Loth and Miror hunts
Komentujcie
W tym temacie będę systematycznie (mam nadzieję) dodawać screeny z moich postaci - knighta, paladina i ,od czasu do czasu, z rookstayera.
Enjoy!
#edit
rookslayer-AUREA
main chary -HARMONIA
Pierwsze screeny:
Wersja do druku
Loth and Miror hunts
Komentujcie
W tym temacie będę systematycznie (mam nadzieję) dodawać screeny z moich postaci - knighta, paladina i ,od czasu do czasu, z rookstayera.
Enjoy!
#edit
rookslayer-AUREA
main chary -HARMONIA
Pierwsze screeny:
oO podziwiam twoj spokoj ; D 37lvl na rooku ja to bym chyba rzygal tymi minosami -.-
bardzo duze skile masz na tym palku jak na ten lv. Na knighcie jakie skile? ja bym nie dal rady tyle na roku siedziec :P
Pozdrawiam ^^
Jak na razie temat ciekawy, jednakże nie wiem czy dasz rade pociągnąć ten temat na 22 i 30 lv :> Może szybko znudzić się ludziom jeśli mam być szczery.
Na razie 7/10 na zachętę. Rookstayer na bocie postawiony ?
Boot - niemożliwe by było inaczej... ^^ - Zaczynając od tego, że na Rooku nie da się expić, kończąc na tym, że przy jednym potworze zawsze stoi +/- 5 osób...Cytuj:
oO podziwiam twoj spokoj ; D 37lvl na rooku ja to bym chyba rzygał tymi minosami -.
Ssy.... co powiedzieć, czekam na rozwój tematu. Będzie w "nowych postach", zajrzę...
z oceną się wstrzymam.
Mhmm... masz PACCa - to dobrze, jest jakaś gwarancja, że nie przestaniesz grać, co ciągnie za sobą dodawanie nowych ssów..
Edit:
Nie graj Rookstayerem. Nie warto.
SS(szkoda że mało) ładne 9/10
Gratz tego 37 lvl na roku :d
Fajne postacie ;d
Jakie knight ma skille, bo nie widzę na SSie
Pallek ma bardzo dobre skille ;p gratz cierpliwości lub bota ^^
Tak samo z rookstayerem ;)
na razie bez oceny ;P poczekam, aż będzie ~ 5 stron tematu a w nim dużo zdjęć :p
Banished: until Jun 15 2008, 14:59:28 CEST because of offensive statement
ups to juz po ss z palka ;) a ss'y nawet fajne zajebiste skille masz.
Dzisiaj sie ban konczy. Ban za wrong window -.-
Im wiecej komentarzy tym wiecej ss
wirus, kojaże twojego rookslayera ;) serwer aurea czyż nie? ;P
mój nick to aurera rookerek ^^ sprzedawałem ci skórki ...
jasne ze kojarze ^^
Moze kinem bys pogral? Bo z takimi skilami to sama przyjemnosc :)
aktualnie wlasnie gram knightem ale narazie wrzucam screeny z palka
tylko komentarzy nie ma!
#edit
bedzie 3 strona - beda nowe ss
Elo Skiba! Wymiatasz jak narazie, obys wbil 100 lvl na oby 2 charach! Skille bdb wiec tylko do przodu! PzDr
Poncz
Komentowac!
no no gz ... ss'y spoko skille dobre nic dodac nic ujac oby tak dalej ;)
gdzie komenty?! ;/
SSy zajebiste skile oraz mlvl również, zamieść więcej ssków plizzz!! :d
screeny beda jak bedzie wiecej komentow
Siemanko!
Screeny super- każda z tych postaci jest dowodem na to, że nie jesteś noobem, i że "profesjonalna" gra w Tibię nie jest Ci obca.
Życzę Ci wbicia 100 level-a najpierw na Mirorze, potem na Lothu, a także 50 lvl-a na rookstayerze.
Wklejaj więcej screenów- temacik trafił do zakładek...
Pozdro!
Byly komenty - sa screeny
Ładnego palka sobie zrobiłeś, bardzo duże skille jak na taki lvl(sam takie bije właśnie). Mógłbyś powiedzieć coś o tych dsach, które widziałem na kilku sskach(wiem, że ghostland, tylko która dziura, czy ciężko jest tam wejść itd.)
wejscie jest dosc proste na -1 jest pare ghouli. batow i ds, a na -2 to DSy, stalkery, ghoule i wild warrior
forum.tibia.pl/showthread.php?p=1216033 (wiem tibia.pl ;O)
#gdzie komenty?
ładny temat powyższe zdjęcia oznaczają że cały czas będziesz grał palkiem?
jeżeli tak to polecam draconie do expa pare dragów tylko droga dośc długa nigdy prawie nie ma tam nikogo ;]
jak bedzie wiecej komentow to dodam pare screenow z palka do 49 lvla, bo taki teraz mam, a pozniej z knighta, ktorym gram teraz.
ps. wyslalem juz kase na pacca na knighta
;o Gdzie Komenty?
bez sensu, nikt nie komentuje ;O
Bardzo fajna postać ;] Gratuluje tobie za wszystkie adv. skile , no i loot
życze powodzennia 10/10 ;]
komentowac !
Nieno superanckie sski, zastanawia mnei tylko to skad masz tyle kasy na takie eq na knightcie, czyzby allegro?
Skille dobre, zdjęcia fajnie, że systematycznie. Widzę, że knight już ma Pacc - to świadczy, że jeszcze trochę pograsz. Knightem masz dobre, a nawet super EQ. Skąd je wziąłeś? Palladyn też niczego sobie. Mam nadzieję, że Rook sobie odpuściłeś? 8/10 Mógłbyś zacząć chodzić na coś silniejszego.
#Edit
Wirus, edutyj posty, bo się warnów nabawisz.
od rl kupilem 100k bo gramy na tym samym serwie, a na reszte eq to sam zarobilem. dziennie z 20k z elf fortress wyciagne.
# edit
knight jeszcze nie ma pacca. to sa stare screeny. beda komenty to wrzuce screeny z black knighta
Zajebiste te screeny z knighta. Jakie ty PG walisz :0 Dobrze, że wklejasz tyle fotek. Jednak mi bardziej podoba się twój palek. No i czasami fajnie było by zobaczyć screeny z rookstayera- przynajmniej ja tak uważam :)
Pozdrawiam!
dam z rookstayera nie dlugo. dwa razy shenga ubilem i mam screeny to wrzuce niedlugo jak KOMENTY BEDA.
#edit
komentowac bo chce screeny wrzucic !
Zajebisty palek a jakie skille na rycerzyku masz ???
Palek ma aktualnie 50 lvl skille 83/70, knight 55lvl skille 80/80, a rookstayer 51 lvl. Wrzuce troche screenow z rooka.
koments plx
nie zmiescily sie
i cos z test serwera...
no no pelny podziw
nie wiem grasz tymi 3 postaciami naraz ? ma to sens ?
co zamierzasz z nimi zrobic ? sprzedac ?
skile biles na bocie ? i jakie masz skile na rookslayerze :D ??
Knight i rookstayer na jednym acc, a palek na drugim. Skille na rooku 22/29 22 dist ;>
more comment
Hujowe postacie. Najlepszy ED na BK.
jako, ze dostalem zajebistego komenta od mojego rl (kiss for zawada), dodaje screena sprzed 2 min
czekam na kolejne komenty
Rozumiem, że ten ostatni screen to z TS? Fajne fotki. Sczególnie knight. Mógłbyś iść na jakiś hunt, quest, albo na coś silniejszego, np. dragi.
Enjoy
od wczoraj pacc, wiec 56 lvl juz na rl. warrior sword addon done ;>
Fotki sa Zajo Njalepszy Ten ostatni SS z Rare Setem!!Skad miales kase na niego? xD kupiles na allegro?;>
Daj ss'a z skilami u Knighta plixx!! :p
stan postaci, komenty mile widziane
On te eq ma stąd, że na TS, łatwo 10 cc na ziemi zobaczyć. Proszę o SS'y z Shenga
to nie ts ..... jak bys popatrzal dobrze to bys zobaczyl ze ts ma "Test Server Tibia" czy jakos tak a tu ma name tibia wiec to tylko real....[
Pozdrawiam xer~
komentujcie