link
link 2
Procedura standardowa, podmieniamy pliki tibia.exe i cieszymy się nowym MC.
Gdy tylko Arch znajdzie czas plik znajdzie się w downloadzie strony.
Wersja do druku
Hej,
Dziękuję Ci że zrobiłeś MC. Na pewno się przyda i nie tylko mi ale kolegom z osiedla. Ciężko było zrobić ? (jak możesz to edytuj i napisz).
#przy okazji, pierwszy. Ale i tak się w to nie bawię :)
Pozdrawiam,
Artur.
wczas... ;d
Napewno się kiedyś przyda, ponieważ czas czekania na mc zmusiło mnie do zrobienia to samemu :d
Od jakiegoś tygodnia albo lepiej jest już dostępne na forum, no ale noobki się boją ściągać bo wiadomo jak google gryzie to tym bardziej skaner plików.
#down
Ja też nie kminie tego.
Ja sobie pozwolę skomentować ten temat jednym słowem: lol
To nic że MC było zrobione już pół miecha temu. Gdyby ktoś chciał mógł sobie poszukać chociażby poradnika "Jak zrobić MC", albo bezpośrednio ściągnąć MC zrobione przez innych użytkowników.
Chcesz sobie podrasować reputację czy co? Zupełnie nie rozumiem.
Ehh...
A możesz pokazać mi owe MC w downloadzie? Jakoś nie bardzo.
Takk... tylko, że wiesz... nie wszyscy potrafią i to właśnie do nich kierowany jest ten temat.
Co do reputacji... jeśli o mnie chodzi to można mi ją nawet wyłączyć. Pisałem kiedyś nawet o tym w kilku tematach na owy temat.
A tak po za tym to Was nie rozumie drodzy userzy. Ktoś zapiepsza dla Was, daje Wam wszystko pod nos a Wy jeszcze marudzicie? <śmieje się>
#down
kiedyś nawet o to prosiłem, odpowiedź brzmiała "nie"
Jeśli masz jeszcze jakieś "ale" do mojej osoby zapraszam na PW, nie mam zamiaru publicznie Cie ośmieszać.
#up
To po co o tym bębnić? Jak już każdy kto potrzebował ma je. Bez sensu, jak nie ma w downloadzie to wystarczy dodać i nie widzę sensu w pisaniu w newsach.
Co do reputacji, wystarczy wysłać pw do admina jakiegoś i czy wyłączy.
Mam Pytanie, czy za używanie mc mozna dostac Delete Konta?
yyy a po co newsa pisales? Nie lepiej pw do archa z linkiem i on by wrzucil? btw ty nieodpisaujesz na pw np wczoraj do ciebie wyslalem i 0 odpowiedzi
Wielkie dzięki :* :*
Nie chcę tutaj podważać czyjegoś autorytetu, aczkolwiek AVG Antivirus wykrył coś. Mianowicie:
AVG Antivirus
Found Ardamax.AIB
Mógłby ktoś wytłumaczyć co to jest oraz dlaczego?
No Bo Chcial Sobie Troche Pohakowac :((
Po tygodniu MC miałem już na tibiasoft.com :)
SzYBCY nie jesteście
Elo..
@up
Ja po paru mniej niż tygodniu, miałem mc z tibiabot.com :))
A ja miałem 3sec po skończeniu up`a bo Cipsoft od razu zrobił dla mnie MC
Ludzie kurwa co nas to obchodzi że mieliście minute w tą czy w tamtą MC wiadomo że można sobie zrobić MC ale zwykły Jan Kowalski który gra w Tibie i siedzi na Torgu boi sie innych stron i zamiast powiedzieć pierdolone "dziękuje" to jeszcze wonty a jakby nie było to byście pieprzyli że nikomu sie nie chce.
@top
Dziękuje.
Witam nie wiem jak wy ale ja mam przykre doświadczenia w sciąganiu
botów . Non stop jakieś viry np . Keyloger :/ i boje się sciągnanć tibie MC
:P:P
prosze powiedziec co mam zrobić tzn. co wkleić żeby mc działało ... podczas właczania pisze re-instal i nie da się włączyc prosze o pomoc
Fajnie fajnie ;) Mam nadzieje że mnie nie przyłapią... :] A Ci którzy twierdzą że to jakiś wirusik albo keylogger to niech się nie odzywają i nie ściągają ;p ja się ciesze nowym MC
No na reszcie jest :))))
Ten client MC z ~soft, to syf jakiś.. TA nawet nie działało pod to.. a tera to luxus ;)
Dobra zazdrościcie mu że dał? Większość z was(tych co go krytykują) na 100% pobrali to mc ; x Jesteście śmieszni... Jak mieliście to trzeba było dać link archowi a nie teraz robicie z siebie niewiadomo kogo ; [
@2fast~
Wielkie thx, dobrze że dałeś przyda się napewno ; )
A ja mam pytanie czy Cipsoft może to wyryć np. sprawdzając że wlogowałem się na 2 konta z 1 ip jednocześnie?
@up: Gdyby mógł to sprawdzić to leciałyby autobany.
mam pytanko ten nowy mc jest czysty bo ktoś mi puścił plote że jakiś antywir coś wykrywa.. Prosze o szczery komentarz. z góry dzięx
Fajnie działają, ja jednak wolę wykonywać mc samemu ;p
Przynajmniej się czegoś uczę :D
Ale newbie mogą się przydać...
ale mając 3 posty niektórzy bają się sciagać od takiej osoby :)
samemu samemu czy samemu z poradnika ?
nie wiem ale z pordanika zrób to sam mc+lh mi zawszę błąd wyskakiwał...
z tibiasoft.com już nigdy nic nie będę ściągał bo raz ściągłem i hack
a torg mnie jeszcze nigdy nie zawiódł :)
Mc napewno się przyda THX ;*
A moglibyście dać patch tego projektu w delphi albo w c++??Cytuj:
link
link 2
Bardzo byście mi pomogli.
Umm ściągać czy nie? Ktoś tam pisał że jakiś syf jest..
Przeskanowałem noo niby coś jest ale wtf?
Nie mówie że jest to jakiś keylogger i nie obwiniam autora no ale jakby na to popatrzeć coś tam siedzi.. Google:
Dla Ardamax.AIB i Ardamax(<-- to pewno nazwa jakiegoś projektu xd)
http://img262.imageshack.us/img262/8859/ardamaxpr7.jpg
Chciał bym poznać odpowiedź (no napewno nie tylko ja) gdyż przezorny zawsze ubezpieczony ;)
Zapewne może to być błąd antyvirusa, w zmianie hexów, które powodują niezgodność programu z rzeczywistym działaniem. Ale to tylko moja zbędna teoria..
No to jak co to jest?;d
PS, to drugie na screenie to jakieś br forum więc nic nie przeczytam..
@down
Sprzedałem p seta ;x
No i oto mi właśnie chodziło:D
Dzięki ^^
Gadałem już, że potrzebuje plate setów ;o
A tak na serio to w sumie nie wiem ;p
Pozmieniałem tylko hexy i być może to "drażni" antywiry.
Ale zapewniam, że nie jest to szkodliwe.
prawdopodobnie wina antywira... np mój avast (<33) wykrywa wirusy tam gdzie ich nigdy dotąd nie było ;p
Wynik: http://www.virustotal.com/pl/analisi...75d87ab2bcdfa8
Tylko AVG znajduje tam niby ardamaxa, ale imo go tam nie ma.
Dzięki Za MC Bardzo mi się przyda :)
fajnie że robisz Mc Do każdej wersji klienta :) rób to dalej ^^
Pozdro
Azeryx ^^
Wielkie dzięki za MC , mam nadzieję że do każdego nowego klienta będzie mc-k zrobiony w tak szybki czas :D
Pozdro Principal
Dołączam się do prośby..Cytuj:
A moglibyście dać patch tego projektu w delphi albo w c++??Cytuj:
Seller Chars napisał:
link
link 2
Bardzo byście mi pomogli.
Bardzo by mi sie przydał patch tibia mc 8.22 w delphi albo c++ bo uczę się programować klienty tibii.
Widzę, że siejecie zbędny zamęt. Otóż to, drodzy użytkownicy, to nie jest żaden keylogger, nie wierzycie? Ściągnijcie mc z blackdtools.com, waga ta sama, MD5 takie samo ... otóż cały plik WYGLĄDA TAK SAMO. Ściągnijcie pierwsze lepsze mc bez keya i przeskanujcie...
mc z blackdtools:
http://www.virustotal.com/pl/analisi...84eb99aced0ed0
multi jest juz dawno na forum zamieszczone.. z tego co pamietam pierwsze dodal -=DoN CoRlEoNE=-.. ja korzystam z jego mc i bardzo dobrze sie sprawuje.... tu w obu plikach znalazlem virusa :) ;p jesli chcecie moge dac SSa bo skanowalem strona virustotal.com.pl... co prawda tylko jeden anty virus z 36 go wykryl ale zawsze virus... mc od -=DoN CoRlEoNE=- jest czyste jak lza
aha..
no ale jednak tibia mc rozni sie jakos odzlyklej tibii client ;]
i chcail bym wiedziec jak zrobic taka zamiane hexow czy cos. ;]
ma moze ktos poradik ? ;]
wogole jak edytowac skrypty tibia client.
bo jak zmienic wyglad to juz wiem.
[Zrób to sam] TibiaMC+Light hack
a dla bardziej wytrwałych polecam ściągnięcie gotowego pliku i samemu poprzez porównanie hexów z nie edytowanym plikiem dojść, co i jak zostało zmienione ;p
a mi wyswietlilo, po przeskanowaniu jako zagrozenie ; o
mimo to uzywam, dziekowka ; d