. .
Wersja do druku
. .
Ogólnie ciekawa przygoda, co prawda znalazłem parę literówek, ale to nic. Bardzo dobrze że przedmioty opisywałeś po polsku, źle wygląda opowiadanie typu "Zabiłem hero i wyleciał fs i crown helmet!!1!". Tu zaś z "bohaterów" poleciał hełm koronny, miecz płomieni, dwa czerwone kawałki materiału i kilkaset miedziaków. Gratuluję. 9.5/10
Pisz więcej.
Mi sie podaoba . Ciekawe jak i trzymajace w pewnym momencie w napieciu. Daje 9/10.
Ładna przygoda podoba mi się
10/10;P pisz dalej bo jednak Ci to wychodzi (nie to co mi, ale pomysł podobno miałem świetny)
Bardzo ciekawe opowiadanie
Podobały mi sie te zwroty typu "wkurwiony" itp. :P
Pisz wiecej :)
8.5/10
Byłem pierwszy. Pierwszy wpadłem na pomysł żeby pisać w tym stylu.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=254342
A tak to błędów od chuja, oszczędź waćpan, wstydu nie rób. Przepuść to przez Worda.
Przygoda niezła ale jest też trochę literówek np poniewał itp
Powiesz mi co to szatański hełmofon?? xD
Sory ale Pożyczę twój podpis ;>
Jeśli pierwsze opowiadanie to nawet nieźle:
Po 1-Pisz bez przekleństw bo to tylko "rypie" opowiadanie
Po 2-demon przywołał. 4(jednym???O ule wiem w tibii się one niszczą) rzuty szurikenem i demon leżał już<--- leżał już???wtf?Może tak: "4 rzuty szurikenami i czerwona bestia leżała już nogami do góry"
3,5/10 =/
W następnym popraw sie!!!
Hmm pieszesz bardzo ... ciekawie (tak to dobra słowo) przyjemnie się ciebie czyta właściwie jedyna nad czym musisz popracować to żeby nie było tylu powtórzeń czyi barwniejsze słownictwo a i przepuść następny text przez worda znajdzie szybko literówki
9+/10
Nie, nie, nie, nie, i jeszcze raz NIE pisz dalej!
Robisz tyle błędów ortograficznych, że szok... I zapamiętaj NIE Z CZASOWNIKAMI PISZEMY ODDZIELNIE!!!
Boże...
No cóż, tamto było ostro, a teraz łagodnie <lol>.
Drogi pogromco bohaterów...
Troszkę za dużo błędów ortograficznych, ale fabuła była taka sobie, godna małej pochwały. Hm, opowiadanie 6/10, powodzenia...
-.-
Swietne opowiadanie , (pomijajac kilka bledow ortograficznych etc. ) Pisz dalej bo widac,ze ci wychodzi ziomus. Pozdro!
9/10
super historyjka 10/10 konkretne orty 2 xD
No nie najlepiej :/ "Weszedłem"? Co to kurwa jest? xD A te przekleństwa dodają klimatu, fajnie że pomieszałeś RPG i uliczny styl. Pisz więcej, ale następne op. bardziej dopracój.
Elo
Hm moze tak...
Czytalo sie niezle, moglbys pisac wiecej. ;)
Gryza tylko te niepotrzebne wulgaryzmy <ale przeciez zaminienie ich nie jest problemem>.
Nie bede sie czepial literowek i bledow stylistycznych, poniewaz mozna przejrzec tekst i je poprawic ;D.
Pisz dalej, a gdy wreszcie cos napiszesz wyslij link na pm ;).
@Off
Grasz jeszcze Arnim? ;P
@Edit
Klimat? Te przeklenstwa raczej go odbieraja :) <nie biezcie mnie za jakiegos sztywniaka xD>
Za duzo przeklenstw, stanowczo ;x humor nie za smieszny [dla mnie], ORRRTY. Ale fajnie rozwiazales jak przedstawic netkicka - ogolem imo 6/10
Owned.
W sumie tylko to rzuciło mi się w oczy, ale podobno inne błędy poprawiłeś. Opowiadanie ciekawsze niż inne. Styl RPG jest oczywiście ciekawszy niż opowiadanie w stylu: przybyłem, zobaczyłem, rozpierdoliłem...xD A tobie najwyraźniej pisanie tym stylem łatwo przychodzi. Tak trzymać! Pozdrawiam:P
Dość ciekawie napisane, ale błędy są rażące, dopatrzyłem się wielu literówek... Następnym razem przepuść chociaż przez Worda... Humor niezbyt barwny, mnie nie ruszał wcale ale cóż, pewnie kogoś rozbawił... Daje ci 7/10 za chęci...
Bardzo fajne opowiadanie, urzekł mnie styl w jakim je napisałeś (gratz). Swoją drogą troche dużo wulgaryzmów ale mi to nie przeszkadza. Czekam na kolejne twoje opowidania 9+/10 pozdrawiam
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=178460
Nie gadaj o tym iż Ty jako pierwszy pisałeś w takim stylu, spójrz chociaż na to co ja napisałem kiedyś i to jeszcze pewnie wcześniej niż Ty założyłeś tutaj konto... Może nie pisałem o piciu i kacu, ale zacząłem pisać, że tak powiem w stylu perwersyjnym... Chociaż znając życie nie byłem pierwszy...
@topic
Fajne opowiadanie, podobało mi się. Gratulacje zabicia pierwszego(?) demona :P
Popraw jeszcze słowo "odrazu" powinno pisać "od razu" :P
Te błędy "poprostu", tak jak napisałem wyżej powinno być "po prostu" ;]
Oczywiście zachęcam Ciebie do napisania kolejnej przygody, w której będzie zawarte więcej akcji :)
A co do błędów, widzę, że co nieco poprawiłeś i zgodzę się z koza, na nst. raz przepuść go przez Worda albo ściągnij sobie Mozille (poprawia blędy) bądź puść do bodajże strony ortografia.pl :P
Ocena: 8/10 aby dostać 9,10 musi być naprawdę zajebiste(czyt. 8 to dobra ocena :P)
ja sie skusze , b ladnie opowiadanko daje 8/10 poniewaz zauwazylem pare bledow skladniowych ale tak to ok , szkoda ze nie lubie rpg tylko.Chociaz w sumie nawte czasami smieszy mnie ta opowiesc
5/10
Duzo błędów ;]
Heheh dobre, ten styl z wulgami jest w ogóle zabawny, można się nauczyć nowych słówek:P 9/10
powiem jedno sporo błędów ortograficznych nie pisz dalej takich przygód albo pisz ze słownikiem. ale ale plus dla ciebie że pisałeś po polsku nazwy itemów bo naprawdę lepiej sie w tedy czyta takie coś
No sporo bledow, ale styl mi sie podoba.
to mnie rozbilo ogolnie fajnie sie czytalo ale
troszku popraw zdania niektóre z nich sa dziwne stylistycznie i skladniowo
i postaraj sie o ciekawsze opisy od strony rpg -walki
ale sam styl pisania podoba mi sie troszku jak moje opowiadanie:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=274788
jak na pierwsze to calkiem niezle
dobor jezyka, akcja, itd itd
Swietnie ze sie odwazyles uzyc takiego wulgarnego jezyka :D
15/10 xD
Bardzo fajnie opisane jest nutka emocji ;D Mniej przekleństw i interpunkcja i byłoby 10, a tak tylko 9.5:p Pisz więcej :)
Trochę nudne i z błędami ortograficznymi.Ostatnie zdanie mnie rozwaliło.8/10
Niezłe, niektóre momenty były rozwalające, trochę błędów, przekleństwa trochę atmosferę psują.
7/10 ;)
Mi się podoba, a nawet bardzo. Fajna i zabawna fabuła oraz użyłeś nazw itemów po Polsku, co dobrze wyszło.
Jednak musisz popełniać mniej błędów głównie językowych i ortograficznych.
8/10
Rozjebało mnie to :D:DCytuj:
Spuściłem sie do dziury
Super opowiadanko, kilka literówek, tam popraw te Wyverny.
I bedzie good.
pozdro.