Witam,
jako iż udzieliła mi się świąteczna atmosfera, postanowiłem zrobić Wam prezent i do downloadu trafił właśnie Tibia Exp Counter w wersji dla najnowszej Tibii >>klik<< : )
Wesołych Świąt! : )
aari^^^
Wersja do druku
Witam,
jako iż udzieliła mi się świąteczna atmosfera, postanowiłem zrobić Wam prezent i do downloadu trafił właśnie Tibia Exp Counter w wersji dla najnowszej Tibii >>klik<< : )
Wesołych Świąt! : )
aari^^^
Uu wreszcie :P przyda mi sie bo ostanio tak sobie zapisuje wyniki expa :]
Fajnie, szkoda tylko, że jak weszło update to byłem w szpitalu ;-( Chciałem to wszystko zrobić pierwszy! ;-)
Miło z twojej strony. Ten Exp Counter jakoś szybciej trafił do downloadu niż poprzednie wersje.
Pozdrawiam,
Defozo
Przydatny programik :)
Widzę, spleen, że pomimo problemów z czasem nadrabiasz zaległości ;)
bardzo dobry programik na pewno sie przyda ! :)
Bardzo dobrze, że powstał pod 8.1. Bardzo dobry i przydatny program... dzięki.
nareszcie ;]
Hehe, w tegoroczne święta spleen szaleje!
Dzięki za te wszystkie boty ;>:>
Widzę, że ostatnio bawisz się w mikołaja ;d
EDIT
@2down
to liczy ci ile do lvla brakuje expa i jaki masz exp/h
Pozdro Jajco~
Nooo ciekawe jak z efektywnością mojego expienia :]
Do czego służy ten program bo nigdy go nieużywałem ???
Ludzie czego sie pucujecie i posty nabijacie? Po chuj nam ten program ? Przecież tą opcje ma każdy gówniany bot do Tibii. Nie zrobiłeś kurwa wiele, po prostu wziąłeś starego Countera i zmieniłeś trochę kodu i to wszystko... Ale kurwa i to nam potrzebne.... i tak sie obijasz i każdy o tym wie i nikt już nie liczy na te Twoje pożal się Boże TBI.
@2up
o rly?
A TEC nie ma nawet jednego dnia (nawet 10 godzin).... Jakoś Tibia Auto nie ma exp/h o ile się orientuje....Cytuj:
TBI GG 8.1 [Tibia 8.1]
Ściągnięć: 17130
Tibia Black Ice v0.1 (8.1) dla Tibii 8.1
Ściągnięć: 21267
Tibia Exp Counter 8.1 [Tibia 8.1]
Ściągnięć: 168
@down
ta, ale te boty są płatne, a niektórzy (tacy jak ja) nie mieszają kasy z rl na jakąś fikcje, którą można mieć za friko, czyli nie wydają kasy na boty, które po jakimś czasie tracą swój sens (albo koniec licencji, albo odechciewa się gry).
Pozdro Jajco~
Hey tibia auto pokazuje 14k/h a exp counter 20k/h ktore jest bardziej wiarygodne ? xD
Nie no fajnie (chociaż i tak używam tego z NG)
P.S. Nie zauważyliście że forum nie współpracuje ze stroną? Nie widać nowych newsów i tematów ;(
@down:
A ja dopiero dziś (środa) ujrzałem an stronie głównej :)
@up
Zakładka
"Na forum"
została wczoraj (albo dzisiaj rano) naprawiona, nie działała w prawdzie z 3 dobre dni.
zakładka jest odświeżana co 15 min
Newsy ukazują się, tylko najpierw na forum, w dziale news, a dopiero potem są kopiowane na stronę główną
Wszystko jest już ok
Pozdro Jajco~
Nom programik świetny !!!
dzięki przyda się xD
spleen się wziął do pracy bo ktoś go chyba prześciga w wazelina theard?
a tak serio to gratz szybkości... mało komu się chce to robić a tym bardziej w święta...
Tak i jeszcze thx Wielkie thx dla ciebie Spleen. Mimo, iż w wielu botach jest ta opcja to same bzdury tam wypisują. Za to ten maluitki programik został specjalnie napisany po to żeby pełnić tą funkcję.
Kawał dobrej roboty polecam :D
hehe, nono ładny prezencik na święta.
przyda się ;)
dzięki
Mam taki jeden problem z tym, gdy chce rozpakować TECa, wyskakuje mi takie okienko: Wprowadź hasło dla pliku. Jakie jest to hasło?
@Down
Nie działa ;\
@ Up Hasło to tibia-org-pl
Nie wiem co się dzieje. Ściągnąłem sobie, ale nie da się wypakować. Wpisuję hasło i nic. Pisze jakieś 3 ostrzeżenia jak na nie klika, to pisze : blelbelbelbelbl coś tam (niewłaściwe hasło ?) Jak to naprawić ?
No przyda się, mnie na pewno. Nie można być wybrednym i darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy ale mogłoby być tak, że wszystkie informacje dotyczące lvl są wyświetlane na górnym pasku programu, tak by było dużo wygodniej. Ogólnie jest spoko.
Dzięki za to... bo sie przydaje, bo komu się chce liczyć expa recznie. A i dzieki za to ze w TBI nie ma opicji "Auto expienia"
^^
Wesołych Świąt :>
No i już można se lookać jak exp skacze i se odrazu obliczyć, Thx!
Miałem kiedyś podobny przypadek bo na początku pomyliłem hasło, a gdy spróbowąłem jeszcze raz je wprowadzić to już go nie przyjmowało.
Wywal programik, jeszcze raz ściągnij i przy następnym razie najlepiej skopiuj ze stronki hasło i wklej (ctrl + v). Powinno pomóc. No i ......
(Za górami, za Lasami żYł Osama z TalibAmi, pRzypadkowo wcisnąŁ Enter i rozwalił World trade center. xD
Good job! ;-)
Program napewno sie przyda. Właśnie ściągam.
nie no spox w koncu zobacze ile wyciąga exp/h na trollach na noc XDDD
Nareszcie nie bede zliczal kalkuratorem i zapisywal na kartce :>
Wszystko cacy ale wiesz Spleen.. poprawiłbyś TBI i by było cud miód ;)
Pozdro.
Nigdy go nie używałem, nie wiem dlaczego ;/
Spleen jak Św.Mikołaj , na to czekałem i chyba nie tylko ja.
ja byl chciał aby ktoś zrobił mapki do tibi 8.1 i wykrywanie rybek pod tibie 8.1 bo mam robaków duzo.
bardzo fajny bocik polecam!
aha zapomnialem wspomniec ze tibia tek bot jest tez dobry
Ja jestem slepy, czy nie ma funkcji "do nastepnego lvla brakuje ci: ****** expa."? Jesli nie ma, to prosze o zrobienie tego, to dla mnie bylo zawsze najwazniejsze :S
Ładnie, ładnie ;) Dziękówa Ci za to.
Po prostu super :>
Bardzo przydatna rzecz, czekałem na to od samego update, wielkie dzieki!! :) pozdrawiam Roman~
czekalem na to bo w TA jest jakis zjebany exp-mierz na godzine
o ja pierdole dzieki ci panie zes nam dales ten programik :D