Forum juz dziala, ale dla bezpieczenstwa wylacze je dzisiaj w okolicach godziny 22.00. Prosze tez, aby przynajmniej dzisiaj uzytkownicy zapisywali wszystkie wazne lub dlugie posty takze u siebie na komputerze.
Wersja do druku
Forum juz dziala, ale dla bezpieczenstwa wylacze je dzisiaj w okolicach godziny 22.00. Prosze tez, aby przynajmniej dzisiaj uzytkownicy zapisywali wszystkie wazne lub dlugie posty takze u siebie na komputerze.
Ej a wczorajsze posty zostanom skasowane??
niezle zes arch namieszal ;ddd 3 przerwy w ciagu 3 dni ;dd
Widzę, że żart ładna pogodaowy zrobił więcej złego niż dobrego.
Mogę sie dowiedzieć do jakiej daty cofnięto forum?
Aha i jeszcze jedno Arch ale o tym już na PW.
Thyrun.
EDIT
Joystick
mi ucieło 15 postów i 29 reutów :(
Heh 'Mini Regulamin' do 'Problemy techniczne' zamieszczam juz 4 raz : D
Bywa tez tak : )Wazne, zeby forum dobrze 'chodzilo' : )
No znakomicie... Straciłem 70 postów od przedwczoraj i 5 reputów... Idę się powiesić. ; / Albo napisać to do działu o wyżaleniu się, huh...
szkoda tylko że nowe konta znowu są usuwane ! ! !
(wiem bo kumplowi tak sie juz 2 raz robi ) ...
ciekaw jestem jakie jeescze szkody wyzodzil ten ładna pogodaowy zart
Ale joke... hahahaha XD
Za rok zrobcie to samo w skryptach strony :)
Spalem? Juz nie pamietam kiedy ostatnio sie wyspalem ;p
Nie :) To oznacza, że piszę mądrze i na temat. Pomagam innym, i jestem dobrym userem. To wystarczy :)
Edit Topic
Zabawne znów mi działa link do tematu w podpisie hehe : D
@down
xD jakby mnie przejrzeli (sprawdzili reputy)to by nic nie znaleźli, bo za duże ryzyko bawić się w takie coś... poza tym.. reputacja to tylko parę kwadracików pod avatarem... choc przyznam, że na ludzi z lepszą reputacja patrzą znacznie lepiej... i to jest smutne...
xDCytuj:
To chodźmy im polizać! ;d
Ehh.. ja już mam dość tych przerw, jak chcę zobaczyć co tam nowego słychać na forum, to oczywiście nie działa. Nieźle namieszaliście :) mam nadzieję, że to nie jest kolejny pryma aprilis' owy żart ;)
@edit
ale mi postów uciekło o.O ;/;/
Powie ktoś wreszcie od jakiej dady som usuwane teraz posty>>???<<
no i mam nadzieje ze juz tak zostanie ;> (czyt. dzialajace forum;))
A ja nie mogłem wejść na moje konto ... Ale wszystko dobrze się skończyło 31 reputów w du*e ale co tam :)
Powoli zaczyna mnie to denerwować... Po raz kolejny pisać to samo, a kto wie czy za parę dni znów nie będzie cofki... Narazie to chyba nie ma sensu. Wiem, że dajesz z siebie wszystko, aby było jak najlepiej więc nie chcę, żeby potraktowano to jako pretensje.
Niezłe zamieszanie powstało na tym forum :/
Nie można było wejść... :S
Taa... mam nadzieje że w przyszłym roku tak zwalicie forum, że nie bedzie żadnego tematu... joke xD
@serio To jak, zrzucamy się na nowy dysk dla Archa? żeby co godzinę robił backupa...
@edit ZABIJE CIE!!!! WCIęłO MI SYGNATURKE!! grrr....
Ja mam takie pytanie do Archariusa kiedy zostaną odbanowani krakowscy użytkownicy Neostrady bo z tych bramek proxy trochę nie wygodnie ;/
Za kilka dni nie - jesli jeszcze beda jakies cofki to od razu po wystapieniu problemu - czyli jesli juz to juro rano.
Czyli nie wiadomo nadal, co crashuje forum? Szkoda, na razie wole poczekac, aż wszystko wróci do formy. Powodzenia.
Pozdrawiam,
Belopiq.
Mam nadzieję, że znajdziesz usterkę i ją wyeliminujesz ;) Powodzenia!
Pozdrawiam,
Orion
No trochę problemów jest z forum z tego co widać... Przez ostatnie 5 dni to w ogóle na forum mało co dało się zrobić. Mam nadzieje, że więcej problemów nie będzie.
Pozdrawiam,
Berry.
BTW: nie wiem jakim to cudem sie dzieje, ale masa ludzi, ktorzy przez, dajmy na to, rok zdobyli cos kolo 10-15 punktow reputacji, akurat w ostatnie 2 tygodnie dostala po 30-40 i biedni sa po tej cofce tak strasznie do tylu ;-(Cytuj:
31 reputów w du*e ale co tam :)
uczcijmy ich minuta ciszy, czy cos...
Przez ten żart było więcej złego niż dobrego... Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada!
...a to wszystko przez wasz idiotyczny i żałosny żart prima'aprillisowy :<
@Top
Coś sobie nie radzisz widze? ;o
@OffTop
Usunęło mi 70 postów :(((
@Spleen
Ale to było śmieszne ha ha ha -.-Cytuj:
uczcijmy ich minuta ciszy, czy cos...
To co wkońcu stało się z tym hackerek bo jedni mówią "primaaprilisowy żart" a inni odbierają to poważnie
Heh, miało byc fajnie, a macie same kłopoty z powodu tego żartu.
Miało być smiesznie a jest ChVJOWO.
@Offtop
Czemu pisało ze jest nowe tbi?!
Właśnie tam było napisane : ,,Dzięki waszym straniom stwożyliśmy nowe tibi."czy jakoś tak.
Przerwa na noc. I oby rano nie trzeba bylo nic przywracac.
Mi zabrało 30 postów (czyli prawie wszystko co do tej pory napisałem) i dwa razy wcięło mi awatar i podpis, i jak tu sie nie powiesić...
A czy tylko mnie pasek "przydatne linki" nie działa ?, tzn wcześniej tak fajnie się rozwijał a teraz >:(
Up
Tylko Tobie (:
No i jaki można z tego wywieźć morał-Nie rozwalaj forum a potem nie mów,że nie możesz naprawić(nie miało to na celu obrażena adminów i modów).
Nie rozumiem was ludzie. Co wam daje ten licznik? Co wam dają te reputy? Przecież to ma być forum dyskusyjne do wymiany poglądów na dane tematy. Liczba postów czy reputów nie czynią użytkownika lepszym. A moderator czy administrator jest równy z wami tylko oni pilnują porządku czy polepszają serwis. Mówi sie trudno żart się nie udał, ale czy to jest powód do wyzywania administracji?
Wszystcy robią Panike bo znikło im z 15 postów+ i 3reputy, żałosne...
Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl || Nius.rtu.pl ||