-
Humable
trudno, pewnie dostane warna ale cóż
nie moge na to patrzec bezczynnie
czytacie panowie (oraz drogie panie) jakbyscie mieli (miały)wade +7 (nie żartuje)
http://forum.tibia.org.pl/showthread...=208647&page=1
w tym temacie pewien mily czlowiek napisal ze zdobyl spike sworda i ze bylo to proste
ten sam czlowiek ma 1 lvl na rooku (!)
myslimy, myslimy!!
niejaki Cipfried mowi że tylko pokorny może miec Sword of Fury
ktos juz kiedys pisał, że pokorny może oznaczać 1 lvl
moze spike sword znika gdy sie go proboje zdobyc na wyzszym lvlu, ale moze gdy na 1 lvlu sie wyjdzie z miasta (korytarzami, jak o nich nie wiemy to radze sie w ogole w mitach rooka nie wypowiadać) i sprawi zeby SoF zniknął, może wtedy albo pojawia sie w naszym bp albo mozemy go odebrac od Cipfrieda
ja nie mam eq na rooku ale jak ktos ma to niech zrobi chara na 1 lvl i to sprawdzi (moze dzieki mnie zarobicie 500k+ ;p)
pozdrawiam
(chcecie to zamykajcie nie to nie ale nie kasujcie tematu niech ludzie troche poczytaja) (jak ktos to sprawdzi to niech napisze na PW i wtedy ja wysle msg do adminow czy prosze o skasowanie czy tez nie)
@ edit jak ktos ma na Julerze (ewentualnie na innym swiecie, ale wole julerke) chara na rooku z dobrym eq, niezlym lvlem i ciekawymi skillami i moglyby mi leather seta pozyczyc albo cos i by mi pobloczyl te wszystkie scierwa to mozemy pochodzic razem (podziele sie jak cos dostaniemy)
PREFERUJE JULERE!!
@ edit jeszcze raz
prawda jest taka że już tyle się naogladaliscie glupot ze macie prawo nie wiezyc w kolejne "dowody" zdobycia SoFa ale czytac uwaznie jak juz bijecie posty byscie mogli (wlasnie w wymienionym wyzej temacie)
//wolałbym, abyś dopisał sie do istniejącego już tematu, ale niech będzie, zostawie. Ale i tak warn za nazwe tematu (już zedytowana) - mand
-
Bardzo mądrze mówisz może to i racja...
Trzeba się nad tym zastanowić :)
-
to ma sens nawet ;) ale jak na 1lvlu to trzeba z blokerem wychodzic xD
-
Ten link który podałeś to musi być feak. Poszedłem w to miejsce i nie zgadają się roślinki po prawej.
Idź cie w to miejce i spójrzcie na rośliny po prawej. Ciągną sie na sam dół. A na ss w pewnym momencie [dolny prawy róg] jest wolne pole!!!
Więć....Feak. Jeszcze z typem pogadam bo se chara tam zrobiłem....
-
@ asx
musialem nowego posta bo inaczej bys nie zrozumial
dobrze napisalem ze niektorzy maja wade + 7
tamten temat jest ZAMKNIETY
powinienes dostac zajebane 50 pkt za
1. wygadywanie idiotyzmow2
2. nieumiejetność czytania ze zrozumieniem
pierwszym raz kloce sie z kims na tym forum ale ni ch*ja inaczej
czy ty w ogole zdales test kompetencji po 6 klasie? bo tam za czytanie ze zrozumieniem chyba ze 20 pkt jest
-
Taka uwaga - dlaczego pokorny ma zaraz oznaczać level 1?
Byc może swoją skromność/pokorność należy udowodnić jakiemuś NPC, a po otrzymaniu przez niego pozwolenia jeszcze raz wykonać całą tę sekwencję niezbędną do zniknięcia miecza?
-
Re
Hmm... ja myśle że ten pokorny też nie musi być 1lvl, ale może musi najpierw zrobić wszystkie podstawowe Questy?
-
Da sie przejsc a 1 lvl do pokonania sa poison soidery i trole
-
Ja jak coś moge z kimś iść na Infernie ale nie wiem jak dokładnie dojść do tych miejsc to by ktoś musiał mnie poprowadzić ;]
Ps.
Mam 12 rookstayera
-
"1.4. Jestesmy uczuleni na "nowe teorie o starych mitach". Jesli nie rozwiazales ktorejs z zagadek poruszanych na forum, a jedynie masz nowa teorie (o zgrozo nie poparta zadnymi w miare sensownymi informacjami) to dopisz sie do istniejacego juz tematu."
z http://forum.tibia.org.pl/announcement.php?f=65
a tutaj masz spis teori mogles to tutaj dopisac:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=142016
W dodatku nie widzialem bramki lvlowej ze musisz miec lvl 1 lub nizszy -.-
wg mnie twoja teoria jest nie prawdziwa tak samo jak moja ze ze latarnie to switch'e - taka se wymyslilem i jak ustawisz odpowiednio to sie utwiera pokoik u toma
-
Popieram teorie Avariona oraz w8w8w8 i napewno nie ma granicy 1 lvl do wykonania tego questu
-
O ja pierdziele... Ale się uśmiałem xD Tamten temat to fake zresztą były dowody... Nawet sam na 1 lvl'u próbowałem tak zrobić i ?... Gówno przez wielkie G. Jak dla mnie zdobycie Spike Sworda jest nie możliwe lub Cipy tak zmontowały questa że po prostu mało kto go zrobi (nie jestem pewien ale Sunrise i Rookguardian de'Bove chyba mają Spike sworda ?). Takie dalsze pitolenie na antenie nie ma sensu :/ Tych teorii jest za dużo...
-
Thx
UDAŁO SIE!...
ale nic bo idę na 1 levelu nic nie zabiłem nawet zrobiłem to w 10 min i zniknął... i nic.
-
Niewiem moze wy sadzicie inaczej lecz ja mysle ze skromny niemusi oznaczac 1 lvl:
po 1 skromny to jest cipfried i mysle ze ta zagadka ma duzo z nim wspulnego
po 2 jak 1 lvl zniknie ten sof to skad wie gdzie jest ten miecz bo watpie ze byloby to tak proste ze 1 lvl znika spika i odrazu go ma i on chyba tej gry nie skrecil wiec niewierze w to
-
Napisze to co napisalem w swoim osobnym poscie(chociazby dlatego ze nie uzylem "szukaj" - moj blad):
Glowilem sie nad tym dosyc dlugo. . Na tabliczce kolo Spike'a jest napisane ze tylko pokorny moze go zdobyc. Jezeli zapytasz Cipfrieda o "job" odpowie: humble monk. Czyli tylko on moze wziac Spike Sworda z wysepki. Problem w tym ze nie podzieli sie ta tajemnica, bo wtedy miecz dostanie sie w "niepokorne rece". A on sam rowniez go stamtad nie zabierze, gdyz pokora mu zakazuje. Czyli Cipfried jest straznikiem tajemnicy Spike Sworda. Tak jak mistrzowie zakonu Syjonu z "Kodu Leonarda". ;)
A teorie ze 1-lvlowy gracz moze siegnac po Spike Sworda sa raczej nieprawdziwe, chociazby dlatego ze pokory trzeba sie nauczyc. Taka jest moja teoria.
-
nie wiem gdzie to napisać, ale napisze tu.
w tych książkach z rooka jest napisane że drzwi od mino maga może otworzyć jedynie magia, a jedyną magiczną runą na rooku jest antidote rune, może ktoś spróbować?
-
ale przeciez było juz mowione wiele razy ze mino mag raczej nie ma nic wspolnego z ss wiec po co wprowadzasz tu jeszcze zamet z tym mino magiem.
A na tabliczce kolo Sofa nie jest napisane ze mozesz go dostac lecz ze tylko pokorny/skromny moze go dotknac a to nie to samo co wziazc.
-
Mnich na terenia dla Pacc (nie pamientam jaki), który boi się królików także mówi, że jest pokornym/skromnym sługą boga.
-
@up co do mnicha ma racje ;]
wiec tak co do linka na 1 stronie to fotomontaż
a z ubogim to nic nie wiadomo :P
-
niewiem czy mozna miec spike sworda na roku niewiem nic o tym
-
o ile wiem jeśli tylko pokorny może zabrac spike sworda trzeba nauczyc sie byc pokorny na roku ale jak?
może jeśli zabijmy mino maga i uda nam sie naprawic lub zniszczyc teleport to wtedy bedziemy pokorni to moja teoria
znalazlem na forum film
1. Chodzi tu o film Shadow Rex'a pl.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
Wg. filmu najpierw powinniśmy sprawić aby Spike sword zniknął z wyspy. W tym celu musimy nadepnąć na dwie kratki - w poison cave i rothell
Następnie musimy udać się do katakumb (koło wasp tower). Na ostatnim poziomie znajduje się 7 grobów. Układamy na nich odpowiednio ciała.
Po ułożeniu ich wylewamy na czaszkę - środkowy grób life lfuid. Czaszka powinna zapłonąć a na ciałach pojawić się gwiazdki. Po użuciu czaszki (use with) dostajemy golden key 4602. Następnie udajemy się do komnaty minotaura maga. Zabijamy go i udajemy się do tp. Uwaga!!! Nie wyrzucamy klucza zamiast łopaty tak jak Shadow Rex gdy brakuje nam capa na wyciągnięcie lota... :^/
W sali do której zostaniemy prze teleportowani oprócz skrzynki są 2 tp. Shadow wszedł do lewego i został tpnięty do temple. Karwin Rzeźnik który podobno wykonał ten quest jako drugi twierdzi że prawy tp kieruje nas do mino hell
Pojawił się wiele pytań co do ciał - "czy muszą być one specjalne" "gdzie je można znaleść". Shadow Rex zrobił po pewnym czasie mapę do ciał.
smoczekleon.prv.pl/ssq.html
schemat taki
mino orc spearman troll skull wolf spider deer
UWAGA link smoczekleon.prv.pl/ssq.html tam znajdzecie potrzebne zeczy
-
to nie jest aż taki głupi pomysł