Zaraz po updacie pojawily sie informacje o nowych questach pod Ab'Dendriel:) Czy ktoś może już coś o tym wie?? Prosze o odpowiedz:)
Z gory thx:)
Wersja do druku
Zaraz po updacie pojawily sie informacje o nowych questach pod Ab'Dendriel:) Czy ktoś może już coś o tym wie?? Prosze o odpowiedz:)
Z gory thx:)
pls tez o odpowiedz bo bym sobie zaliczyl a ps ja nic nie wiem:P
a ty to poprostu nie jest wznowienie questu ze spoconym cycem?
ja nic nie wiem
jak nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj... mi sie wydaje ze pod ab po prostu skrzynke postawia z plate armem abo cos :P (mls plax) i tyle
ale o jaki nowy quest pod ab ci chodzi? ten z spoconym cycem czy co...?
nie ma zadnego nowego questu...
btw. sluchaj noobkow z ab~ to daleko zajdziesz ;]
zanim zadacie jakies pytanie o nowym super hiper quescie to sprawdzcie tibia.erig.com. jezeli go tam nie bedzie to na 95% nie musicie zakladac topicu bo takiego questa nie ma...
Cytuj:
lipek napisał
Bylo napisane kiedys na tibi com przed update ze nowy quest w ab ...
Pewnie cycek znowu robi swordy :)
pozdro
sprawdzilem podziemia na polnocy ab pickiem i ci moge powiedziec ze tam na pewno nie ma questa. przypuszczam ze moze on byc w hellgate.
chodizlo poprostu o to ze teraz po update oddajac soul orby cycowi dostajesz infernal bolts i tyle...
to caly ten wasz NOWY quest.
@up mozesz powiedziec cos o tym wiecej? co mam do niego powiedziec? i co to jest ten infernal bolts?
no tak spocony cyc daj za soul orby te infernal bolty, raczej innego qesta niema, jendoa byc moze gdzies w hellgate bedzi, jak tak to pewnie ktos go odkryje predzej czy pozniej
Sluchaj noobkuw z ab to dowiesz sie ze leather legsy maja 10 arma jak je dobze schowasz i polejesz mlekiem nie ma zadnego nowego questu pod ab -,-
U Spoconego Cyklopa wymienia się Soul Orb'y (wypadająz potworków w PoI (Pits of Inferno)). 1 Soul Orb'a wymieniamy na 2 Infernal Bolt'y. Niby są jeszcze lepsze niż Power Bolty, a napewno lepsze od normalnych... Topic raczej do zamknięcia, bo w Ab'Dendriel nie ma żadnych innych zmian poza samą kosmetyką.
W KUPIE SIŁA
nic niewiem
U cyca wymieniasz soul orby na infernal bolty . KONIEC .
Spoconego cyca to się myje. xD xD xDCytuj:
Irisje napisał
Może chodzi ci o zamiane Soul Orb na Infernal Bolty lub inne metale u "CYKLOPA".
Sory za cyca niemogłem się powstrzymaać
Pozdro
Tu Cię muszę rozczarować ponieważ jest nowy quest i to nie jeden :)Cytuj:
lipek napisał
Aha i tu nie chodzi o spoconego cyklopa jak to 90% ludzi pisze tylko o Hell Gate pod Ab'dendriel.
Pozdrawiam
Ja widzialem praktycznie cale ab i tam niema nowych questow dajcie na luz juz z tym topiciem
Posty w stylu "wiem ale nie powiem" nie sa mile widziane... O ile sie nie myle masz 48 godzin na dostarczenie dowodow(nie koniecznie jak wykonac) na istnienie tego questa inaczej.. WARN no chyba ze napiszesz ze tylko wprowadzasz zamieszanie za co i tak warna dostaniesz :DCytuj:
lysymati napisał
Paulpolska z twoich postow wynika ze to co w ab widziales to depo i temple -.- wiec jak nie widziales hellgate i nie pytales NPC to sie nie wypowiadaj...
100% jest to przedłużenie Sweaty Cyclop Questa. Do dostania są na pewno nowe metale itp....
na moje to bujda na resorach!
uwaga... za wypowiedz bedzie warn do kolekszy:
KURWA tempaki jedne, nie ma i nie bedzie zadnego nowego questa,
zobaczcie se w cliencie nad optionsami pisze QUESTS -.-
jest tam sweety cyc 1 misja (completed) a druga nowa -.-
no booooze
wiadomo chyba o co chodzi nie? :/
taa, więcej OTSów jak na avatarze...Cytuj:
Dark Mambus napisał
ja myślę, że nie ma żadnego nowego questu po ab tylko pod POHem.
zaraz będziesz miał magic long sworda -.-Cytuj:
Tatielar napisał
http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...9&postcount=14
Po tym poscie mogliscie juz skonczyc ;d
Ale co tam, zostawiam otwarte, moze znajdzie sie jeszcze jakis jelen. Pozatym musze umozliwic panu lysmati udowodnienie istnienia niezliczonej liczby nowych questow ;d
Kurde,kto tu mówi wreszcze prawde jest ten qest czy nie ma bo nie wiem kogo mam tu słuchać!