Krzątalem sie ostatnio w Hg i natrafilem na ciekawe miejsce , nazwalem je skarbcem ze wzgledu na przedmioty ktore w nim sie znajduja .
Jezeli ktos cos wie na ten temat to niech wali tu smialo
Ponizej screen tego miejsca
Wersja do druku
Krzątalem sie ostatnio w Hg i natrafilem na ciekawe miejsce , nazwalem je skarbcem ze wzgledu na przedmioty ktore w nim sie znajduja .
Ponizej screen tego miejsca
Taa... legendarne miejsce na HG. Nie nazwał bym raczej tego skarbcem, a grobami. Zauważ, że itemy te w każdym miejscu przykrywają jakieś ciało. Wydaje mi się, że są to itemy jakiś wojowników, którzy wyruszyli na hell gate.
Fajne miejsce prawie takie jak te na molts ;] poszukam sobie tego
a zauważyliscie tego Buga (robala) ktory chodzi obok gold helmu???
bardzo ciekawe... poszukam moze sie czegos dowiem wiecej to napisze
Pod spodem jest inne dziwne miejsce gdzie na podlodze lezy pelno pieczarek , jak tam wroce to dam screena
Super, dziękujemy z góry. :*!
Najpierw sprawdź, a później pisz.
Oj, a Ty pewnie wiesz! Super jesteś, mogę Cię dotknąć?Cytuj:
haha znawca widac ze nie wiesz jakie funkcje ma tibiaauto ;)
Bardzo dziwne miejsce! Czy to nie te pomieszczenie pod elfami przypadkiem...?Cytuj:
Pod spodem jest inne dziwne miejsce gdzie na podlodze lezy pelno pieczarek , jak tam wroce to dam screena
Jest to skarbiec w którym znajduje się w Hell Gate, jest tam kilka różnych rzeczy, broni go kilka dsów i chyba ghuli. Tyle powinno wystarczyć.Cytuj:
Czy wy musicie robić z igły widły z byle wypowiedzi npc czy też jakiegoś miejsca?
#Offtopic.
Zdzicha, znalazłeś już wejście do PoI?
Tak jak ktoś mówił wcześniej nie wygląda mi to na skarbiec lecz na grobowce wojowników walczących na Hg ;] kolejna historyjka dot. tibii, która nic nie przedstawia, jedynie nakręcenie tibijczyków żeby przekopywać cały Hg "bo może nie chcący dotrą do ów widocznych items"
Podobne miejsce jest na MoLts w drodze na Griffin Shield quest. Jest tam wiele dziur i moim zdaniem któraś z nich prowadzi do tych przedmiotów. Może i również jest coś takiego samego na Hell Gate? Czy może też jest jakaś kombinacja tak jak przy Spike Sword na Rookgardzie? Raczej to drugie ale kto wie jak tam dojść..
@Hasubon
niestety nie dalej szukam ale chyba nie znajde bo to na majnie , prawda? Ja jestem jeszcze na rooku ...
@topic
No po cos to miejssce stworzyli ...
Zastanawia mnie ulozenie tych przedmiotow
Zastanawiające miejsce. Fajnie że leża tam rare itemy takie jak golden helmet i bleesed shield (mam nadzieje że poprawnie) obok takich śmieci:D. jak wbije duzy lvl to sam tam pujde.
Ciekawe, ciekawe musze to zobaczyć na rl, chyba się wybiorę na hell gate.
Ciekawe co oznacza ten bug ?
I te dedy wojowników ?
Quest, o ile istnieje, wiąże się z językiem 469 oraz sekretnymi switchami i teleportami w Draconii. A to poprostu król leży pochowany ze swoimi wojownikami. Dostać się tam moim zdaniem nie da.
Ba, a zauwazyliscie, ze pod dark armorem lezy dark shield, pod blessed shieldem crown armor, a pod dwarfen shieldem golden armor? :]
@up
WoW
@topic
Przyglądając się ułożeniu tych grobów, zauważyłem, że korona i najlepsze itemy leżą po środku. Może tam jakiś król ze swoją strażą zginął?
Odpowiadajac na pytania kto tam lezy i jak sie tam znalazl moze da nam odpowiedz jak dostac sie tam, bo skoro martwe ciala tam sa to moga byc tez wejscia ktorymi sie tam dostaly.
Moim zdaniem jest jeszcze wiele tajemnic ktorych nie znamy.
Zaraz pewnie będziecie rozkminiać jak tam wejść... Ludzie, to jest tylko ozdoba, tak samo jak skarbiec w kazo, jak skarbiec u Feru...
Osobiście tam nie byłem, można jakąś mapkę prosić?
bug tam jest gdyz koles ma wloczona opcje XRAY w bot ng.
@topic, a moze bys dal mapke jak tam dojsc, bo nigdy tam nie bylem, a chcialbym zwiedzic to miejsce
nom nom to legendarne miejsce w hell gate ciekawe :p po co cip soft to utworzył ?? żeby ludzie się podniecali?? bo ja już nie wiem :D
mysle ze to tylko na ozdobe zeby sie gracze podniecili, bug pod ziemią teraz praktycznie w każdym bocie to jest.
Jeśli chodzi o itemki to mysle ze jakis popier... to tam włożył albo to tylko na ozdobe gdyby dalo się tam wejsc to tam sie wylogowujesz przy wejsciu ss i itemki twoje ...
mysle ze to jest po to zeby sie glowic po co to tak jak my teraz :>
przypatrzylem sie i..
to król i jego armia a te itemki to itemy które z nich wypadły, to chyba jest do pokazania ze w hellgate są silne monstry.
Krol ma korone a jego armia normalne itemki na h lvl
A czy czasem to nie jakiś bot który pokazuje co pod ziemią ?!
Może być też tak, że jak jakimś cudem uda się komuś wejść to tylko i raz i zero wstępu później. Niektóre z waszych opinii są bardzo skrajne jak u dzieci. Ludzie to jest tylko gra i uważam, że te itemki są do zdobycia bez dwóch zdań ale tylko przez najlepszych, a nie dla nooboów sprzedających
Uh's i stojących po dp wciąż i wciąż, albo tych którzy myślą, że są fajni
(czyt. często h levele).
Po itemach widac ze to krol ze swoja straza. Posrodku krol bo korona i berło no i najlepsza tarcza no bo krol kozak xD
Potem jakas straz. Pewnie zgubili sie jakis beho im jebnol sd combo i bb :)
hehe to tylko ozdoba dla facc raczej tam dojsc to niemozliwe poniewaz za duzo dobrych itemow jak na jeden raz. A jak by to byl quest to cos typu poi :P
pozdrawiam
Gdyby tu była jakaś bramka lvlowa albo drzwi to myslę że było by to jeszcze dostępne. Ale kamienie? Ale szukanie nie boli, więc może ktoś zgadnie jak to zdobyć. Być może że Mls tesh jest do zdobycia...
Według mnie jest to grobowiec dawynch bohaterów zabitych przez straszne potwory z hell-gate..Może ten no Evile eye coś do tego ma bo on tam jest bossem a skoro to grób to moze coś do niego ;P
Król i jego czterech wojowników hmm... może to nawiązuje się do jakiejś książki ?
jesli komuś sięchce tą zagadkę rozwiazywać to musi poszukać w książkach.. i legendach tibii, polecam popytać npc o tego króla, a potem o niego samego i o wyprawe..:)
na temat grobowca wiecej nie mam co mowic ;d bo wszystko bylo powiedziane;d
@topic
Zauważcie, że na każdym z ludzików leży helm, a pod nim armor i jakaś broń :P W każdym razie tam raczej nie da sie wejsc, chociaz fajnie byłoby zgarnąc te itemki (golden helmet, blessed shield, crown). Tyle że mieszanka jest boska: ktoś miał golden helmet, dwarf shielda i dwurecznego double axe :P, ktoś miał blessed shielda i crystal wanda (to nie jest broń, jak już to dla troglodytów). A co robi tam ten robal?? Zakopał się?? :P A może to ON zabił tych ludzi?! :P
@zdzicha co w portki kicha
Z fajnym eq latasz po hellgate :P
Moze to byl Mateusz Dragon Wielki i jego sludzy czyli Eternal Oblivion
Taifun Devily i sumonny -.-
@up zart
ale jezeli pod tymi itemkami jest ten ,,Bug" to moze kolo tego ,,Buga" jest jakies miejsce do ropniecia??
A wiec sskow z tym skarbcem/grobowcem jest cala masa postow tez kilka wiec radze nastepnym razem poszukac ^^ Do tych itemkow w HG nie ma dostepu to takie upiekszacze terenu
Woow fajne miejsce ale nie lepsze od "skarbca" w kazordoon tam to są dopiero żeczy :) ciekawe co pod dwarfen shield jest bo wystaje coś i nooby pozasypywały.btwfajne miejsce ono jest na pacc?
Pewnie to miejsce jest po to żeby dodać grze jakiegoś uroku, tak jak skarbiec w Kazo, skarbce faraonów czy Ferumbasa.
Zdzichu, mam dla Ciebie jeszcze jedno miejsce gdzie widać niezłe itemy. W drodze na demone widać kilka niezłych rarów, a obok nich dziure. Fotki niestety nie mam ale jak ktoś pójdzie drogą pokazaną w spoilerach questu na Griffin Shield to napewno będzie przechodził koło tego miejsca.
P.S. Idziemy na Poi quest w ta sobotę, tyle tego szukałeś a teraz nie idziesz z nami bo chyba lvl nie teges :/
Noo
Musze jeszcze z rooka wyjsc przeciez ;]
A tak serio niestety warunki finansowe i troche szkola uniemozliwily mi w pewnym stopniu zakup pacca i ogolnie gre ;]
Co do drogi na Demone , to faktycznie jest tam takie ciekawe miejsce ;]
I w tym "skarbcu" w hg i w tym pomieszczeniu na Molts sa korony , ciekawe czy maja cos wspolnego ze soba ;]
Napewno nie da sie tam wejsc ! bo jak jedna osoba by to znalazla
to nic by nie mowila tylko codzienie bo restarcie servera brala by g helmet :)
Dziwne miejsce zaraz się tam przejdę i może coś odkryje
fajne miejsce he:P
No to z tego zestawu poproszę:
- Golden helmet ^^
- Blessed Shield ^^
- Demon Shield ^^
No i mi styknie ^^
no to spróbujcie tam wejsc:D
mysle ze to jeden wielki shit.Przeciesz Golden helmet jest juz na tibi a blessed shield NieeeeEee wiec.... wnioski same sie nasuwają
Ekhem, ekhem... Zauwazyliscie, ze nad tym z korona pali sie ogien??? Nad zadnym z innych nie. Teraz cos opisze. Wydaje mi sie ze ten po lewej to jakis wladca ciemnosci, potem wladca ognia jakis bóg, wladca smokow i na koncu wladca krasnoludow. Mysle ze cos podsunalem do rozwazania. :D
Tez tam kiedyś byłem, ale raczej dostać się do niego nie da ... Bo jeśli już ktoś by się tam dostał wszyscy by o tym wiedzieli...
Jak ktoś zna wypowiedzi npców na ten temat to niech powie o tym, byłbym wdzięczny, lubię w takie rzeczy się bawić ^^