Tak jak w temacie może mi ktos powiedzieć co to jest ???Bo ja zupełnie nie mam pojęcia a jest mi potrzebne do questu.Prosze o podpowiedź !!!
Wersja do druku
Tak jak w temacie może mi ktos powiedzieć co to jest ???Bo ja zupełnie nie mam pojęcia a jest mi potrzebne do questu.Prosze o podpowiedź !!!
Hail!
Pierwsze słysze o czymś takim :/
Możesz powiedzięc co to za quest i wogule coś więcej :P
postaramy się pomuc :)
pozdro
sprawdz sobie w slowniku jak nie wiesz co to znaczy...
znajduje sie to pod woda w Calassie za tajemniczymi drzwiami :P
/Over&Out
Wiem że syrenka zgubiła tą rzecz pod wodą... czyli już wiadomo że możesz tego szukać w wodach Calassie. Uważaj bo tak jest naprawde niebezpiecznie ostatnio naprawde doświadczony gracz (118 ED) padł tak z rąk "coś tam fire vave".
LOL
1. Zeby dostac sie pod wode trzeba miec societ
2. PAdaja tam 118 elder, mam nadzieleje ze poszli bardzo daleko, wglab.
Ogólnie przesrany teren cos jak PoH kiedy lurowano GSy na haste ;p
Pierwszy raz o tym slysze.
!topic
Do jakigo questu tego potrzebujesz??
Mermaid's Comb to Grzebień Syreny który zgubiła podczas wyprawy w na Calessie czyli pod wodą.
~Yours Jojo
też tego szukam ale jak czytam te posty to sobie odpuszcze.Potrzrebne jest do addona w darashi mowi o tym koles co kupuje mace itd.
No i zdradziłeś tajemnicę...Cytuj:
Mnaiek napisał
Mam jeszcze jedno pytanie szukałem ale wszędzie tylkp isze o tych piratach.
Co trzeba zrobić aby dostać się pod tą wode tylko tak dokładnie i pokolei...
@Thx wszystkim za dotychczasowe podpowiedzi ;))
Na Tibiacams.com jest filmik jak kolesie robia ten quest... A dostaje sie za grzebien scymithar u boku. ;)
A wykonałeś ten quest już?Mógłbyś dać jakieś podpowiedzi???Cytuj:
Mopsmaster napisał
Męcze się już cały Boży dzień i stoję w miejscu...Nawet nie wiem jak pójść pod tą wodę...
No moge dac ci film nawet ale to zepsuje ci zabawe xPCytuj:
Paidy napisał
Czy wy nigdy nie umiecie zrobic nic po swojemu? : o
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10559
Chyba ten filmik
a tu masz co z robic zeby dostac helmet of the deep:
http://tibia.erig.net/Explorer_Society_Quest/Spoiler
Mam problem wielki ściągnołem ten twój filmik odpalami tbie i tibcam daje aktiwe i pla i pisze że musze wpisać passy ;(
Pomożesz?
Czyli żeby dostać się na Calassie potrzebny jest Explorer Society Quest?
padlem nie zręki COS TMA FIRE VAVE tylko MASS WATER ELEMENTALA , który mi walnoł kombo za 600+ NA ODLEGŁOŚĆ(!:P) w grupach mniejszych niz 5 osób po 80+ lvl nieradze iść;) a jak komus mało to wmoim temacie kilka ostanich fotek to masakra z pod wodyCytuj:
~Maciek~ napisał
całkiem blisko, co prawda zabiłem wcześniej 2 mass water elementaly ale gdy wracałem "PIERWSZY SPOWN" mnie dorwał, takze padlem doslownie 100 metrow od teleportu na statekCytuj:
sZcZuRr1 napisał
no comment plz go away
Weź wyjdź i zamknij drzwi...Cytuj:
Spolter napisał
Oki temat do zamknięcia wszystko wyjaśniony...
Dziękuje wszystkim za pomoc npo może oprócz up...
tak society jest niezbedne
tu masz mapke, w tym kulku jest drabina i na gorze drzwi za ktorymi w skrzyni jest ten grzebien
http://img91.imageshack.us/img91/7260/beztytuuoz6.jpg
Grzebien jest potrzebny do wykonania Questa na addon a mianowicie na scimitar xD U NPC Habdel na Darashii xD