http://img159.imageshack.us/my.php?i...ieznanebf8.png
co to są za przedmioty???
znalazłem je jak robiłem mapke do otsa w OTMapEditor.
ktoś widział te itemki i wie do czego służą?
Wersja do druku
http://img159.imageshack.us/my.php?i...ieznanebf8.png
co to są za przedmioty???
znalazłem je jak robiłem mapke do otsa w OTMapEditor.
ktoś widział te itemki i wie do czego służą?
One pojwiaja sie prawie na kazdym otsie.Na rl prawdopodobnie niepotykane.Wiec wniskuje ze zrobili je poprostu gracze/fani.
Są to przedmioty wyłącznie istniejące w OTS. Jelsi cehsz sprawdzic ich parametry w map Editorze gdy a to najedziesz masz ID przedmiotu, następnie odpal OTS włącz GM i zrób ten przedmiot w sposó wpsiz komende : /i (id) 1 i przedmiot zostanie stworzony :)
Teszcze sie nie znam na robieniu OTS'ów bo dopiero sie ucze(a propo, jak możecie to dajcie linka do jakiegoś kursu ^.^ )
Te itemki znalazłem po prostu przeglądając sobie sprity w OTMapEditorze.
Czyli po prostu nie ma takich itemków?
Szkoda bo ładnie wyglądają :P
1. Heavy Mace
2.Nie istneje
3.Nie istnieje
4.Nie istnieje
5. Nie istnieje
@dziorroo
Kiedys Widzialem te Itemki na Jakichs Otsach
Te kaptury maja 3 Def ;P
Ok chciałeś masz: http://forum.tibia.org.pl/showthread...k+zrobi%E6+otsCytuj:
Zarzecky napisał
tu amsz jak stworzyć OTS od podstaw :)
1.uknow mace czy jak0s tak
a reszta na niekltorych otsach to czesci gm setow
Dzieki za linka.
1 Heavy mace ma ja kilka osob na harmoni
2 zapomnialem nazwy ale kilka osow tez to ma
3 niema
4 spider chain mail (z bossa gsow ma 16 arma)
5 niema
juz wiesz ;]
@up
taa a widziałeś że ktoś ma jakiś spider chain mail?? -.-
@ktoś tam up
itemki nie mogą być zrobione przez fanów skoro to są sprity stworzone przez cipsoft...
@topic
zapewne wszystkie itemki oprócz heavy mace`a albo zostaną dodane do gry albo już zostały dodane tylko że zostały zamienione na inne...
Wiekszosc z tych przedmiotow mozna zobaczyc w zamknietym pokoju obok skrzynek z nagrodami na quescie POI w rl tibii :D Nazw niestety nie pamietam
jeden z tych przedminotow jest "podobno" spider chain mail. lecz widziano go tylko na ots i test servie. wszystkie te rzeczy sa w spritach tibi
Pierwsze to Heavy Mace, wypada z Jurgenautów na POI :)) 15 Defa mniej niż Arcane Staff
Znam te przedmioty z ots 1 to jest chyba Heavy Mace, 2 niewiem, 3 niewiem, 4 wypada z gs, 5 to jest Elven Armor przynajmniej tak pisało na ots.
Wiekszosc tych rzeczy widzialem na OTSach. Mysle ze w rl tibii ich nie ma.... [ moze beda ;) ]
Wydaje mi sie ze sa to sprity. :P A tak na powaznie to tych itamzow chyba narazie nie ma na rl tibii,albo nikt nie wie jak je zdobyc :s
to normalne cipsoft robi takie itemki zeby byly jakies legendy albo cos i mozliwe ze wypadaja z tych apocalypse itp...
pewnie leza zamkniete w niektorych pomieszczeniach na tibi :P
Chodziły pogłoski, że nr. 5. to Spider Chain Mail (nawet gdzieś zdjęcie było) osobiście w to nie wieże i uważam że zdjęcie to byl dobry fake ;]
@ktos tam UP
Ach... teraz to OTS'y i tylko OTS'y ... :(
Są to Itemy stworzone przez Cipsoft, więc "Są, albo będą do zdobycia". Pożyjemy, zobaczymy. :) Co do waszej "Unknow Mace", taa... a ta zbroja to "Item type "nr" -.- Mieszacie Rl z OTSem
to sa itemy z ots!!!
Sory sa to sprity wyciagniete z rl tibii . Na otsach ktos im nadal jakies tam nazwy i statystyki.
Jedna z tych zreczy ta pierwsza od gory juz jest dostepna w rl tibii.
Dwie rzeczy wiadomo jakie sa: Heavy mace wypadajaca z Jugow oraz Ruthless Axe z Hellhoundow.
ten armor to elven armor (15arm)
ale w ots ;]
1. Heavy mace.
2. Ma podobny wygląd do Daramanian Waraxe, może zmienią wygląd tej broni przy którymś update na ten. Ktoś mówił że to jest Ruthless Axe, nie masz racji - Ruthless Axe wygląda tak http://static.erig.net/wiki/c/c2/Ruthless_Axe.gif
5. Na OTSach ta zbroja nazywa się Native Armor.
1-Heavy Mace
2- War Axe (OTS tylko )
3- Spider Chain Mail (The old widow;/)
4- ??????
5- Native Armor (20def ;])
1-Heavy Mace
A reszta nie istnieje.
Ale widziałem te rzeczy na wielu otsach.
to sa tylko itemki na otsach najprawdopodobniej przez kogos wymyslone
Zkad wiecie ze tych przedmioto nie ma na rl tibi?? moze sa ale jeszcze nikt ich nie ma ;p
to są tzw. artefakty ;P
to bardzo ciekawe
Eeee... to tylko przedmioty na OTS. Sama robiłam mapki. Stwórz sobie Magic Plate Legi i też będzie niespotykane... xD wiec wiesz... Na real tibi tego nie znajdziesz...
Nieda sie dokladnie okreslic jak te itemki sie nazywaja bo na ots gmowie wyznaczaja inne nazwy
zeby otmap editor dzialal poprawnie trzeba dac tibia.pic <fakt>
cipsoft jest dziwny <fakt>
przegladajac sprity z tej tibi znajdziesz cos ciekawego <fakt>
A wiec tak:
Cipsoft dodal juz te itemy ale nie mozna ich zdobyc w tibi... tak jest np. z eleven armorem. Nikt go nie ma(jezeli ma poprawcie mnie) a na test serverze byl on do wygrania na rooku(GM dal pelno orcow jakistam i 2 eleveny :P kto pierwszy przejdzie do elevenow ten lepszy).
PS.
A co do sprite'ow tibi to widzialem tam jakiegos dziwnego niebieskiego potwora.
Edit:
sorry moj maly blad
mialo byc elven :P
Ktos kiedys mowil ze ma Spider Chain Mail i wygladal jak przedmiot znumerkiem 5
5. Nie istnieje?
Na tescie przy którymś updacie 5. to Elven Armor czy tam eleven...
Coś takiego w każdym razie:D
Itemek z nr1 jest juz dostępny. Heavy Mace (albo cos takiego) leci z Juggernauta'a