Temat o Novej - pierwszy post był zbugowany.
Wersja do druku
Temat o Novej - pierwszy post był zbugowany.
Kolejny adv.
Gratki,a szczególnie gratki 71lvl ;).Powodzenia w dalszej grze,na tym 'nowym' swiecie ^^.
Pozdrawiam.
gz lvl elit i henar ;}
Jeszcze KIlka SS ;)
GZ HENAR ;D To w zielonym to ja, to na pierwszej fotce ;p
A tak wogole to patrzcie ;p Chyba double loot rate jest xd
http://www.grapx.pl/upload/53/237.jpg
http://www.grapx.pl/upload/53/236.jpg
http://www.grapx.pl/upload/53/238.jpg
Gratulacje wszystkim :)
Bądź co bądź, Nova to zajebisty świat, czuje lekki sentyment do niego :) Pierwszy serwer, na którym zacząłem grać w miarę poważnie, pamiętam jak była wojna demonic brotherhood vs death and decay : > Coś pięknego, potem ES vs NS i dalej niestety zakończyłem karierę swoją :P
Witam gratulacje lota i gratulacje advencow lvl lot ladny pozdro.
A to fotki z 100 lvla Vivitrona ^^ i troche walki :P
O lol, przegladajac stare dyskietki i plyty zobaczylem CD o nazwie "LISI" ahah, macie baardzo stare fotki :PP
P.S. O kur~ Kiedy to bylo :D
Huhuhu nie wolno posta pod postem raported xd "dziekujemy zgloszenie zostalo przyjete" :D muhaha
Czemu nie zostalem zaproszony na fotke vivitrona ;>? haha pamietam razem robilismy poi, i on mial bloczyc resp na dole ja na gorze, i on na gore przylazl do mnie xD Gobo go kilka razy upominal na ventrilo a on nic xd potem przyszedl gobo i powiedzial ze jak Vivi nie zejdzie na dol to on popelni samobojstwo xD Uahahaha ale wszyscy mieli polew xDDDD
A co do twoich starych fotek... cudne ^^ Najlepsza 100 lvl like rook xD Kozak ^^
Ja też w stawie jakąś fotkę bo dawno nie dawałem na dużej ilości fotek jednak jestem :}
Lisi TY serio miałeś 100 na rooku tym harem xD??? czy to jakiś ots czy co xD bo jak miałeś na rooku 100 to jak przeszles to malo hp musiales miec xD
raczej sie tylko przebral jak noob ubral leather armor i poszedl na raty xD
Hahahahahhah!!! :D To bylo udawane, polazlem na Edron na raty, w dp mam nawet jeszcze eq :p
H. Deron << LOL, zauwaz ze na 85lvlu wbilem 100sworda, to jak niby mialbym na 100lvlu byc na rooku?;> Pomysl troszke...
Wy sobie dalej rozmawiajcie a ja tu wbijam 6kk expa :}
Gratki Gibon, ale to nie znaczy ze jestes sweet jak my :PPP xD Pozdro _/
No, no roxujesz ;] Jak bys nie przonobil wczoraj na frostach to bym mial juz 15kk exp :S A tak... szkoda gadac xD
Dobra Gibon nie sluchaj go ^^ on jest guuupi jak but Xd ja wbije lvl jak mi sie zachce albo mojej Teeny <3 ;*~ nie bedzie :P
Lisi jaki rozkochany .. "Mojej Teeny" huhu :D Ale screen gitarrra :P
Stul pysk bo Cie huntne ...
Wklejac screeny a nie pierxxxxć od rzeczy w moim temacie ;>
strzal od gsa za 248
Blood ty na 40lv+ bijesz gsy? A ja kolejny ssik :} Oraz jak skilowac to grupowo ^^
Hehe zdazylo mi sie zabic kilka :D
Boze jak ten ave biednnie wyglada w prawej rece xD
Po co go nosisz jak nie masz lvl jeszcze ;>? Po co nosisz mms ? Rownie dobrze bloczyc mozesz ave...
zgadzam sie branders, wyglada jakby sie dziabal w korpus :D a ja sie przenioslem na astere do moich nobow i PG robie :P ide do sklepu cya Xd
Hmm nosze ave na tym lv ponieważ mimo niemając wymaganego lv (75) to i tak wale większe hity :} a mms-a nosze z przyzwyczajenia :P
Hmm właśnie wbiłem 20lv i od teraz będę wklejał moje ssy :}
ale masz shielda -.- xD ;S niedlugo dam 7 ss tylko dozbieram xD
kurde jakoś nie mogę wbic 75lv knightem więc drut też jakoś sobie radzi :}
gz elit nie mam nic ważnego do powiedzenia
@UP
lol to po co smiecisz mi w temacie?
@Evól druid of gibbonus... Troche za pozno wpadles na pomysl robienia uhmackera xD
Fotki z Hota :P ale ja skonczylem szybciej od nich Xd - You have left the guild. :]
no to teraz ja nowe fotki daje :}
Ahahahaha, trzeba zwastowac uhy !! :D
Lisi ty nabsie... mi oczywiscie zero info ze Hota jest... Patrze na forum i juz 20 osob wcisnietych na liste... ojp... A tak chcialem... ojp...
Lisi, jak robisz ss'y to wylącz chociarz bota :P
Nowe SS .... update sux ale gram dalej ;p
@G. Verico ten bot jest po to zeby łączyło mi kaske ^^ wyjebane mam w Ciebie noobku... wypierdalaj z tematu skoro nie masz nic do powiedzenia ciekawego.
Gz lisi lvla, ale nastepnym razem jak robisz ss to wylanczaj tibia auto ;pp bo zobaczy jakis gm czy cos to ... Wzuccie jakies sski jak walicie z tych new czarow bo sa fajne :P
Ludzie dajcie sobie siana chce miec tibie auto to ma najwyraźniej wisi mu to czy gm to zobaczy (chociaż wątpię że gm łazi po tym forum)
Tak wogóle to wbiłem 15mlv ^^
Yeye zajebiaszcze fotki, kocham was chłopaki :* Tzn poza Lisim, ktory mi nie powiedzial ze HOtA jest...
A najlepsza fotka jak Henar i Wheelie sie wyjebali na De eLu XD
Nie loffciasz mnie juz??!! Nie odzywaj sie do mnie ;(
A tak powaznie to juz nie gram, zrobie hote i papa ;] Wyjebane mam w ta gre...
Cyaaaooo!!~
wheelie sie wyjabał na tym De eLu Pomnie jak nam elit bloczył xD niewiem jak on to zrobił xD bo sie De eL nieprzezucil xD;D. Brando ;p Wyznania miłosne to nie tu ;> (gay love) ;):P
Zapomniałem o SS ;P
Kurde sory ze jedno pod drugim ale sie ss niedodale.;/;/;/
UP
Czy ludzi bedacych w wodzie mozna atakowac ? Bo jezeli nie to jest to swietnie schronienie przed Pk :P