajszego kicka popoludniu , naszczescie zdazylem eq przezucic
#up
elfa wykrywa,ng,blackd
Nie żebym coś mówił ale w ostatnie 2 tyg moj char jest online i expi sobie spokojnie. Bot to tibia auto wiec nie wiem czemu nie dostalem bana ... ten ich system jest bez sensu
no ladnie cipsoft. Chociaż się kolejki pomniejszyły. Mam pytanko czy dostane bana za slime trainera pobranego z tematu na tym forum. Może jest ktos kto dostal/nieodstal??
Boce na crackowanym NG, mam 62lvl, bana nie dostalem ani razu. Jezeli was zbanowali/nie zbanowali a bociliscie, piszcie jakie macie lvle i z jakiego bota korzystaliscie. Moze najpierw chca wytepic h lvle? Ostatnio tez praktycznie tylko h lvle i to z pacc podostawaly bana.
113 pall, niestety mnie złapali ; P
I sie złożyłem na lagu 10 minut przed banem ;d
W złą strone idzie Cipsoft, oj w złą.
Mysle ze oni sprawdzaja czy jest jakis lepsz lvl np. od 60 i ile czasu on-line.GM na niewidce tylko sprawdza czy bot i zapisuje na "Czarną Listę"
Tak, masz racje GM na niewidce sprawdzil 5k osob i pisal do nich plix items a jak nie odpisywali to ban ; /
#Topic
Mam nadzieje ze co miesiac beda tak robic.:)
Ktos tam pisal ze duzo ludzi przestanie grac, ok niech przestaja, przynajmniej PACC troche stanieje, a po Was nikt nie bedzie tu plakac...
#Down
Gdzies ktos wczesniej pisal ze jak spadnie liczba graczy to stanieje, bo beda chcieli za wszelka cene zarobic ale nvm ;d
Moze masz racje, dla mnie to nie wazne, i tak mi sie pacc nie konczy :]
@ktos tam up
z jednej str, dobrze mowisz, pacc stanieje bo kazdy bd chcial pacca, ale z drugiej, im sie to nie oplaci, wiec tez mozliwe ze zdrozeje... byc mozliwe tutaj jest ten haczyk o ktorym pisalem nizej xd ?
ee no to coool xDD wreszcie bd mogl wrocic na moja eterni i zaczac pg ;d ostatnimi czasy rzadko gram, uzywam tibiagg ale mysle ze bana chyba nie dostalem xD nie sprawdzalem przynajmiej ;p i odrazu zyje sie lepiej xd ale zaraz zaraz, czy oni nie dzialaja na wlasna szkode? moim zdaniem musi byc tutaj jakis haczyk ;\ nie wiem jaki, ale sie przekonam xd
@edit
bana nie mam xd
Nie masz co czekać.
Moje 3 chary,nonstop botowane knighty na BlackD, przetrwały obie fale. Mój kolega 4 botchary - również 100% ocalało. Damian Mateja z Allegro, który boci 35 Magów na wszystkich Ger.pvp. i potem ich sprzedaje nie dostał bana na żadną z około 30 postaci :)
@Cena PACCa
Wg mnie nie ulegnie zmianie (cena w Euro ofc)
Momentami az mysle czy nie wracac do gry jak tyle botow zbanowali. Osobiscie uzywam blackd ale przez ostatnio miech to tylko logowalem sie na sec, a bana nie mam. Ciekawy jak ten ich system dziala...
Więc tak, albo ng/blackd/elf zbankrutuja, albo cipy. ja stawiam na cipy ;D przeciez sa jeszcze otsy i bedzie sie boty kupowalo ;d
"w zla strone idzie oj w zla"
to wy idziecie w zla strone bo nie potraficie grac uczciwie a lvl
jaki macie to lvl w ktory praktycznie wysilku nie wlozylisce...
cipsoft robi proawidlowo tempi oszustow i ludzi którzy modyfikuja ich clienta
I b. Dobrze :D dobry system maja :P teraz daniel da z 1000 euro za wiadomość o tym systemie :D
Pomyślał ktoś granie bez stairhoppingu xD Bez tej strategii walki to by do tej pory MPA kosztował ~500k ; p Ehh...
Na mnie coś ten system nie bardzo działa 7mc na crackowanym ng i żadnego bana xd