wstyd mi za to edit xd
Wersja do druku
wstyd mi za to edit xd
Ja też zawsze jak widze botów to robie trapy
O co z tym chodzi bo nie rozumiem?Cytuj:
<on> : ZZZZzzzz
<noobstyle> Oneonefirstfirst11oneone1dwa1!</noobstyle>
Zzzz czyli śpi nieodpowiada kpw?
miał bota odpisywal tak niewiem xD
nie rozumiem nazwy tematu
own3d by botter :)
kto zostal z "ownowany'' przez bottera ?
nastepne opowiadanie z cyklu buty szybkosci i polyskujacy miecz.
Nic nazdwyczajnego.
tez raz strapowalem goscia na zolwiach xD aola mial. ale owned by botter to jakby "zabity przez botera" wiec spodziewalem sie ze to bot kogos zabije ale co tam. troche przesadzone dla mnie z tym bp energii ciezkich run nie wiedzialem zbytnio ocb ;P
brawo nareszcie ktos z "jajami" :P
killac boterrow !
no chyba ze ja ide :P to nie :)
Nie mozna by zabronic pisania takich glupot? ;/
-8/10
a wiecie ze parcelami nie dalo sie strapowac NIGDY, a potkami nie da sie juz od pol roku?
proponuje zrobic nowe podforum "Wymyslone przygody"
nienawidzę opowiadań typu "wziąłem mój wielki zaczarowany miecz i worek płynnego życia" po za tym jeszcze bardziej nie lubie w/w stylu łączonego z stylem tybijskim !!!!!
2 razy up parcelami nie trapowałem bota lecz potwory a propo niektóre boty nie przechodzą przez parcele.
Człowieku, nie dość że mało ciekawe, to jeszcze nie umiesz pisać :S Ani to rpg, ani normalna gadka :( Styl RPG to nie tłumaczenie na polski... (a ty nawet nie przetłumaczyłeś wszystkich) Styl rpg, to opowiadanie historii nie tak jakby była to tibia, lecz jakbyś opowiadał o jakiejś fascynującej przygodzie z rl'a. Np. Nie pisz bp życia w płynie- to najgłupsze co słyszałem... Co to? translate.pl? Jakbyś nie mógł napisać: Wziąłem plecak i włożyłem do niego tyle mikstur leczących (okropnie smakują te zioła, ale leczą rany lepiej niż bandaże!) ile dało rady wepchnąć.
A i jeszcze jedno: przygód związanych z mechaniką gry (np. botterzy) nie można opisać w stylu rpg... Bo niby jak? ... był to wojownik, który zdobywał doświadczenie choć wcale go to nie męczyło. Pracowała za niego maszyna...???? Przepisz to normalnie.
Masa błędów, raz piszesz RPG raz nRPG. Dużo powtórzeń i niezrozumiałe zdania.
Moja propozycja na początek. Dalej nie chcę pisać, zrób to sam ;)
Cytuj:
Dziś stojąc pod składnicą (nie wiedziałem jak nazwać Depot) wpadłem na znakomity pomysł odrobienia strat wynikłych z mojej śmierci.
Ruszyłem 45 poziomowym elitarnym rycerzem w stronę skrzynki. Otworzywszy ją pobrałem z niej 4 plecaki życiodajnych płynów oraz 1 plecak run energii. Na wszelki wypadek wyposażyłem się też w kilka ciężkich run (co to jest? :|). Ubrałem przyspieszające mój chód buty i wyruszyłem w głąb dżungli.
Po pierwsze: "Own3d by botter" znaczy "zownowany przez bottera". To kto kogo zownowal?
Po drugie: mieszasz styl rpg z tibijskim "BP zycia w plynie" i wiele, wiele innych.
Po trzecie: "<on> zzzzzzzz" ???
Po czwarte: 4/10
Jak ktoś up , parcelami nie da sie trapnąć.
Usunął bym to "Zzzz"
Mieszasz tibijski z nie rpg stylem.
Zaraz wymienię błędy.
Kropek , przecinków oraz braku polskich liter (większości) nie zaznaczałem bo cały tekst by był wytłuszczony
Najpierw pisz w domu i dla kolegów - potem na forum ok?
Pozdro by Adix
Feee ;DDCytuj:
<ja> : Hi
<ja> : You afk?
<on>: ZzzzzzzZzzzzzZZzzz
<ja> : Pls food
<on> : Zzzzz
<ja> : REPORTED
Hello Gm Afker use macro hunt crocodile
Gm afk....fu*k
Pobiegłem szybko w stronę miasta rozcinając maczeta trawę zagradzająca mi drogę.
<ja>: Hi
<ja> 20 parcel
<ja> Yes
Styl ERPEGIE, moż być jak dla mnie, ćwicz pisanie to może ktoś z Ciebie będzie :))
7/10 Pozdrówka
@EDIT: jaki znowu zielony glut?? slime??
Bp zycia w plynie lol
jak juz to plecak... jesli sie trzymasz rpg...
4/10 nie podobalo mi sie : /
@edit up nie cytujemy calej przogdy...
Moim zdaniem opowiadanie fatalne.
1.Wymieszane style
2.Orty
3.Style ;/
4.Jakimś dziwnym sposobem
Lipa chociaż to pierwszy raz. Następnym razem postaraj się lepiej to będzie dobrze na razie 2+/10
Tak jak juz koledzy up pisali raz piszesz rpg raz nie....a przygoda sama w sobie niezbyt ciekawa.No i ta nazwa tematu.Aha,a z tym zZZzZZz to kiedys byl artykul "1 dzien z zycia gm'a" i koles co botowal byl przedstawiony jako robot "ZZzzZZ exura ZzzzzZ".
"Hello Gm Afker use macro hunt crocodile"
Spadłem z krzesła...
Kali pić Kali jeść... (englisz is hard langłidż, aj noł)
Opowiadanie beznadziejne - próba (nieudolna) naśladowania RPG, chaotycznie napisana...
Zamiast robić takie rzeczy zajmij się czymś innym - filatelistyką, czytaniem książek, piłką nożną , whatever - tylko nie graj w Tibię, bo ci mózg wyżera...
Pozdrawiam,
Elvenium.
3/10
Błąd w tytule, nie możesz się zdecydować jak pisać "4 BP płynnego życia" (albo całkiem po tibijsku albo całkiem po polsku), chaotycznie napisane, błędy stylistyczne (powtórzenia typu: świecący miecz świecił oświetlając mi...), błędy fleksyjne. A co najważniejsze NUDNE W HUJ. Mógłbyś to streścić w jednym zdaniu: Wpadam na exp, patrze a tu botter, nalurowalem, padł, poleciała vampirka.
Baaa... to być pierwsza opowiadanie? Ja nie wierzyć.
Ocena 2/10
Twój anglik mnie rozwalił... to tak jakbyś powiedział: czesc gm gosciu uzywa makro polowanie krokodyle. Poprawne to: Hello GM. Player XXXX use macro, and he hunting crocodile.
Jak to ma być opowiadanie + przygoda, to ja jestem telewizorem... w opowiadaniu nie ma:
-Hailstorm rod
-BP
-DP
-EK
-BPcki (oh wtf?)
OMAGAD! Zielone gluty? wtf...Cytuj:
spotkałem pare zielonycyh glutów
Tarcza z wampira?! METALOWA TARCZA Z WAMPIRA? Źle się czujesz?Cytuj:
tarcza z wampira
I jak je wypijesz to będziesz miał więcej "hapa"?Cytuj:
życie w płynie
Pls nie naśladuj w taki sposób RPG?Cytuj:
pls food
Weź nie rób przygód RPG... jako sama przygoda to też badziewna...
Shaft#
Jeśli sam nie wiesz jak poprawnie gramatycznie tworzyć zdania w present continous, proszę cię, nie poprawiaj innych.
Co do tematu, no naprawde szkoda mi takie teksty czytać(błędy i błędy) no ale jest coś ;)
Przez ciebie oplułem koszullkę truskawkami z makaronem ;<
Opowiadanie beznadziejne, pomieszane RPG z normalem, no i te określenia. Zielone gluty, życie w płynie, tarcza z vampira. My na pewno mówimy o tibii?
3/10
1. Wszystko spolszczone poza Hailstorm, mogłeś poszukać w słowniczku :P
2. Popraw błędy (typu "zeszlem"), dodaj polskie znaki diaktryczne, przecinki.
Po namyśle, stwierdziłem, że zielone gluty to Slimy, czyż nie?
nie jest zle jak na pierwszy raz nie musicie sie czepiac go na piscie cos sami anie jedynie krytykujecie
Biedna polska mowa... coraz z nią gorzej :/
Widać, że chciałeś przerobić swoje "opowiadanie" na rasowe RPG, niestety zabrakło w twym słowniku wyrazów, aby zamienić Tibijskie nazwy...
Zamiast kolejnych godzin spędzonych przy Tibii, polecam książkę... jakąkolwiek, byle książkę...
Pierwsze 3 zdania napisane normalnie, reszta w stylu RPG... Zdecyduj się na coś... "Elite Knight", "Ded" ... A potem buty szybkości itp...
Nie spodobało mi się to opowiadanie... przykro... :/
Sporo błędów...
7/10....
nazwa tematu chyba powinna być "own3d botter" bez by.
@topic
bardzo dobrze że go ubiłeś :) Botterow trapować należy, takie mają ryzyko zawodu, bocisz=możesz paść.
Opowiadanie napisane dziwnie, pomieszane style ;/
Mnie się nawet podoba, dałbym może hm... 7/10
Jakbyś jeszcze zamieścił filmik z tej akcji to byłoby cudo, no ale dobre i to ;)
no no no nice :) i loot nice miałeś farta kolego :)łap więcej bot'terów :D
nie pozwólmy im zawładnąć tibią :D
gosciu, przygoda ok.
ale ten styl (mieszanina rpg z normalnym) jest wkurwiajacy
Niewiem co o tym sadzic 7/10
1.Mieszanina pisania z RPG
2.Chyba troche wymyslone.
ja też zawsze trapuje boty :) opowiadanie fajne
Jak dla mnie strasznie wiele powtórzeń w pierwszej części opowiadania. Tak dużo, że aż się źle czyta :<.
W ogóle, to używasz raz angielskich skrótów, raz pełnych fraz, a większość piszesz po polsku. Zdecyduj się, stary! (bp = plecak) xD
Nie podobają mi się też określenia buty szybkości itp.
Pozdro&Pocwicz :)
5/10
Najwiękrzy lvl jaki przeze mnie padł to 64 ek na dsie obok rotów na darashii i niestety miał aola ;/ a mogł by być ładny locik.
Dziwne że ty jako EK niemiałeś cap na bp druida : ) ..
Imho moim zdaniem nie prawdziwe : p.
Ale jesli to jednak prawda to ciesz sie bo rzadko znajduje sie ED z tibia auto ; p
Jak dla mnie opowiadanie nie najgorsze, daję 7/10.
Fajnie opowiadanie na faktach.. :D
Tez bym tak zrobil na twoim miejscu, osobiscie nie nawidze botterow, byc zalogowanym 24/7 na bocie i cieszyc sie ze ma sie wielki lvl to dno. 0 pvp, slabe eq, chyba ze allegro kids.
Ja bym w tym fragmencie zmienił 3 rzeczy:
•BP - plecak, jeśli spolszczać nazwy to do końca.
•Oraz - nie może być "kupiłem chleb oraz bułki oraz masło".
•Zielone gluty - kiedyś ktoś tak już napisał, przez co skapnąłem się, że chodzi o slime.
Poza tym dość fajne opowiadanie.
Oto mój dead, serwer non-pvp. 64 EK, w bp mystic blade, mf, health potiony i dużo jedzenia.
http://img73.imageshack.us/img73/6329/uo0375jo4.jpg
Zgodze sie z tym co pan up zawsze jak piszesz wszystko po polsku to juz pisz wszystko i nie skrutami, gm prawie nigdy nie ma gdy jest potrzebny ja gram na swiecie pvp to zawsze ubijam boterow.
to na prawdę miał przemyślanego bota, który odpisywał tak bezsensownie ^^
Zmylił mnie co nieco tytuł tematu - liczyłem na jakąś rewelację(bot kogoś z0wnił ;) ?), a tutaj zwykły, aczkolwiek pozytywny występek - nie mam nic do botterów, jako takich, ale do ludziom co ich biją, też specjalnie nie przeszkadzam -.-
Sama forma - taka sobie, za całokształt 7/10.