Jak podaje CipSoft na oficjalnej stronie Tibii, publiczny Test Server został otwarty, jednak jedynie dla posiadaczy Premium Account.
Klient pod Windows
Klient pod Linux
Zapraszamy do testowania i życzymy miłej zabawy!
Wersja do druku
Jak podaje CipSoft na oficjalnej stronie Tibii, publiczny Test Server został otwarty, jednak jedynie dla posiadaczy Premium Account.
Klient pod Windows
Klient pod Linux
Zapraszamy do testowania i życzymy miłej zabawy!
Narazie jakieś problemy z logowaniem ;S
Współczuje FACC'om.
Edit:
Ok, zalogowałem się na Testere ;)
21:26 Craban the Beginner [300]: For your information: We have not changed anything about the game that you will see. This is merely a technical test
Napisałbyś, że z powodów problemów technicznych, bo akurat to jest ważne ; d Może da to nadzieję sorcom, którzy po dłuższym zastanowieniu mają za małe hity.
@up: Ta, test bardzo potrzebny ; d
Co w takim razie chcą zmienić?Cytuj:
Due to some technical changes, we are now running a public performance test.
@edit: Tibia pwnt.
Jak zwykle wszystko dla pacc
moje odczucie : ueeeee.....
Moja wypowiedź z innego tematu :
ILE BĘDZIE JESZCZE POSTÓW POD MOIM ??
Cytuj:
Nie radze, help :
Attack na tibia.com ...Cytuj:
21:19 Czlowiek Tableta [34]: It's now test server ?
21:19 Squel [105]: Its .
21:19 Czlowiek Tableta [34]: i Can log in?
21:19 Squel [105]: But its not safety .
21:19 Czlowiek Tableta [34]: ?
21:19 Squel [105]: For you own security please dont download this client
21:20 Thadel [41]: Why ?
21:20 Czlowiek Tableta [34]: why
21:20 Squel [105]: Because its seems to be a virus or keylogger .
21:20 Thadel [41]: It's can be hacker attack ? ;d
21:20 Squel [105]: Sure .
I znowu ;d
Cytuj:
As a result of the DOS attacks, Luminera has been offline for a few hours today. The problem has been resolved and the game world is now back online again.
Póki nie zobacz SS, nie uwiężę ;p
Nie można się zalogowac ani na Teste ani na Testere...
nie wiem czy to prawda ale dużo ludzi na game-chat pisze że tibia.com została zhackowana
21:38 Craban the Beginner [300]: We have not decided how long this test will run. It is possible that we will shut it down tonight again andrestart it on monday
Taa. Długo nie będzie, ale się zalogowałem.
To Jest Kurwa Keylooger Nie Sciagajcie Tego... Tibia.com Hacknieta Zostala.
a tak wogóle po co ten test? przecież już jest nowy klijent 8.0
no to co to jest keyloger ?! czy nie bo sciagnoelm do ciula
jakby tibia.com hackli to byscie sie nawet nie musieli logowac ani sciagac niczego ;] bo i tak byscie zostali zhakowani ;]
To jest key czy nie? niech ktos kto to sprawdzil napisz plz.
a jak sie logujesz ?? poprzez prosty skrypt w Xmlu poprzez strone tibi
21:52 Aldruhn [127]: : Hello, since the link and the latest news on the tibia website seems rather bogus please do NOT download test server client yet. This is not anofficial warning but in case tibia.com is hacked we want as many people as possible to stay safe.
21:53 Nomen Rook [12]: Aldruhn...
21:53 Nomen Rook [12]: Read tutor channel first
21:53 Prondzitsu [24]: Its not keylogger?
21:53 Vizzy Dubs [23]: Nop it is safe
Plotki nie aktualne
Mam pytanie od kiedy login servery to login01.tibia.com?
W zwykłym kliencie nie mam takich adresów : >
jakby nawet to byl gej goger to cipsoft napisze zeby usunac go odzyskac konta i cofke by zrobili ;P ja sie niemartwie 30 dni pacca zostalo i jakies 30k na koncie :p phii
Kurwa a ja to chujstwo sciagnełem i już niewiem ocb :S
A od kiedy TS jest tylko dla PACC ??
I nie ma podpisu ;/ Na patche nie ma TSÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bym chcaił testowac ale narazie jestem 459 w kolejce -.- a mam pacc ;/
edit
Cannot Connect To the test Game server
Error:Disconnedted from server. (200002)
powie mi ktos co to jest bo mi to wyskakuje ;/
Hm.. no ciekawe ale skoro można się zalogować na tescie na swoje postacie to oni muszą już mieć acc/pass.. IP tego tsa jest z tej samej klasy co inne GSy.. so? Ale już nie raz tibia była hacked..
Więc jak to jest z tym ! ? Jest ten Keylogger czy nie ?
Nie wyszukujcie problemów... To żałosne jest... Jeśli się boisz, nie ściągaj, nie bedziesz miał problemu...
Ręcę mi opadły, po ntym temacie "tibija.kom chaked ?" -.-'
edit;
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 98 (użytkowników 98 oraz gości 0)
Regnar, #PusheK#, ::Cartel Lord Vader::, AadamusS, Abivite, Adam Destroyer, Adixonek, Alden01, Avassi, Barpel, Bartoszenko, Bodzio1266, Bon Fire, Brus kenes, Bujal, Cart1n, cien14, cowboy11, Crack662, darger, Dark Bzyk, Dark Karwan, Dawidoos, Deju, DEMONEK, Egonik, Elo basielo, Emilek1984, fidusss, Flac Ruil, gargamiel11, Gloin, Goldstar, Gr00by, Halius, Hansik, Hektor Knight, Imperial~, Jack Rzeznik, Kamil Magus, Kar'piu, Kariek, Kierep, kirpic, Kondyk91, Krezol, Kriss'q, KwiateK2, Le Conthebe, lukaszsapula_007, łosiu łososiu, maccioll, Macosk1990, Mart8, Marvell11, Master Ziom, MasterMappi, Max_Payne86, Mentos, Mozart, M_Adix, Nareeviel, Obsidianin, oem suite, owcass, Ownedziuch, picia29, pikal, piotras, Piter55, przemek_1986, Qiy, Questt, rgonzaless, Roxen, Ryder, Sarca, shg, SoccerPL, Spartiata, stramek, Sugoro, suni, Sylo1984, Sztynx, Tarzan Nightmare, Thadel, Thrawn, tibia_9312, Urbek, uszolek, WolF, wronka16, Yousake, Zimpa
zaczynam sie srac, bo zainstalwoalem i sie zalogowalem, tylko zanim sie lgoowalem zmienialem passy, am na testa logowalem sie na starych passach... ale nie wiem czy po odinstalowaniu cos zostalo na kompie, czy nie czy jak... wlasnie nie zastanawia was, skad sie wziely linki do tsttibi skoro na tibi com ich niema?
@edit
a srry juz a lini na tibi.com
ja to sciagnelem nie chcem zeby chakneli mojego 79 masterka ;((
jak hak to jakim cudem wyswietla sie lista z postaciami??
Hmm dziwne ,ze po kazdym newsie na tibia.com jest dopisek na koncu : "Your CipSoft Team" a w tym newsie nie ma. Cos mi tu smierdzi....
ludzie o co wam chodzi. Nie ma zadnego keyloggera. Chca zlikwidowac pare bledow wiec otworzyli test server publiczny zeby moc sprawdzic i poprawic niektore rzeczy.
21:31 Craban the Beginner [300]: More Info: The technical test is currently showing some problems with Testa, we are working on that. - This test has nothing to do with balancing, so sorry to disappoint you, but the update from tuesday will not be changed
Kurwa jedni mówią, że można ściągać. A inni, że GAJ LOOGAR PLIX NO KEEL.
Nie wiem już co o tym myśleć, ale na pewno będą spore kolejki. Lepiej tego nie ściągam... Moje konto jest sporo warte ;/
ps: jeżeli ktoś nie wie czegoś na 100% to mam prośbę. Wypierdalać i nie roznosić plotek!
Właśnie! Zobaczcie, wszędzie było "Your CipSoft Team", wszędzie!
A tu niema... Hmm... Wysokie lvl mówią że to niebezpieczne...
Niby dziwne, że logując się wszystko jest normalnie, ale z tym dopiskiem faktycznie nie tak... Neiwem jak to jest, ale moim zdaniem coś jest nie tak... Mam prośbę do kogoś, kto bardziej się na tym zna aby pogrzebał w tym hexeditorem i sprawdził to...
Please note that it is necessary to download the complete test client 8.02 as Windows Version or Linux Version. !!!There will be no patch available.!!!
avaible sie pisze chłopcy z cipsoftu nie pracują do 18 i nie robią literówek!
sądzę że to atak hakerów niestety wszsyscy co próbowali się lognąć zostaną schakowani ja też :\
prze tłumacze oni piszą ze nie będzie patczy później czyli że trzeba teraz ściągnąć to jest 100% atak hakerów
pewnie już w pierwszym ataku złamali jakieś kody i tylko czekali na chwile kiedy będą mogli całkowicie zniszczyć tibie mając konta graczy :(
a do tego że niektóre debile sie logly bo to open tibia server se haker otworzył i wpisz byle jaki numer 8 cyfrowy z 7 literwoym hasłem tak samo wejdzie
Lepiej nie sciagajcie, co wam szkodzi zaczekac do rana, wtedy napewno wszystko sie wyjasni.
@2x Up
Huh ;p a właśnie, ze pisze się available :PP Więc nie siedź do 18.00 przy kompie, tylko zacznij się uczyć bo za cwany jesteś mądrusiu...
@Topic
Ja nie wiem co o tym sądzić, ściągałem tego nowego klienta, ale jak zobaczyłem Wasze posty typu: "Gej loggeR" to w połowie ściągania anulowałem...może i to żaden key, ale co tam, najwyżej nie będzie mnie na test servie :PP Bezpieczeństwo przede wszystkim...
Btw. Jeżeli w połowie anulowałem, to chyba nie mam żadnego syfa, co ?
No to się szykuje, rano zobaczymy co z tego wyniknie. CipSoft w żadnym z tematów nie zapomniał napisać Your ~ czyli możemy sugerować iż są to hackerzy. Ale tego dowiemy się dopiero jutro albo i później. Na pewno będzie ciekawie.
Chyba kogos juz podjebali bo temat o rzekomym hacku na tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=2Cytuj:
Thread is reported and not available.
0wn3d?
jak all jest good to dlaczego sie nie moge lognac ? Mam pacc i wogole wszystko i nawet nie jestem w kolejce...
pisze:
Connecting to the game world. Please wait.
i juz tak z 30 min...
Zastanawialiście się może, dlaczego ZAWSZE pliki związane z Tibią, są na serwerze tibia.com, a ten Test Server Client jest na cipsoft.com?
http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802.exe -- to jest klient do Test Server'a
http://download.tibia.com/tibia800.exe -- to link do klienta 8.0
TO BRAZYLIJCZYCY!
TO RUSKIE!
TO TALIBOWIE Sabotowali tibie:P
Co jeszcze ludzie wymyślicie..
A może to biedne dzieci z Kambodży postanowiły zarobić na życie sprzedając konta na ebayu;]
Znowu teoria spiskowa zal...
Tak wszędzie spisek, wszyscy spiskuja, nawet żwirek z muchomorkiem.
Dajcie sobie już spokój, wszystko się wyjaśniło chyba, że niektórzy z was mają jakieś opóźnienia i ciągle tkwią myślami jakieś 10 godzin temu, kiedy wszyscy jeszcze byli pewni że to hack ; o
No dobra, czyli to nie byl hack tibia.com, czy jaki "pieron"?? Bo sie pogubilem O.o
@aha, no i takie n00bskie pytanie:
Jesli zaloguje sie normalnie do gry na zwykly server to bedzie ok? (tzn, zaden hack, virek itp?)
Z gory dziekuje,
Pozdrawiam
No a ciekawe czy MDW wejdzie na test server bo slyszalem duuuuzo plotek ze na tescie dosyć dyza ekipa high lvls ma go uśmiercić, ale by to wyglądało a moze ktoś wie juz coś na ten temat ?
fajnie tez sie cziesze