Jak pewnie już zauważyliście, albo i nie, w ostatnich dniach dokonaliśmy kilka małych zmian kadrowych:
Wersja do druku
Jak pewnie już zauważyliście, albo i nie, w ostatnich dniach dokonaliśmy kilka małych zmian kadrowych:
No to "wierny kadrze punkt G" w zasłudze za mierzenie podpisów i tłumaczenie newsów, dostał wymarzone stanowisko? Jakoś wiele się nie zmieniło, standardowo życzę cierpliwości nowemu członkowi kadry w pracy na forum, oraz reszcie, która ma teraz więcej do roboty. Trochę szkoda, ze wiader odchodzi.. ; S
Jee, Hi... to znaczy Paweł znów jest modem. Zacznie się koszenie osób piszących "a ja mam spike sworda, przeszlem przez wode i sa wzialem". Szkoda tylko że coraz więcej osób odchodzi na emeryturę.
Gratuluję Grayowi, wreszcie doczekał się stanowiska :P
największe gratulacje dla Greya ;) w końcu zasłużył sobie na kolorka...
szkoda tylko, że tyle osób odchodzi, chociaż niektórzy tak jak Paweł później wracają..
Gratuluje wszystkim ;) ktorzy wrocili, przyszli oraz awansowali xD. Szacunek dla tych co odeszli. PZDR
Nowy niebieski?
Czegoś tutaj nie rozumie ; o
Dopiero co spławiłeś Explo gdy pytał o robotę a teraz pojawia się nowy? oOCytuj:
Mandarke napisał
#Fejfer
SignedCytuj:
Widać było, że Gray się stara o stałe miejsce wśród użytkowników. Ale żeby dać mu redaktora? Jak na razie nie jestem do niego przekonany i chyba ten stosunek szybko się nie zmieni.
Witam ponownie, tym razem w nowych miejscach ; )
Gray się schytrzył, dał w podpisie tylko nagrodę za "Najbardziej pomocnego użytkownika.", szkoda tylko, że zapomniał o "Największym spamerze.".
Widać było, że Gray się stara o stałe miejsce wśród użytkowników. Ale żeby dać mu redaktora? Jak na razie nie jestem do niego przekonany i chyba ten stosunek szybko się nie zmieni.
Reszcie można pogratulować lub też podziękować za pracę na forum. ; )
Od wczoraj tu jesteś? To dość powszechna prawda, że na stanowiska wpycha się znajomych a stanowiska kończą się wtedy, gdy kończą się znajomi: jak widać Exploo~ nie ma znajomych ;/
Zresztą gdyby Exploo~ reportował podpisy za duże o 2(kb/px) może by tego redaktora dostał ;p
wiader[*][*][*]
Wiwat Gray! Wiwat wszystkie stany! Wielkie gratulacje. Jest on chyba najbardziej aktywny w dziale "pomoce w tibii" życzę dalszych sukcesów
yeah yeah!
Gray to zasłużył, i dobrze niech mu się wiedzie!
zawsze będzie miał ode mnie poparcie!
a z tych którzy odeszli, dobrze że jedna z nich odeszła, nie powiem kto ale może wam też uprzykrzył życia :/
Z tego co mi wiadomo, to Gray robi bardziej za newsmana niz redaktora. Co nie zmienia faktu, ze i tak gratuluje ;p
Gray powinien być przykładem, wiedziałem ,że prędzej czy później zostanie "kolorowym".
Gratulacje. Życze miłej pracy.
Zomg... Pomoc to jedno ale:Cytuj:
Spędza czy nie - to jest jego prywatna sprawa miśku ;**.
Zresztą on by mi pomógł gdybym czegoś nie rozumiał w przeciwieństwie do Ciebie.Może mu zazdrościsz?
- spamowanie odpowiedziami zawierającymi max 20 znaków
- proszenie o reputy
- wpie******* się na stanowisko czyimś kosztem
- kablowanie podpisów o 0.00001px za dużych
to drugie.
Po za tym imho za samo tłumaczenie newsów nie należy się posada na forum. Nikt mu nie kazał tłumaczyć każdego newsa z ukrytą chęcią "chapnięcia" kolorku, robił to dobrowolnie(nie miał takiego obowiązku)[powiadają, że pierwotna wersja tekstu była zbyt 'ostra' xd]
#down
Zazdrość kieruje mną w, może, 0.5%
(ja starałem się o redaktora ponad 11 miesięcy, on przetłumaczył parę newsów i już posada?)
pozostałe 99.5% to fakt iż wpie****** się na stanowisko kosztem Explo. (a czegoś takiego lekką mówiąc nie lubię)
#off
I coś mi się wydaje, że nie jestem jedyny który tak uważa.
http://img381.imageshack.us/img381/6351/beztytuuox8.jpg
PS
Mam nadzieję, że Gray nie poczuje się urażony moją szczerością. Po prostu lubię być prostolinijny.
Eot
jeśli ktoś chce wygadywać mi jaki to jestem: nie w porządku/zazdrosny/whatever- zapraszam na PW. Nie róbmy tutaj śmietnika.
IMHO to jakby każdy moderator, który popełniał błędy, by poleciał - to mało by zostało. A jeśli go wybrali na redaktora, to raczej nie było to dlatego, bo jedna osoba napisała na FM, że on jest zajebisty or sth like that.
Nie znam tego Graya, ale jak czytam twój post, to aż kipi zazdrością na poziomie redaktor-redaktor.
Pawłowi gratuluje :P (nie kręcą już Cię linki?;p)
Silnik troche trzymal stolek, mysle ze mu sie nalezy
O Gray'u slyszalem kilka zdan niezbyt dobrych lizus etc.(swojego zdania nie bede wyrazal bo nie siedze tu prawie wcale)
#Exploodeex
Nie wiedzą kto\co dobre ; D
Afff... Czlowiek chce pomoc, to wybieraja jakiegos szaraczka xdddddd
Nie no, szkoda ze mi nie daliscie drugiej szansy, pozostaje pogratulowac Grayowi :) Milej pracy nubie ;D
@Seth
No tak, znajomosci u Lodiozercow juz sie nie licza :( A TY SMAKOSZ TEZ SIE NIE SPRZECIWILES ! HANTET FOREVAH xd
@up
no dokładnie xd
Gwoli wyjasnienia dla nowych - bylem kiedys redaktorem, przeze mnie shackowali tibiansa, bylem na rocznej przerwie, wrocilem, chcialem wrocic na stanowisko, nie chcieli, tyle xd
Wiesz, dla mnie to 100% zazdrości ; o.
Imho wszyscy mówicie ,że Grey to lizodup no więc proszę - spróbujcie być redaktorami w krótkim okresie czasu ; ]. Powodzenia ; ]
@edit
Ofc wszyscy myślą ,że jestem tu nowy - zaskocze was. Jestem na tym forum ponad 2,5~ roku, może i nie miałem konta ale co nieco wiem.
O co wam chodzi z Grayem? Tłumaczy newsy, najszybciej pomaga innym, a wy się czepiacie że raportował za duży podpis? Przecież na tym stanowisku nie zrobi nic złego, a tylko pomoże w pisaniu.
bo Explo~ chciał posade, która już była obsadzona, a dla Gray'a znalazła sie inna robota, do której Exploodeex sie nie nadaje...Cytuj:
2Fast4You napisał
Spoko i tak nie dostanie moderatora, wiec co panikujecie ?
Gratuluje powrotu Pawłowi.
A tym co odeszli zycze powodzenia + szybkiego powrotu na stanowisko ;)
Topic : Ej panowie wyluzujcie troche, znowu beda niepotrzebne klotnie !!
Down : To po co wypisujesz takie pierdoly ?
Nie stwierdzam, ze nie umiesz pisac newsow, ani tez nie osadzam na jakim poziomie Mandarke wlada jezykami obcymi.
Dlatego wasze posty sa zbedne.
@2up
Humm? Zacytuj mi, gdzie napisałem że chcę tylko dawać screeny i nic poza tym, no zrób to :) Napisałem, że to bym robił NAJCHĘTNIEJ. A co do pisania newsów, to w czym się nie nadaję? : ) Opanuj angielski na takim poziomie jak ja, to pogadamy ;)
@ Torg User
Ja tam do Mandarka nic nie mam, ale to co mówi mija się z prawdą :)
@
A o, nawet siebie zacytuje (przeciek z FR xddd)
Cytuj:
[...]- nie potrzebujecie może redaktora? ;> mam teraz dużo czasu, i sporo chęci, więc mógłbym conieco porobić (na przykład odświeżyć questy :) )
Wiem, że raczej nie mam na co liczyć po "aferze" z Tibiansem, ale cóż, człowiek uczy się na błędach :)[...]
Nie sprecyzował co chce robić. Może wystarczyło dać mu szansę aby przynajmniej sprawdzić go? Imho zasługiwał na to.Cytuj:
I wcale nie robie szumu, po prostu mam sporo czasu, wiec moglbym pomoc w rozwoju serwisu. Widze, ze sa tutaj osoby, ktore mimo ze juz odeszly z pozycji, to dalej czuja wladze i mysla, ze inni beda ich sluchac i im lizac rowa.
Domyślam się że zaraz skontrujesz mnie tym:
ale:Cytuj:
2Fast4You napisał
Cytuj:
2Fast4You napisał
Cytuj:
wiader napisał
; oCytuj:
Exploodeex napisał
<znaczki>
@2up
Wskaż mi, gdzie tak napisałem :)
Zacytowałem w poprzednim poście to, co napisalem na FR, ale ok, zacytuje all posty z tego tematu
Cytuj:
1. Cześć wszystkim! Prawie rok mnie tu nie było :P Odpocząłem troche od forum, i powracam w pełni sił :) Mam takie pytanko:
- nie potrzebujecie może redaktora? ;> mam teraz dużo czasu, i sporo chęci, więc mógłbym conieco porobić (na przykład odświeżyć questy :) )
Wiem, że raczej nie mam na co liczyć po "aferze" z Tibiansem, ale cóż, człowiek uczy się na błędach :) Hasło mam mocne, do maila też (nie, nie takie same xd ), więc raczej luz. A co do tamtego hacka, to przeskanowałem wtedy kompa wszystkim, i nie miałem żadnego keyloggera. Ktoś po prostu musiał się domyślić hasła (musiał to być ktoś, kto zna moje imie, i zna moja ulubiona liczbe :D ), albo kiedyś mu podałem do czegoś hasło, sprawdził czy pasuje i pasowało :P
Nie ma co się rozwlekać nad starymi dziejami. Nadszedł Czas Pogardy :D
2. Wiesz, z obecnych niebieskich to kojarze jedynie Celestiana, Fejfera i Faweziwa (o ile on dalej jest redaktorem). Reszta to dla mnie czarna magia, jedynie 2fast4you coś mi mówi, bo to bodajże master duch był, tak?
Rok przerwy robi swoje :P
3. Ha, ha, ha. Szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi opinia ludzi, którzy muszą się dowartościowywać tworząc sobie nową grupę na forum.
4. #up
Czy ja robie jakiś rozgłos? Te pytanie do Filii to było w związku z reputem, jaki mi dał. I wcale nie robie szumu, po prostu mam sporo czasu, wiec moglbym pomoc w rozwoju serwisu. Widze, ze sa tutaj osoby, ktore mimo ze juz odeszly z pozycji, to dalej czuja wladze i mysla, ze inni beda ich sluchac i im lizac rowa.
#down
ogarnij, skad mialem wiedziec po roku przerwy ze macie full sklad redaktorow? ;>
5. #up
Ale ja nie dodawałem otsów :D Ja potwory robiłem xd Później jeszcze pare razy dawałem screeny tych botterów h-lvli xd
Ty chociaż wiesz, co Ty piszesz? Najpierw piszesz, ze kazalem sobie dac redaktora, a pozniej ze po prostu kazdy wiedzial, ze chce nim byc. Nie wiem czy wiesz ale:
zadanie redaktora ≠ prosba o redaktora
@ down
Nie zacytowałem nic, co nie powinno wyciec poza FR. Poza tym, jak juz jestes taki dokladny, to moze usunmy all modow? Bo kazdy po cichu mowi swoim dupolizom (nie bedacym w kadrze), co sie szykuje na FM.
Twój protest (polegający na wklejaniu treści z działów niedostępnych dla zwykłych userów) zamiast dać ci rangę redaktora może przynieść całkiem odwrotny skutek dając rangę "Permanently Banned". i btw: jesteś niesamowicie skromny mistrzu języka angielskiego.
edit:
@up
Tylko że ty to robisz jawnie, a osoby spoilujące decyzje z fm raczej nie przyznają się do tego tak głośno jak ty.
wiader & Explo~
Mieliście kiedyś jakąś sprzeczke?
Bo to na kilometr widać.
Stanowiska nie otrzymuje ten, kto pierwszy o nie poprosi, tylko ten, który sobie na nie zapracuje.
@ lerner
no właśnie nie xd po prostu mamy odmienny punkt widzenia ;)
@up
Zgadzam się z Tobą :) Bo wg mnie Gray dostał zasłużenie redaktora, tylko nie wiem czemu twierdzisz, że ja się do tego nie nadaje ;d
Co wy chcecie od Graya? ;d Jak nie ma prywatnego życia tylko spędza 24h na forum to jego sprawa... lepiej dla was ;] Ehh, ta zazdrość ;d
Tym bardziej, że raczej umie robić to, co do niego teraz należy. Jeżeli ktoś tutaj dostaje jakiś kolorek to znaczy, że na niego zasłużył, nikt tutaj nie wybiera ludzi dla jaj.
Pozdrawiam.
No to wskaz mi tutaj takiego delikwenta co ?
Stary albo sie pisze konkrety, albo owija sie w bawelne.
Ty wlasnie wybierasz druga opcje, a to Ci raczej nie pomoze.
Zaczynasz zachowywac sie jak obrazony dzieciak, ktory nie postawil na swoim ( w tym wypadku nie dostal posady redaktora) i probujesz teraz byc wiarygodny i oczernic ludzi w kadrze.
Pozatym bardzo sie ciesze, iz nie byles wyzszym ranga, bo jeszcze bys wyjawil na swiatlo dzienne rzeczy z Fm.
Ja nie mam zamiaru sluchac teraz tych waszych zali, pamietam dobrze co bylo w temacie kiedy devojke wybrali i nie chce aby bylo znowu to samo - zamykam. Jak sie uspokoicie i wrocicie na dobry tor tematu - otworze.
No dobra, otwieramy, a kwestie Exploodexxa uważamy za zamkniętą.
Czy mi się wydaje czy podobna sprzeczka nt kolorku pewnej osoby już była? ; dCytuj:
"i tak wszyscy zginiecie mwhahaha" cisnie mi sie na usta.... ;d
#top
Dobra... Gray'a już przerobiłem ; d
teraz reszta ^^
Paweł- aż strach się bać ^^ gdy został modem pomocy przestałem odpowiadać w tym dziale bo bałem się że mnie zwarnuje bo jest sztywniakiem ; d
Szkoda wiader(k)a <z znanych powodów>
@up
Dlatego napisałem, żeby nie obrażali Graya, bo się pewnie chłopak nadaje :P
A co do mojej kwestii, to czy miałeś okazję widzieć jakiś przetłumaczony przeze mnie tekst? ;> Jeśli nie, to raczej nie powinieneś wygłaszać takich krzywdzących opinii :)
A nie pomyślałeś, że post pisany na forum w jakimś głupim temacie, często w pośpiechu, to nie to samo co napisany starannie news?; )
@up
kto powiedział, że piszę pośpiesznie? :) Po prostu nie ma sensu rozprawiać się nad napisaniem każdego posta. A co do newsów, to jest jak jest :) Chociaż liczyłem, że znajdzie się tu jakaś praca dla mnie :)