Z dniem 20 lipca 2005 roku wystartowały dwa nowe światy:
Luminera w USA.
Refugia w Niemczech.
Obydwa są Non-PvP.
Informacje zapodał Biohazard.
Wersja do druku
Z dniem 20 lipca 2005 roku wystartowały dwa nowe światy:
Luminera w USA.
Refugia w Niemczech.
Obydwa są Non-PvP.
Informacje zapodał Biohazard.
Wow. A były spekulacje że przed update`m nie będzie zadnego : > mamy już 6...
ten temat juz jest po co zrobiles(as) drugi?
<chlast łbem w klawiature>Cytuj:
Skrzypas napisał
nowe swiaty? Na tibia.com nic nie pisze :/
WTf?! ktos mi wytlumaczy? na tibia.com nie ma newsa o nowych swiatach -.-''
Cieszę się, że jest nowy server. Na tym serverze (Refugii) zalogowałem się jako czwarty : )
Zawsze się spozniają. Ale widać że jest ~~~~~~~~ playerów na 62 światach (było 60)Cytuj:
Mati19 napisał
Wow wyprzedziliście posta na tibia.com jestem pod wrażeniem.
Zaczynam grac na Refugii :) [kupuje pacca za tydzien] moj brat zrobil sobie juz ksywe Refugian, zalapal sie ;d [ja chcialem taka i mu powiedzialem i zrobil-.-'']
Hehe CIP Soft szaleje nie spodziewałem się, że zrobią jeszcze te dwa światy przed update. No ale cóż.... Lepiej by się wzięli za update:P.
no wlasnie ile mozna qwa czekac na tego update ;P -.- a Ci sie wzieli za nowe swiaty zamiast za update... :/ qwa... -.-Cytuj:
Siepacz. napisał
Troche przesadzaja z tymi nowymi swiatami. Powinni sie raczej brac za poprawianie grywalnosci tych serverov ktore juz sa :>
Ładnie. Troche lużniej sie zrobi na starszych światach.
Ciekawe kiedy i czy woogole CIPteam dojdzie do liczby 100 servow :D
A tak woogole mogliby dac juz update. Wakacyjny update pod koniec wakacji? sux ;/
Witam !!
Huhu zaszaleli ;] znowu nowe swiaty. Tylko szkoda ze non pvp. Nielubie non pvp bo tam jest sporo noobów. :)
Pozdro !!
pWneD! xD
bleeee ... znowu non-pvp ,mogliby jakieś nowy e-pvp zrobic mozna byloby se popekowac na n00bkach bez zadnych zmartwien o ban ,a tu tak lipa.... :544:
Ja bym sie tak nie cieszył bo im mniej graczy na serwie tym wolniejszy resp :/.Cytuj:
Hakerek napisał
Z czym wolnijeszy resp tym wolniejszy exp, jest jeden + mniej zajetych expowisk ;].
i bardzo dobrz bede mniejsze kolejki jak mi sie pacc skonczy... ;d
dziwne nazwy wymyslaja ; )
@up strasznie dziwne niedlugo bedzie nazwa Perfidia:)
Łaaaaaa 500 Post Yeeeeaaa:570: Mega Wymiatam
Pewnie dlatego że już im sie wyobraźnia kończy : ). Ciekawe co by dali za jedną nazwe... ;dCytuj:
DoDo napisał
A teraz czas na teorie spisku (XD)
Cipsoft nie zaczoł jeszcze prac nad update tylko pare zdiątek zrobił żeby sie ludzie popdnicali
:D :D :D
Największe levele na tych światach to 9. Nie ma w highscores nic więc patrzyłem na who is online.
Cytuj:
DzieckoZagladyPlastikowej napisał
Nie martw się Imo przed update wprowdza jeszcze e-pvp :643:
e-pvp
to jest to co tygrysku lubia najbardziej. mozna powymiatac bez konsekwencji :D
W końcu są nowe światy non-pvp... nie żebym miał zamiar opuszczać moja Harmonię ale dotychczas noobki jak stworzyli pvp to nie bardzo sie kwapiły do przejścia na tego rodzaju serv z prostego powodu ze juz noobkowac by nie mogły :P:P tak to odpłynie troche BR, Polaksów (i z tego sie najbardziej ciesze :D)... jeszcze niech zrobią szybszy resp w godzinach rannych i będę zadowolony :>.... Pozdro :P :pppp
Cipy mogli by pomyśleć o rozbudowaniu mapy nie tylko jak jest update ale w np wiosne a nie trorzyć te nowe światy
Przynajmiej troche noobów odejdzie z morgany bo tu ich za mocno siekają i nie mogo zdobyc wysokich lvl
kiedy beda nastepne? bo wchodze z kumplem na nastepny pvp zakladamy gildie polakow i cioramy wszystkie br i swe!! wiec nie wchodzcie teraz!! wejdziemy pozniej!
lepiej by bylo gdyby ipSoft zajol sie updatem bo nie wiem czy skonczy przed koncem wakacji :P nie wiem po co sa te 2 swiaty non pvp ostatnio dopiero co powstaly 4 new. bezsens
Non-PvP mają jedną niezaprzeczalną zaletę. Strasznie na nich mało ludzi. Przykład. Guardia Rekord zalogowanych to 600 parę. Berylia powstała w tym samymym czasie a ma rekord zalogowanych ponad 800 (chyba). Dlatego lubię non-pvp.
JA SRAM Na NON PSP TO JEDEN WIELKI RTOOK
wole e-pvp i ue poddepo
szkoda ze no-pvp ale dobrze ze cipsoft sie stara
Znowu juz mogli by UPDAte dac :DA i tak nie zamierzam grac na new serw
A i mogli odrazu dac te serwy jak byly PVP no mogly byc z nimi NON PVP!
Gówniane , gówniane i jeszcze raz gówniane !
Zagralem na refugii ale nie ... to juz jest 20 lvl kiedy ja wyszedlem na maina .... zajebiscie >.<
Koles gral od poczatku stworzenia i nawet teraz online jest !