Witajcie!
Dziś rozpoczyna się długo oczekiwany konkurs na najlepsze opowiadanie. Temat jest dość... niecodzienny :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie tutaj
Wersja do druku
Witajcie!
Dziś rozpoczyna się długo oczekiwany konkurs na najlepsze opowiadanie. Temat jest dość... niecodzienny :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie tutaj
znów nie mam szans. coz, powodzenia.
Hihihi, a co zrobicie gdy ktoś wybierze tą mysz logitech, to co zrobicie z tą drugą nagrodą?
Pozdrawiam,
Defozo
Z pewnością postaram się coś skrobnąć :)
Lets GO!
życzę wszystkim powodzenia!
I tak nie wygram bo jestem bardzo kiepski, Ale życze wszystkim Powodzenia.
Pozdrawiam,
Risf
Szkoda, że nie opowiadanie fantasy, a ten temat to w ogóle jakiś dziwny :P.
Nawet spoko nagrody :D
Kolejny konkurs nie dla mnie. Poczekam na następne. Dodam tylko, żeby nie nabijać posta, że w tych "opowiadaniach" temat jakim jest tibia.org.pl za często jest nieco na siłę wpychany, bo co ma hunt na czymśtam z ekipą z tibia.org.pl do samego serrwisu. Do połowy opowiadań mógłbym wstawić dowolną nazwę i mówić, że praca ejst stworzona na takowy temat.
coz...dobrze pisze wypracowania z polaka,ale nie mam weny do takich rzeczy...zycze powodzenia wszystkim uczestnikom.
btw.kto i pod jakim katem bedzie oceniac prace?
@up
Cytuj:
4. Oceniane będą:
- pomysł
- interpunkcja, ortografia, styl
- fabuła
- inne elementy, które można by wymieniać bardzo długo, a nie są aż tak istotne
Ja oczywiście zamierzam wziąć udział w konkursie. Już nawet mam gotowy pomysł.Cytuj:
8. Najlepsze opowiadania wybierze Jury złożone z Moderatorów i Administratorów. Użytkownicy mogą wyrażać swoje opinie w specjalnym temacie, gdzie indziej jest to zabronione.
Nareszcie jakiś konkurs, w którym mam chociaż minimalne szanse na wyraną ;D Nawet kubek mnie pocieszy xD. Mam nadzieję, że obejdzie się bez oszustw ;)
Hmm... Chyba cos postaram sie naskrobac w weekend, o ile zdaze, bo jeszcze musze sie przygotowywac na konkurs z matmy i wosu :@. Mozna wiedziec, kto bedzie jury =>?
@edit
Af <buczy>. Szkoda, ze nie mozna wygrac pacca (mam mp3, nie boska, ale po co mi lepsza? Myszke tez mam i nie narzekam, a kubek jak kubek, ma sie w domu pare). Szczerze mowiac jedyny powod dla ktorego moze cos napisze, to dopisek pod nickiem XD.Cytuj:
Nagrody:
Pierwsze miejsce - do wyboru: odtwarzacz mp3 Trak lub Mysz optyczna Logitech
Drugie miejsce - kubeczek tibia.org.pl + ranga na forum
Trzecie miejsce - kubeczek tibia.org.pl
ale resztka przyzwoitosci nakazywałaby, droga redakcjo, powiedzieć dwa słowa o tym, kto ten konkurs wymyślił.
Za mocna konkurencja :D
Jeszcze nie próbowałam pisać opowiadań na forum, ale ogólnie na polskim pisałam dużo, więc spróbuję coś nabazgrolić. W końcu raz się żyje! ; )
temat nie dla mnie ; ( opowiadam to ja na lekcji temat jak gadam xD
A czy jury , po zakonczeniu konkursu i wybraniu najlepszych moglo by zamiesci wszystkich uporzadkowanych (tych ktorzy brali udzial)
np. taki ja chce zobaczyc jak jestem w takim czyms oceniany.
Musze sklecic jakies wypociny,moze akurat cos fajnego wyjdzie.Fajny konkurs i nagrody naprawde dobre!
Fajny pomysl. Szkoda, ze nie mozna wygrac pacca... Moze nawet cos napisze. Tylko temat mi jakoś nie podszedl.
Dobry pomysł! Tylko mam kilka pytań może głupie no ale muszę zapytać :D
Gdzie wysyłać prace i treść ma być o tibia.org.pl?(forum?) o złych stronach i dobrych coś w tym stylu??