-
Nowi Gamemasterzy
Cipsoft znowu postanowił poszerzyć grono gamemasterów! Nowymi szczęściarzami(albo raczej pechowcami) zostają:
GM Utey Frozenshard, GM Sharodan, GM Tauron Camlost, GM Blitzwing, GM Dragonas, GM Exilya, GM Fryan Skyseeker, GM Tiergan oraz GM Roland Deshaine.
Dwaj pierwsi(GM Utey Frozenshard, GM Sharodan) niebieską peleryne założyli 2 lutego, pozostali dołączyli do zespołu w ciągu kilku ostatnich dni.
Wszystkim nowym strażnikom porządku życzmy miłej pracy, oraz wytrwałości : )
-
Mi sie wydaję że są nowi ponieważ wszyscy nażekali na ich ilość i szybkość :D
-
no i kolejnych 9 osób weszło do grona Gmow(nierobów ?? )
im więcej tym lepiej :P może w końcu będą szybciej reagować
-
No to coraz bardziej boję się botować ; d Jednego bana załpałem jeszcze zanim przyszli ci pierwsi dwaj, a teraz doszło ich jeszcze 9 i jak zawsze na początku będą pełni zapału.
-
@3Up
Wątpię ;p
A poza tym i tak dalej będzie tak samo ;s
@Topic
Doszło kilku nowych i praktycznie nic to nie zmieni -.-
Żeby wszystko sprawnie chodziło, CipSoft powinien dobrać jeszcze z 10.20...
Wtedy by nie trzeba było czekać, aż jakiś gm po 5h odbierze reporta ;s
-
Ehh
To już chyba nocek na cavebocie ;[ gram na no pvp a tam częściej zaglądają bo na PvP to bociarza można ubić ;((
-
ehh.. Może nareszcie zmniejszy sie ilość oszustów ....
-
Według mnie, Gamemasterzy będą się zajmować głównie najnowszymi światami (Nerana i Unitera). Np wczoraj reportnąłem cavebottera na ratach pod Al Dee, wcale nie oczekiwałem odpowiedzi... Aż tu nagle pojawia się jeden z nowych GMów - GM Calmost on Nerana. Spokojnie zbanował cavebottera, podziękował mi że go reportnąłem, po czym się wylogowal... I od tej pory miałem cały spawn ratów tylko dla siebie! ;d <evÓl>
-
Zapewne popracują tydzień do trzech i będą mieli dość ; p Po tych góra trzech tygodniach wszystko wróci do normy, czyli rzadko będa oni online...No, ale życzmy im wytrwania w swojej pracy i cierpliwości ; dd
-
@up
Zgadzam się z Tobą w 100% :D
Ja przez 1,5roku grania w Tibie, tylko raz spotkałem GMa :P
-
Mam nadzieje ze bedą coś robic w tej tibii. Bo jakoś mało widać ich pracę, pełno botterów itp...
-
Kurde, tylko nie to, no more nóbz plix, moja farma makro stała się zagrożona ... ;d
Żart, mam nadzieję, że będą tępić makro UH farmerów! Ja chcę zdominować rynek :P
-
Im mniej gmów tym lepiej to fakt od dawien dawna oczywisty..
btw pomógł wam kiedyś gm?, nie banująć macro/cave botter ale tłumacząc coś dotyczącego gry?.
@post niżej
Więc po co komu są gmowie?? tylko żeby banować? i wysyłać ss na tibianews "picture of the day?"
-
@up
Nigdy, ale od pomagania są akurat tutorzy.
@topic
Grr again :( Im ich mniej tym lepiej. Choć sam chciałbym nim zostać, ale cóż szare życie tibijczyka mnie czeka a nie niebieska pelerynka :(
-
tez chcialbym nim zostac bo bym zarabial kase za nic :>
-
oh noes!1 oby nie lazili na uniterze... jeszcze mnie zbanuja za macro itp...
no ale zycze im zeby jak najszybciej im sie znudzila posada gma albo zeby przynajmniej nie banowali duzo na Uni~~;s
pzdr
-
Wydaje mi sie że to dobry pomysł więcej gm'mów wieksze bezpieczeństwo gry!!
-
w sumie to i tak nie zmniejszy sie ilosc botterow etc. ;p
troche postrasza dadza pare banow i im sie znudzi jak reszcie;p zreszta na moim swiecie widzialem gma tylko raz a gram dosc dlugo
-
GM tesz mi zecz jak i tak wienksza polowa graczy uzywa programow a Gm
tylko spamujom :P ja sam zrobilem sobie ok 30 postaci i niechciało mi sie przejsc roko wienc uzylem programika i jakos jeszcze ani razu mnie nie wykryli !!!!!!!
-
Co raz mniej GMow ale jednak sa nowi :D
-
heh jak dla mnie to nic nie zmieni oni zawsze sie opieprzają ja jak jeszcz kiedyś grałem to przez rok 2 razy gm widziałem w tym raz na teście a drugi raz jak wbijał się na kilka sekund tylko po to żeby mieć że ostatnio się logował -.-'
-
u mnie na celeście to z 5 gm 1 dzień ciagle online
raportniesz cos przyjdzie 1 raportniesz cos przyjdzie 2 i tak do 5 :P
-
nadzieja :D
ehhh jeśli powiększyli mam nadzieje że to są jacyś normalni ludzie a nie żeby było tak jak na ots :D:D:D:D