Witajcie!
Jak wszyscy wiemy, poison dager istnieje lecz to rar. Ale czy jest brass armor? Podobno ma go sunrise ale niewiadomo... podobno walczył z mino mag i ghul na rooku. Co wy o tym myślicie?
Wersja do druku
Witajcie!
Jak wszyscy wiemy, poison dager istnieje lecz to rar. Ale czy jest brass armor? Podobno ma go sunrise ale niewiadomo... podobno walczył z mino mag i ghul na rooku. Co wy o tym myślicie?
Jeśli Sunrise walczył z Mino Mage to raczej nie wypadł mu z niego brass armor za pierwszym razem. W każdym razie jest to dość nieprawdopodobne. Prędzej zgodziłabym się z tym, że dostał coś lepszego od GMów, jednak w to też wątpię =/
Sunrise ubił pare razy mino maga, gdzieś na forum były ssy.A może jak ładnie poprosisz to ci pokaże? ^^
lolq ten co pisał nie dawno ten temat jak sunrise ubijał mino maga to napisał pootem że to fake ....
A co do tematu na forum jest setki takich tematów więc....
Ja myśle że może mieć posion daggera bo wypada ale nie wie mco do brass arma itd myśle że to napewno nie prawa
Podobno Poison Dagger nie wypada już z Minosów -.^ Ale kiedyś wypadał, bo ja go miałem... Gdyby nawet... Katana jest lepsza ^^ Ma więcej defa więc po chuja mu PD?
Brass Armor? Nawet gdyby to kiedy ten Ghoul był otwarty to Sunrise chyba nie miał 99 levela? Może miał z 20-30 góra 40, ale i tak za mały na ghoula z kataną
@down
Jakie kurwa 3-4 na servie -.^ W tibii 7.4-7.5 jak grałem to normalnie z PD chodziłem, ale potem sell, bo main ^^ Huh drogo poszedł...
@up :P
Ale wypadał jest ich 3~4 na server a nawet jeżeli go ktoś ma to sie boij o tym powiedzieć bo boij sie haka
@up
Tak? Nie wieże jak tak to pwoiedze na jakim serverze grasz i nik i oczywiście nik tego gościa...
Jezeli Sunrise walczyl z mino magiem to tylko i wylacznie na TEST SERVERZE poniewaz w tedy wszystkie drzwi sa otwarte UWAGA nawet skarbiec w kazo sam sprawdzalem xD.
....że na 100% PD ma 'Czarne berety' ma 5 lelv na secura
Kazdy slyszal , kazdy czytal ...Cytuj:
MasterYogi napisał
Ale czy ktos widzial to w realu ?!?!?!
Odpowiedz brzmi : (raczej) NIE !!!!!!!!!!
Nikt nie wie co Sunrise ma chyba ze on sam .
I przestancie robic takie glupie tematy do nabijania postow .
To bezsensu . Brass armor nie istnieje na ROOKU a ze niby go mozna sprzedac w sklepie to taki trick by nadac grze klimatu RPG . Tak samo wasz MINO MAG i GHOUL i ten pieprzony Spike Sword.
P.S. Proponuje usunac ten temat i za kazdy stworzony temat o tym nic nie wnoszacy nowego do forum ukarac autora ostrym warnem lub banem , bo takich tematow bylo juz 100 i wszedzie tylko jedno " widzialem ze sunrise...blablabla" albo "czytalem gdzies ze ss ma tylko sunrise" i takie tam
jak byla na ~80 levelu to miala ~~ 35/35 i 38 dista, nie wiem jak terazCytuj:
Majrus napisał
sunrise biega z lukiem...Cytuj:
Selanius napisał
@topic:
zarówno brass armor jak i poison dagger byly kiedyś lootem z minotaurów. Nie wiem jak poison dagger ale brass armor już z nich nie wypada....
Sunrise ma poison daggera ale wali z axe ...na 91 lvlu chyba miala 31 axa.cos kolo tego
Sunrise Walczyl z Mino Magiem na Test Serverze ale nic szczegulnego niepolecialo a ja slyszalem ze kiedys byly na mapie rooka Ghoule dostepne i Wild Warriory :) niewiem czy to prawda !
Ja uwazam ze to mozliwe kiedys podobno byl quest na spike swroda na rooku. To jezeli mial by go mial to wcale nie poszlo by az tak duzo life fluidow. Mysle ze jak byl quest an spike sworda to byl tez quest na klucze do ghoula i mino maga. Chociaz na rooku mozna miec luk jezeli mial chociaz z 15 dist to raczej by dal rade ubic ghoula bo bil by z 15 ale by dal rade. Wiec ja uwazam ze sunrise moze miec scale lub brass armora.
Sunrise to, sunrise tamto, pogadajcie se z polskimi rookstayerami, jak chcecie pare nicków to do mnie napiszccie to wam podam full multum,
dowiecie sie co my wszyscy
myslimy o tym mmagu i ssku (o ghoulu nie wspominam bo ten temat jest oczywisty)
Jak czytałem gdzies kiedys wywiad z sunrise to on mowi ze nie ma brass armora ale wie jak dostac sie do MM a o Ghulu nic nie pisze :/
Jeszcze cos tam o SpikeSwordzie wspominal ze chyba wie jak sie dostac ale jak to pisał mial 80/90 lvl :/ Według mnie BA to bujda :/ Jak to mowi sam SunRise
Sunrise ma skille 50/50 i 100 lvl ...
Mój kumpel raz z nim gadał ^.^ (jak byłam u niego)
To pokazał mu Brass Arma i powiedział że w najbliższym czasie będzie miał Spike Sworda (mój kumpel po angielsku z nim nawijał i tylko to mi przetłumaczył) :)
@Brass Arm
Wydaje mi sie ze Sunrise ma Brass Armora, gdyz kiedys mozna bylo dojsc do mino maga... W Mino Hell zamiast carlin sworda itd. byl klucz do mino maga, a dalej sie szl, otwieralo drzwi, ubijalo mino maga, i bralo sie nagrody... Slyszalem kiedys ze zamiast Tp byla tam skrzynka ze Spike Sowrdem(nie wiem czy to prawda)... Wiec skoro dalo sie ubic mino maga to moze wylootowali brass arma, albo nawet Wand Of Cosmic Energy ;0... O tym ze mozna miec brass amra swiadczy to ze kiedy mowisz "Sell Brass Armor" wtedy odpowiada "Do you want to sell brass amror for 150 gold?"
@Poison Dagger
Poison dagger na 150% JEST DOSTEPNY, BO NIE RAZ SIE ZDAZYLO WYLOOTOWAC GO LUDZIOM NA ROOKU... Wydaje mi sie ze nie da sie usunac wypadania zaleznie od lokalizacji... Chyba ze sa 2 potworki- Mino na rooku i Mino na mainie tylko o takiej samej nazwie...
@edit
Ghoul... Do ghoula moze da sie dojsc lecz nie jest to udowodnione....
W 1 z tematow znalazlem nawet fotke z Sunrisem i Mino Magiem, wiec na pewn da sie tam dojsc... Oto Fotka:
http://img92.imageshack.us/img92/752...omagiemke0.jpg
Pozdro
@MessixXCytuj:
MessixX napisał
Powiem jedno- PD wypada z minosa! Wylotowałem go na Candii dwa dni temu.
@hakje
ortografia.pl
@Topic
Brass armor leciał kiedyś(daaaawno) z Minotaura(zwykłego)
Sunrise to ma scale armor tak kraza pogloski poniewaz wypadlo mu z ghoula ale brass armor widzialem na calmerze taki jeden gosciu 40 lvl mi pokazal w trade room -.-
To Jak ubil mino maga i ghula to by mial scale armor przeciez wypada ono z ghoula =))
@Shaquille
jakis ss, kontakt do tych ktorzy te pogloski rozpuszczaja?
Scalka na rooku xD
OK musze wprowadzic cos co jest w każdym takim temacie i musi być też w tym :) szkielety zwierząt które mają mniej niż powinny mieć cap...
no ale moja teoria to jest taka:
kiedys byl jakis quest na kluczyk do maga (mysle ze dostawalo go sie z katana na root room) wchodzilo sie wiadomo rozwalalo sie mm i w teleport do ghula i kolo ghula byla skrzynia i dzwignia odsuwajaca sciane (taka jak w trading room) i odsuwales sciane i spierdylales ;d
....
co do sunrisa i jego brass arma to wieże że go ma bo wiem że miał by zdolność go pokonać ;)
#by Hayne:
Fajnie, sam poprosiles o warna ; )
?? nei rozumiem cie hayne
Sunrise tyle razy zabił mino maga że raczej powinien mieć brass armor przynajmiej mi sie tak zdaje
jak on może zabic minomaga jak MM miał by go na pare strzałów a Sunrise ma skille w zaokrągleniu 40/30 i 600hp a posion dagger na rooku nie istnieje, nawet z nikogo nie lootuje ;p
POISON DAGER : istnieje
BRASS ARMOR : nieistnieje
DOJŚCIE DO MINO MAG : brak ( chyba że na test serverach )
GHUL : brak
Się musze pochwalić ale miałem Poison Dagera na rooku:P
Co do Brass Armor podobno Sunrise sie nim chwalilxD
Tez chce
ja tam nie wiem mozliwe ze komus z mino we wczesniejszych wersjach tibii wypadl PD ale brass armor watpie
Skoro Sunrise ma niby dostęp do mino maga może lootnie wand of cosmic energy. Mógłby wtedy wbijać mlvl na rooku ;D
E no raczej nie bardzo bo wand of cosmic energy jest dla sorka a on jest no vocation on nie moze z wanda bic a co do brass arma to moze i istnieje ale poison dagger tak istnieje i powiem jeszcze cos niewiem jakim cudem kolo to wytrzasnal ale 5lvl mial scale arm i bardzo drogo go upchal na tym roku mial koles fuksaCytuj:
genowef napisał
Mi wypadł poison dagger z minoska jak na darashii expiłem (solera, lotbagi trzaskałem na 20 lvl [63/63]) więc wypada napewno, tylko pytanie jak często ;] pzdrCytuj:
JoGi86 napisał
Nie wiem ;p Może ma Spike Sworda, Brass Armor albo Scale Armor może może, ale nikt nie zna prawda oprócz jego samego i Cipsoftu ;p. Według Mnie ma tylko Poison Dagera i nic więcej...
My tu dyskutujemy o rookgardzie...Cytuj:
Quil Fena napisał
moze i brass nie istnieje ale da sie zdobyc! a dojscie do mino maga tez powinno byc, nie wiem gdzie ale musi byc, moze jak sunsire wbije 200lvl na rooku to dostanie jakies magic items ;ppCytuj:
Sosnix napisał
Dobra, jeszcze jeden post, ktory nie bedzie zawieral dowodow na "ktorakolwiek z tez" i ...
Ja mam dowód na to że do Minomaga można dojść!! Kiedyś tam byłem w Minohell (jak niebyło minosów) i zobaczyłem że (uwaga :P) niema Minomaga!!!! Ktoś go musiał zabić!! Niestety niemałem jeszcze wtedy UO Sreenshot !
Ja niewiem czemu wy wypisujecie ze sunrise ma spike sworda badz poison dagera skoro sunrise posiada Hatheta mozecie
sie go sami spytac czasami jest tak laskaw i odpisuje ;]
Nie ma go, rozmawiałem z nim powiedział, że poison daggera nie ma ale o brass armorze na pytanie Do You have brass armor? powiedział "who knows" ;)
Prosimy SS.Cytuj:
Shahar Numb napisał
@up
Chętnie lecz to było gdy miał 93 albo 94 lvl. Jestem już po 3 formacie od tamtej pory ;).
To sie go lepiej jeszcze raz zapytaj. I tym razem zachowaj fotke.Cytuj:
Shahar Numb napisał
Hmm zkoro .. Jak nam kolega udowodnił na SS że Sunrise bije minosa to napewno ma brass arma .. a co do spike sworda jest taka legenda ze Ghoul , MM to pozostalosci po Quescie na spika .. Myśle że sunrise ma takie EQ
Shield : Copper
Bron : moze i wali z hatcheta ale ma w BP spike ;)
Legs : studded
Helmet : Legion
No i butki :]
Czy wy naprawde sadzicie ze 100 lvl na roku z poison dagnerem da rade zabic mino maga solo ?? Tak na logike ile Sunrise moze miec skila ?? Z 40 -45 przy ych skilach nawet jakby mino mag sie nieleczyl to zeszlo by mu z 20 bp life fluidow albo i wiecej. Jak ja wlaczylem z mino magiem na 27 lvl ze skilami po 73 i gs'em ledwo go ubilem ten stworek w przeciwienstwie do innych potworow magicznych ma nawet dobry def
MinotaurCytuj:
Quil Fena napisał
Loot 0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Minotaur Leather, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)
Podobno. Nie mów jak na 100% nie wiesz. Bo mi raz na elvenbane wyleciał (teraz czytać uważnie) ZE ZWYKŁEGO MINOSA. Na pewno jedna osoba na dziesięć tysięcy tibijczyków na rooku ma PD.Cytuj:
Podobno Poison Dagger nie wypada już z Minosów -.^ Ale kiedyś wypadał, bo ja go miałem... Gdyby nawet... Katana jest lepsza ^^ Ma więcej defa więc po chuja mu PD?
Bzdur Ci natłumaczył ^^Cytuj:
Mój kumpel raz z nim gadał ^.^ (jak byłam u niego)
To pokazał mu Brass Arma i powiedział że w najbliższym czasie będzie miał Spike Sworda (mój kumpel po angielsku z nim nawijał i tylko to mi przetłumaczył) :)
Spike sworda ma w nagrodę od GMa że mu się chcialo grać na Rooku. Brass Armora nie ma. Skąd?
Mino Mag jest dla ozdoby.
Ghoul jest żeby się ludzie nad nim głowili.
Kiedyś to i były questy ale Cipy wykasowali. Czemu? Nie pytaj mnie.
dokładnie-ja na 21lvlu na rooku mialem 3 pioison dagery(no wiecie,tibiaauto i loot custom :))tio było na tibi 7.5Cytuj:
MessixX napisał
Grałem długo na Antice i gadałem z Sunrisem wiele razy i zawsze mi odpisał :) Gdy kiedyś spytałem go "Do you have spike sword?" on odpisał "I exp with bow" a potem napisał "Going f@#k, sorry"
PS. Chyba wiem co oznacza to "f@#k" ;]
PS2. Jeśli powiecie, że to nieprawda to wiedzcie że mnie to nie obchodzi bo ja to wiem i mi to wystarczy :)
A ja myślę, że Brass Armor, Pd, Spike Sword to podpucha :) I tak jak kolega wczesniej wspomnial zeby nadac klimat grze :P A Sunrise buja z łukiem<jestem pewny na 100%> bo o wiele mocniej bije :P
KURWA CWELUNGI!!!
TO 999999999999 temat o brass armorze sunrise itp!
W skrócie...
Spike sword - nikt go na rooku nie ma nawet sunrise!
Brass armor - kiedyś z minosa wypadał (jak zaczynał grać sunrise)
poison dagger - podobno może go wylutować ale bardzo żadko ;P
To 3 itemy z których wychodzi po 999999999 tematów niepotrzebnych tematów bo ja by sie wszystko na jednym pisało to by było łatwiej!
ludzie on ma normalny eq a nie jakies wymysly po to jest mm i ghuol zeby ludzie mysleli a nie jak wy wierzyli w wymysly jakis debili