Witam. Mam pytanko. Wczoraj jak biłem na Vedze (Vega) wyverny to uslyszalem glos draga (GROARRRR). Zastanawiam sie gdzie tam moze byc smok. Wie ktos cos o tym? Prosze o szybka odpowiedz =)
Wersja do druku
Witam. Mam pytanko. Wczoraj jak biłem na Vedze (Vega) wyverny to uslyszalem glos draga (GROARRRR). Zastanawiam sie gdzie tam moze byc smok. Wie ktos cos o tym? Prosze o szybka odpowiedz =)
a jestes pewien ze to nie byl polar bear?(Groar!) bo draga(GROOOOAAAAAAAAR) na vedze to nie ma....
Nie ma tam żadnego smoka oblazłem całą Vegę, i żadnego nie zobaczyłem może ktoś sobie summnoł?
eh... To na pewno nie Drag a już tym bardziej nie summon bo się nie da..
to Polar Bear.
sami jestescie polar beary
to byl pewnie wyvern na vedze jest bardzo dobry resp
Ty sam jestes wyvern ... wyverny nie robią GROAAAAARRRR tylko Shriiiik -.-
Jak bylem na vedze to tez slyszalem takie GROAR, ale nie pamietam czy było GROAAAAAARRRR czy GROAR i sam sie zastanawialem gdzie tam jest drag :)
To móglbyć Polar Bear. Jednak....
Kiedyś w którejś z poprzednich wersji Tibii na jednej z wysp wokół Vega znajdował się Smok. Cipsoft jednak wraz z jakimś update odciął do niego drogę. Temat juz był wałkowany.
Tak kiedyś na tym forum był założony taki temat. Na mapie świata widać małe dwie wysepki. Nie pamiętam zbyt dobrze, ale było napisane, że własne na jednej z nich znajduje się dragon. Obecnie dojścia do nich najprawdopodobniej nie ma.Cytuj:
zaghi napisał
Oczywiscie moge sie mylic i moze to byc ten Polar Bear :P
Ja napewno slyszalem GROARRRRR a nie GROAR. I tak zwiedzając vege ten glos dobiegal z podziemia. Próbowalem pickiem kopac ale nie znalazlem nic
Na vedze nie ma dragów <lol> to był polar bear :D
Hmm odgłos smoka dochodzi z południowej części wyspy, a na nowych i starych mapach nawet tam nic niema więc gdzie ten dragon może być?Cytuj:
Ojciec Pijok napisał
@offtoppic
Tak do wszystkich możecie nie powtarzać tego samego co poprzednik przed wami?
to byy pewnie krzyk orszabala albo Yetiego bo takie potworki lubia pokazywac sie w niewiadomych miejscach i chodzi o to ze to czasem moze byc niebezpieczne. bardzo prawdopodobne ze to mogl byc orszabal
Nie drag tylko polar bear -_-
Hmm, no nie wiem. Jeśli jesteś pewien, że to był drag, to może odgłos dochdził z pobliża carlin? Nie wiem czy z takiej odległości by doszedł, ale często mam tak, że z dość dużej odległości słyszę wyverne np. Shriiiiiiiek :D
2 wysepki oczywiscie sa. Ale jak moj przedmowca mowil bylo kiedys do nich dojscie i tu sie nie zgodze w pelni.
Do jednej nie bylo dojscia i nikt nie ma pojecia jak tam sie dostac (chyba). Ta wyspa jako jedyna nie zalicza sie do lodowych wysp - jest to Banor's Eye.
Druga wyspa skanowana z podziemii foldy ng botem nic nie kryje w sobie ( w kazdym razie w duzej zcesci - polowe jej widac od dolu). I tu mozliwe ze kiedys byl dostep z podziemii ale tego nie jestem pewien.
@Septim-pc
Nie wiem czy jestes taki glupi czy takiego udajesz?
@topic
Odglos dochodzil z poludniowo-zachodniej czesci wyspy.
Tez niedawno jak bylem to slyszalem odglos smoka. To nie byl napewno Polar Bear. To bylo jakos tak GRRROAAR czy jakos tak ale tak samo jak robi drag, slyszalem to z poludniowo zachodniej czesci Vegi kiedy to stalem kolo domq mikolaja i slyszalem to gdzies za woda ale nie wiem dokladnie. Moze tam trzeba gdzies kilofem odkopac i da sie dojsc??
dargi sa bardzo straszne!! agdzie jest ta vega?takie misie sa mocne?
Spox ściema!!na pewno nie bylo GGGGRRRRRRROOOOOOOOOAAARRR.
pewnie groar!!!kilka razy bylem tam i tez slyszalem Groar!!!
To może być drag i chyba wiem jak sie do niego dostać.
Przy tym npc ubranym w szmaty jest dziura za chatką odkopac ja trzeba lopatą i prezjsc na gure wtedy jesteś w piwnicy domku siwtego mikolaja. Jest tam dużo piecy może je trzeba jakos ustawić i wtedy robi sie przejscie?
Dobre poustawiać piece,(LOL),ale spróbuje.hehe
sam jestes sciema. nie slyszales to sie nie odzywaj.Cytuj:
ROIS ZARIAS ON SECURA napisał
@topic
watpie zeby to cos z piecami bylo
dragi robi nie tylko ggrrrrrrrrrrrooooooooooaaaaaarrrrrrrrrr ale tez : fccccchhhhhh czy jakos tak więc postuj tam chwilkę i popatrz czy coś takiego sie nie pojawia i wszystko sie wyjasni
proste?
na vedze nie bylo i nie ma nawet jednego draga
Na wedze nie ma draga moze ten drag to byl bear
Cytuj:
tiktik napisał
ta... ale draga sie nie da summonowac ... :))
Sounds: "GROARRR!"
tak robi niedzwiedz, wiec slyszales miska xP
Tam w tej piwnicy mikolaja za kolesiem w szmatach mozna upiec te ludziki z piernika. Wiem bo juz o nich temat byl. A co do tego smoka to jest chyba bujda. Wszyscy ci to mowia ze to jest POLAR BEAR :p
Nie nie to nie bujda...
Tak naprawde istnieje 6 lodowych wysp. Vega folda i senja i trzy nie nazwane... Wiem jak dojsc na 1 z tych uncalled;p Nie wiem co tam jest pasuje mi to na resp wyvern. 2 pozostale to tajemnica nie ma ich nawet odkrytych na tibian earth ;p Ale nie mysle by CIPy tworzyly nie potrzebna lokacje ;p jakbym mial wiecej czasu przeszukalbym podziemie
To nie mógł być w takim razie smok, ewentualnie polar bear.
Albo drag ( co i jak xD), misio ,lub wyverna( jak to niektoży mówia vyvjrna xD) Smoków tam niema ani nieda się go z summonować .Nusiało ci się przewidzieć !
Chcialem (i nadal chcem) zmienic ten temat w skarbnice wiedzy o 6 lodowych wyspach. Wasze (za przeproszeniem) idiotyczne pieprzenie do niczego nie doprowadzi... A to masz zwidy tu racje ludzie bez sensu! Lepiej mowcie co wiecie o 2 z nienazwanych wysp;p
kochani mi sie nic nie przewidziało. ja naprawde slyszalem GROARRRRRR i nawet jak stalem niedaleko tego goscia od presetn bagów to pod nogami bylo slychac GROARRRRRRRRR wiec tak napewno nie robil polar bera. btw skoro wiesz jak sie tam dostac to moze napiszesz mi ? :p mój numer gg to 2679081
pozdro
@up
Nawet jeśli słyszałeś odgłosy draga to i tak zapewne dzięki Cipom nie można do niego dojść ;} osobiście nie chodzę na lodowe wyspy więc nie wiem co i jak tam krzyczy...
@Pan Pawelek
Juz z tego co zauwazylem masz taki temat;]
a ta zamarznienta dziura za hatką Ruperta ? Może pod nią ew. blisko pod nią. To chyba jedyne sensowne wytłumaczenie tego krzyku. (swoją drogą to jaki dragon by wytrzymał w takim zimnie ;p)
Poczytaj trochę, bo pare postów przed tobą ktoś napisał co tam jest.Cytuj:
Shadow Druid napisał
@wszyscy co mówią że to bear
Wy macie coś z mózgiem nie tak? Przecież napisał że GROOOARRR a nie groar i zamiast pisać 20 postów o tym samym temacie to lepiej nic nie pisać :|
A tak btw. to też poszukam tibia level spy czy coś tam jest, bo sam słyszałem te odgłosy.
To nie drag, chyba ci się pomyliło z polar bearem.
wroc tam i czekaj jak uslyszysz FCHHHHH to nie bedzie zadnych watpliwosci ze to dragon, a po za tym polar bear ma inny glos niz drag
Ja też mowie że polar bear bo na Vedze nigdy nie było graga :P
A po 2: to jest lodowa wyspa wiec z kad tam drag? :P
Mozliwe ze to drag tez kiedys slyszalem na vedze ten glos i na foldzie chyba tez , szukalem nawet obeszlem cala vege i folde (powiezchnia) i nic nieznalazlem , na vedze slyszalem z 3-4razy , na foldzie raz gdy pkowalem .
Dodam ze ktos na poczatku napisal ze ktos summonowal draga <omg>
Na vedze nie ma draga, nie wiem może p bear to był? Sam już na to musiz sobie odpowiedzieć. Tylko tyle mogę ci powiedzieć...
:)_)
eeeh moim zdaniem
to nie dragon , nie VVyrven nie Misiu Polarny xD
tylko poprostu Mikołajowi zaburczało w Brzuchu i z tąd ten odglos
hihihih ;D
na vedze jest malo ciekawych miejsc wole stanowczo folde jeslki chodzi o wyspy lodowe;]
Ok, temat zamkniety, teraz wszyscy powtarzający historyjke, ze to bear lub ze dragow nie da sie summonowac dostaną po warniku : ), czasem powrót do pracy i wrzucenie paru ostrzeżeń rozluźnia ;d
@edit
ależ przyjemne uczucie czasem znów potępić głupotę ; )