Witajcie
Powracają tak lubiane przez Was forumowe Walki Artystów. Tym razem prowadzić je będzie Loney. Wszystkie szczegóły dostępne są Tutaj
Wersja do druku
Witajcie
Powracają tak lubiane przez Was forumowe Walki Artystów. Tym razem prowadzić je będzie Loney. Wszystkie szczegóły dostępne są Tutaj
Ha, zobaczymy co z tego wyjdzie - niech wygra najlepszy? ;d
Varen, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powodów zaistniałej sytuacji:
1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.
co to?; o
tadek369, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powodów zaistniałej sytuacji:
1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.
PS dlaczego nie mam uprawniwn i pan up też
dołączam się do pytania pana up. u mnie tak samo wyskakuje :( o co chodzi??
@up & 2up
Nie macie skilla, ja tam wszystko widzę : O
@topic
No fajnie, mam nadzieje, że walki artystów nie upadną z tego powodu co zawsze, właściwie mam nadzieję, że w ogóle nie upadną.
@down
No : O
A wiec :
*Mysle, ze polowa wezmie udzial i wyrazi chec udzialy w Walkach.
*Chyba nagrody sa jak najbardziej zachecajace byscie prezentowali jak najwiekszy poziom.
*Wszystkim zycze powodzenia i do dziela !
A to tak na zachete 'To nie walka czyni z nas artystów, to sztuka nakazuje nam walczyć ...'
Pozdrawiam,
Loney.
Powinno juz dzialac : )
bym się chętnie zgłosił ale nie miałbym jak zrobić prac bo gimpa się uczę dopiero a nie mam pełnej wersji photoshopa ;(
@Seth
Wystartujesz z praca podobna do aktualnego signa? ;d;d;d;d
@topic
Wezme udzial, tylko musze sie dogadac z lunejem o jakis pozniejszy termin (najlepiej okolo wrzesnia) ;o
Btw. Prowadzenie walkprzez zinca, suxilo na potege ;d
No powiem szczerze od dawna o tym marzyłem, żeby walki zostały reaktywowane mam nadzieję że wywalczę chociaż rangę (Ps. będzie można zrezygnować z koszulki na rzecz rangi? :D) No więc do środy rodacy.
Hmm... Nagrody niczego sobie ; o warto sie sprawdzić.
Ciekawe, nie widziałem ich więc sobie pooglądam :).
No i niech wygra najlepszy...
hmm jestem ciekaw jakie tematyki tym razem sie trafią.(mam nadzieję że będzie więcej humorystycznych tematów a mniej takich sztywnych i nudnych tak jak ostatnio(przynajmniej ja je tak odebrałem))
No ciekawe kto wygra.. hm może ja wezme udział d;
Fajnie, że Walki ruszają na nowo. Mam nadzieję, że pracę będą warte uwagi. Może się zgłoszę.
Powstalo cos, co zaraz upadnie ; (
Walki artystow cos sie tutaj nie trzymaja ; p
Bo gdzie ty tu artystów znajdziesz. Walka na poziomie toczyła by się między:
_kolobigm_ vs _kolobigm_
Mhm...
ZinC (aka Akumi) ; alien; Omer; O.S.T.R (aka SmakosZ); El Papier; Mr Cherry; Takeya; Killavus (cos tam potrafi ;d) ;
zreszta: http://forum.tibia.org.pl/forumdisplay.php?f=29
nie martw sie anyway... troche na tym forum dobrych grafikow mamy..
@down
To go namowie, zeby wystartowal w konkursie ; o
A ElPapier moze wyjebac wielkeigo pixelart;a ;d
Nie, bedzie sie wybieralo : ) - Azazel chyba nie zrozumiales tego ... Przeciez ja nie bede wybieral wiadome , ze ja nie tylko bede wybierac.
Hmm...Ja tam mam taka liste grafikow...
Omer
Krzemucha
MessixX
SmakosZ
Sphinx
Mr Cherry
Azz
Izeey
Ileev
Kvadzio
Omen
Andela
Kuster
ZinC (aka Akumi)
Zass - nie wiem czy funkcjonuje na forum jeszcze
Kolin-kun
FearO
ChipSS
Na forum jest kilku dobrych grafików, więc walki powinny być na poziomie.
No chyba, że zgłosi się banda dzieciaków którzy zafascynowani nagrodami zaczną tworzyć w jedynym znanym im programie graficznym jakim jest Paint. ; )
uff cos dawno tych walk nie bylo, ostatnio byla walka Vadera z bazanem ale to taka 'nieoficjalna' ;cc.
oby to tylko wypalilo, no, mam taka nadzieje
ja na 100% udzialu nie wezme, bo bylby to taki poziom, taki zanizony, ze uuu.
a do tej waszej 3l0 listy zapomnieliscie Vord'a dodac, ej. -_-
a Zass na forum siedzi, tylko nie udziela sie za czesto bo jak mowi: 'nie ma w czym' i tak samo jest u mnie ;>>
Nie ma 'wi5nia' ;p;p;p JEEeeeEe moze ktos wygra ;p
ale ZinC jest ;s ciezko bedzie....
kiedys chcialem sie zglosic, ale pozniej uznalem ze nie mialbym szans ;s
Aż uśmiech na twarzy się pojawił : )
Może wreszcie i ja zdecyduję się wziąć kiedy udział.
Dobry pomysł z wskrzeszeniem 'projektu' owego.
No i fajnie! Ja mam trochę wątpliwości co do tego "wybierania" walczących, aczkolwiek spróbuję się dostać do jakiejś walki, bo już trochę wiem o grafice. (...)
Chociaż walki będą zapewne odbywać się przez bardzo długi okres czasu, mam ochotę wzięcia udziału ; ' d Mam nadzieję, że nie będzie 30 par, a rozgrywki trwać pół roku ; O
Odbeda sie, prowadzone przez inna osobe.
No to sobie Adi poprowadził swoje walki ;ddddd Jeżeli to Adi.pl to trochę mi go szkoda bo znam go też trochę ;d
I tak były najlepsze jak ja je prowadziłem ; dd
Ach, ta skromność.
super sie zapowiada :D
*Mysle, ze polowa wezmie udzial i wyrazi chec udzialy w Walkach.
No i po co wy to robicie, jak wiadomo, że wszystkich rozjebie.
-Z tego co Azazel, napisał to ty też już miałeś kilka kont ?Cytuj:
On miał szansę, a bana dostał za multikonto.
proszę o dodanie możliwości robienia filmików na dany temat, w tym posklejanych z innych filmów. te projekty umieszczane byłyby na serwerze youtube.com/ googlevideo.com
w koncu filmy to też sztuka
@lekki offtop
Film jest daleki od sztuki. Jest to po prostu komercja i większość tego co teraz powstaje jest jedynie marnym kiczem z coraz to lepszymi efektami specjalnymi, większą ilością mordobicia, krwi, rozbojów, itp.
@topic
Moim zdaniem, żeby osoby "bez skilla" w photoshopie, za to obdarzone talentem plastycznym, nie czuły sie pokrzywdzone (w tym ja ;d) powinno zostać zorganizowane coś zbliżone do "walk artystów" z tą tylko różnicą, że przy tworzeniu swoich prac dozwolone będzie używanie jedynie ołówków, pędzli, itp.
Myślę, że byłoby to ciekawe urozmaicenie przy okazji ;]. Co o tym sądzicie?
@Up.
Popieram pomysł przedmówcy, powinniśmy dać szanse każdemu "artyście" na przedstawienie swoich prac, rysowanie ołówkiem czy też farbami jest także sztuką, tak jak photoshop czy inne służące do tego programy.
Sądzę, iż photoshop jest łatwiejszy w obsłudze niż pędzel/ołówek dlatego też byłbym za tym żeby zezwolić na pewną dowolność..
Lubiane?Co to są te Walki Artystów?
Dawno mnie tu nie było ;d
Ja tam nie odczuwam różnicy pomiędzy piórem tabletu, a pędzlem/ołówkiem. No jeżeli chodzi o te evul wypaśne sygnatury i userbary to się zgodzę.
Co do tematu, oczywiście może być podział na prace komputerowe oraz ręczne. Jednak co do tych komputerowych prosiłbym o to, żeby tematem nie były sygnatury... jeżeli chcecie chodź trochę profesjonalizmu to uwierzcie mi, sygnatury są złym rozwiązaniem. Każdy 10 latek może ściągnąć sobie z neta tutorial i zrobić super sygnaturkę; tym bardziej jeżeli temat sygnatury ma być dowolny.
Zaraz pewnie naskoczą na mnie bazan i reszta "grafkiów", ale taka jest prawda. Wykonaliście chociaż raz "porządny" layout, a może tapetę ?
I nazywanie się grafikiem tylko z tego powodu, że robi się sygnatury jest żenujące.
A tak btw. to nie mogę się doczekać ^^
@Pumpernikiel
'Wykonaliście' ^^
Zgadzam się, sygne może zrobić każdy, co nie znaczy że sygna nie może być ładniejsza niż duża praca :) W walkach artystów (o ile dobrze pamiętam) nie nakładano żadnych innych wyznaczników prócz tematu (i rozmiaru ?), więc nie jest powiedziane że masz zrobić sygne :)
A co do prac tzw plastycznych (ołówki,pędzelki) to IMO powinno to być oddzielone od walk już znanych - może walki grafików i walki artystów ? :)
Ciekawy pomysł, można już gdzieś oglądać prace? Czy ujawnią się one dopiero przy ocenie? Powinien zostać zrobiony kiedyś konkurs, na najlepszą pracę w paint :d
podzielcie to wlasnie tak aby mozna wystawic prace grafikow i artystow ;p
bo ja akurat rysuje olowkiem i dlugopisem ;p
podzielcie prace na kategorie xD