Ogladalem forum szukalem oto wlasnie takiego tematu znalazlem tylko z rookgardem
a wiec postanowilem zalozyc taki temacik:)
Wklejamy tutaj tylko fotki z Xantery :)
Niedlugo dodam fotki
Pozdrawiam i zapraszam do dodawania i komentowania
Wersja do druku
Ogladalem forum szukalem oto wlasnie takiego tematu znalazlem tylko z rookgardem
a wiec postanowilem zalozyc taki temacik:)
Wklejamy tutaj tylko fotki z Xantery :)
Niedlugo dodam fotki
Pozdrawiam i zapraszam do dodawania i komentowania
Skills RoX and Mlvl
Dobra 1 fotke narazie dodaje nastepna dodam za jakies 20min:)
Z przed kilkunastu dni ale dodam:PP
Skilli narazie nie pokaze bo sa sux :D Hail Xantera
aff , temat do nabicia postow , 3 posty pod zad , omg
po 1 nierobia mnie posty po 2 pisales do mnie wiec ci odpisalem
Niemam zamiaru w tym temacie nabijac postow wiec niegadaj ze go zrobilem do nabijania bo korzystam z forum zeby popatrzec jak ludzie graja w tibie
No to ja tez dam cos od siebie ale narazie niegram, znajomi pouciekali na nebule bo war jest na xanterze.
no no widze mój przyjacielu zalozyles temat :P ja dzisiaj wkleje fotki z moim adv ;p Pzdr
a tutaj 2 ady z dzisiejszego skilla:) jutro bendzie prawdopodobnie 35lvl
& nowy nabytek dsm:)
sry ze wyciolem troche ale niemoglem wzucic:/
** 8 Days Left **
Niewyszlo bo cos zle dodalem ale fotka jest:P
Nie gram juz na xanterze moze kiedys wruce ale fotki dam:D
troche fotek mi sie pogubilo ; <
Lande fotki ciekaw jestem jaki dist miales i co to byl za tomb:P
Gdy zrobie jakis adv odrazu dam fotke:)
A ja mam koniec gry na Xanterze swoim 33 Sorcerem ;( dostalem Hacked a mialem od innych noobów ktore mnie shakowały rs'a i wbily mi bana i jest delete char ;((
Devils niewstydz sie , pokaz skille , pan Pall tez ;D
Heh pokazcie skile tak ja mowil pan up, ja zawsze pokazywalem jak wklejalem na tibia.pl i wiecej osob komentowalo.
Fajne fotki, wklejajcie wiecej bo fajnie sie oglada.
30 mLvL New Eq
Chcieliscie skille? to macie xD na 40 skille do 70-75 wiec no komment o skillach:D
hah zal , zal , zal 60 club na 40+ level , haha ja na ten level mialem 77/76 -.-haha;/zaaal
No to czas na dzisiejsze fotki
aha bym zapomnial pan up # pacc tym charem mam od 1lvl spowodowane jest to tym ze moj pallek po 3 tyg dobrej gry dostal hunta a co do twoich niby skilli to ile bota uzywales ?cale dnie czy pol?
Concar to ja ^^ nieuzywalem bota wcale :) moze troche ;pp do 50 levela niemialem bota a na 35 mialem 75/75
no ale na bocie skillowales dlatego takie masz gdyby moj wczesniejszy char niemial hunta to napewno ten kina niemial bym na 1lvl pacc tak by mial na 25 z 70 :)
1 Foto - Ja na Cyclopolis w Thais :)
2 Foto - Bro na POH :P
Sorka że bez Skilli i Eq ale Screeny były robione w pośpiechu
Wybaczcie za pierwszego posta bez screenow ale zapomniałem wrzucić
pan up dobry jestes xD , albo nabijasz posty , albo niezla skleroza xD
1 Huncik na zolwiach:)
Nightmare Waste 1 Roh -,- Deler 0 Waste :)
Powiem tak jest więcej screenów niz komentarzy ;p Gratuluje lvl szczególnie dla Nightmare ~~
Pozdro GM_Patryk
http://img529.imageshack.us/img529/359/11charrv6.jpg
Taka gówniana sklejka.
@Down: Mam na sprzedaż 100 wolf pawów. Kasy zazwyczaj nie przyjmuje tylko mino leathery. I nie potrzebuję kasy na mainie, więc to może być dla Ciebie głowny problem.
ehheeh landa sklejka i ladny rookslayer na xancie:P
bear pawy i wolf pawy na sell? bym kupil po 50x:)
Kilka ss z gs hunt i tym podobne:P
wbij moze 70 club chociaz ;p , ss coraz lepsze, tylko troche malo , jaki masz best hit?
best hit 252 a jesli chodzi i skille to wbijam 40 lvl i bije 70 i robie kase na next pacca:)
wkrutce new ss ide wlasnie na gs hunt wiec bendzie co ogladac:P
edit # nie oszust tylko sie pomylilem brat mi zaczol pisac numerki moj best do 202 w jakas malpe niepamietam ktora ale chbya z club ringiem bylem:)
aha i nie jestem oszustem :)
baushauhsuah , jaki oszust , na 63 club, 250+ buahauah , ja miałem level 45 , Noble Axe i 75 i hit 245 , buahausasas
Ladne ss potem może dodam swoje.
btw.Tej panie Zerg wyluzuj bo żyłka ci pęknie.
Gratuluje wszystkim adwansow i lootow. Brakuje tutaj tylko ssow z jakis questow:D Mam nadzieje ze temat sie rozwinie
Pozdrawiam Mill^^
Na dzis przerwa na gs 2 koledzy padli:/ czas na odrabianie waste i ich lvl:/[*]
Next Fotki Wiecej raczej jutro zeby niebylo ze spamuje ://
Caly dzien Wrazen i prawie 3x ded ale bk byla ^^
No to dodam narazie 2 fotki reszte dam niedlugo moze dam cos z of:)
Dzisiejsze ssy:)
Eq RoX i 2 Dni paca :(
2 foteczki jak narazie :)
Fotka ze Skilla=)
Po malej przerwie dodam fotke :P
Dzis zrobie mixa to wrzuce wieczorkiem
sry nie to pojeb... mi sie sry za spam juz dodaje ta stara
sry za spam to te fotki dzis wieczorkiem dodam malego mixa z kilkama advami :)
Ludzie spicie dawac wiecej ss czy nikt nie gra na xantera :D 1 koles co wstawia ss i gz dla niego :)
Fajny temat. Grałem kiedys na tym swiecie!!! Zajebisty world... Dajcie pare SS z war's. A moze jakis filmik???
youtube.com ------> Xantera ^.^ Fajne filmiki....
Hail Xantera!!!
Hail RyCeRz IsMaEl!!!
#up
wpisz se w www.youtube.com xantera i tam benda filmiki z warow ale niestety pl dostaja w dupe :/ no ale co ja za nikim jestem xD
Ty miales nick Rycerz Ismael?
jesli tak to kojarze cie bodajrze 130 ek ?:D
nono , devils , nawet szybko expisz :> , ale teraz na FACCU biez się za skille , to twoja postać , będzie naprawdę dobra :> uwież mi wbij chociaz te 75/75
Wiem mam zamiar dobic dzis sie konczy pacc wiec dobijam 75 skilla i next pacc no i macie tutaj fotke niedlugo dam mixa Z kilkunastu :D