Dzieki zarwaniu nocy przez MessixX`a na stronie pojawily sie juz opisy nowych potworow. Tym razem CipCoft poszalal i dodal wiele bardzo mocnych kreatur. Wszystkie szczegoly tutaj: http://tibia.org.pl/static/out/potwory/
Wersja do druku
Dzieki zarwaniu nocy przez MessixX`a na stronie pojawily sie juz opisy nowych potworow. Tym razem CipCoft poszalal i dodal wiele bardzo mocnych kreatur. Wszystkie szczegoly tutaj: http://tibia.org.pl/static/out/potwory/
Oj nie przesadzajmy raptem 20 potworów ^^ Pozatym musiałem dodawać w nocy, żeby już na rano się zaktualizowały :) Dziś po szkole dodam kilka nowych grafik przedmiotów.
PS
Czy tylko ja mam tak, że na Operze wszystko jest pokręcone w potworach?
@down
Jakiś metal
Wiem wiem , przynajmniej ja :P
widziałem to już wczoraj tzn dzisiaj tak koło 3-4 rano już były :)
> D Z I Ę K U J E M Y <
MessixX , mam pytanie co to soul orb , bo z większości potworów wypada a nie spotkałem się z tym przedmiotem :>
Tylko nie wiem dla czego od Ferumbras' a do The Lithal Lisy jest exp x0 przeciez na antice juz rozwalali te potwory ... Z ferumbrasa zawsze wypada Ferumbras Hat ;p
nie zwazajcie zbytnio jestem nowy xD
Ups sorry. Już poprawiam ^^Cytuj:
Ameru napisał
Jakoś dziwnie Mi się zdaje, że ten cały Juggernaught ( nie wiem czy dokładnie tak sie to pisze, ale nie zamierzam spierać się o terminologię ) jest zrobiony tylko jako wstawka za Orshabaala. Jak dla Mnie będą z niego wypadać podobne przedmioty co z Orsha.
Pięknie ;)
Messix dodaj też, że Son of Verminor ma 8500 hp i daje 5900 expa ;d
No kawałek dobrej roboty. <BrAwo>
Jesli daje tylko nieco wiecej expa niz demon a HP ma bodajze 2k wiecej, to czemu maja leciec itemy jak z orsha?Cytuj:
Sestorme napisał
@topic
Nice job
Żałosne te potwory.
No oczywiście trzeba pogratulowac, że chciało ci sie dodac te potworki do spisu. :P
@btw
Nie zauważyliscie ze z goblinów leci wiecej kamieni?? wczesniej leciało po 1, teraz trafia sie az 3 :D
Cytuj:
Slonio15 napisał
To nie prawda juz po letnim update z goblinów laciały od 1 do 3 kamieni
Niektóre z tych potworów są śmieszne ; p
Fajnie, że tak szybko doszło do ich aktualizacji, no i w końcu do podziału na 'Potwory Specjalne'. Teraz przynajmniej się nie miesza wszystko ; )
Może jakieś obrazy tych potworów można dać :D bo jestem ciekawy jak wyklondają (^^)
kiedy kurwa nowe servy ?
Zajebali
Przed update Dragon Lord był uważany za silnego potwora, pod względem expa, nie licząc bossów, znajdował sie na 5-tym miejscu. Teraz najebali tych potworym w ciula i pacząc na nie można powiedzieć, żę DL to ciota-dopiero 19 miejsce.
Mogli dać 3-4 nowe, silne potworki dla h-lvl, a nie 15!!!
Medium-lvl i low-lvl praktycznie nic się nie dostało.
Jeszcze przed update wydawało mi się że behemot ma dużo żyć(4000) , a teraz patrze:
-Lost Soul exp-2500 hp-8500
-Plaguesmith exp-3000 hp-8250
-Hand of Cursed Fate exp-3850 hp-10500
i mnóstwo innych nie che mi sie wklejać
Wydaje mi się że PoI nie będzie nowym, dobrym expowiskiem ,tylko po to żeby odwalić quest.
P.S Son of Verminor nie jest bossem bo widnieje na tibii.com
Heh, też zrobiłem listę potworów i wysłałem ja Archowi około 23 no ale widze że MessixX był ode mnie szybszy. ;)
Kawał dobrej roboty MessixX!!!Gratzzz
Dla mnie Cipsoft niezłe potworki wprowadził.. może i raptem 20.. ale za to jakie :)) Nie mogę doczekać się spotkania z koszmarami..furiami.. no i tymi które są nawet od demonów mocniejsze! :)
kich ten ubdate i tyle
CipSoft dobrez zrobił. Dodali kilkanascie potworow dla h-lvli. Wiekszosc osob tu ma 20 lvl i im to nie potrzebne ale jak ktos ma 150+ to się możę zabawić :>.
Dojechali te potwory az zal , to przestaje byc MMORPG teraz te nowe potwory przypominaja mi gre Suffering... Cipsoft widac jest zmeczony i powinien odpoczac od dawanie update ... MMORPG to smoki , pajaki iinnerzeczy ktory wyszly im kapitalnie : Smok , Giant SPider a te nowe potwory to badziew na kazdej linii....Spojscie na ta raczke ...omg
Masz może gdzieś na piśmie definicję tego jakie potwory mogą a jakie nie mogą, znaleźć się w grze MMORPG? Jesli tak to proponuję wyślij to CIPsoftowi, napewno zrozumieją swój błąd i łkając ze wstydu odkręcą ten update... Ech, Ty "wyrocznio" z bożej łaski, naucz się może najpierw pisać prawidłowo we własnym języku a dopiero potem próbuj innych pouczać co jest a co nie jest "badziewiem na każdej linii".Cytuj:
Święty napisał
Czemu nie dodali zaduzo potworow na facc lub na rooku a wszystkie new monster robia dla 150+ dodali niech dodajaj new wyspe dla facc ;)
Beznadzieja... Mogliby chociaz raz dac potwory,
ktore moze zabic "zwykly" gracz...
Szkoda że te potwory dla PACC pewnie są 12 lvl nie pozabijam;p
ale się CIPSOFT postarał...
chyba poszalał :PCytuj:
Broclin napisał
co do nowych potworów to jest parę fajnych np. wyverna ale ogólnie wszytskie są nie wiadomo jak wypasione ale looty mają średnie (wg opisów)
świetnie że powiększono POH ale ogólnie z potworami sie nie popisali ;/
Cytuj:
lukikolczan napisał
może i loot kijowy, ale na przykładzie wiverny można zobaczeć, że potwór jest strasznie cienki, a exp daje przyzwoity ;]
Jak Dla Samotnych huntow niskich lvli (ponizej 100)
to oni co najwyzej dali wiverny i kilka nowych respow cyców, tarantul i Gs'a
zamiast dodac cos oplacalnego na exp dodaja stworki ktorych huntowanie to waste ;] chyba ze se takie 150+ ek i ms pujda ale itak mam dola ze CipSoft niepomyslal o wiekszej czesci swoich graczy
sory, że się czepiam i sory jeśli ktoś juz to zauważył ale nie mogę się powstrzymać...Cytuj:
Archarius napisał
CipSoft