Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z. przypominajace trolla przygnitego o wadze 300 o.z. wytlumaczy mi to ktos??
Niech ktoś powie jak wklejac zdjecia krok po kroku to wkleje ss
Wersja do druku
Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z. przypominajace trolla przygnitego o wadze 300 o.z. wytlumaczy mi to ktos??
Niech ktoś powie jak wklejac zdjecia krok po kroku to wkleje ss
@up
1. wchodzisz na www.imageshack.us
2. Naciskasz "Przeglądaj..."
3. Z okienka, które wyskoczy wybierasz tego SS.
4. Naciskasz "Otwórz"
5. Znajdujesz przycisk "Host It!" i na niego klikasz
6. Czekasz chwilę.
7. Otwiera ci się nowa strona, tam w takich dzwnych "ramkach" są jeszcze dziwniejsze napisy. Schodzisz na sam dół strony i kopjujesz ten napis, który jest najniżej.
8. Otwierasz ten temat, EDYTUJESZ swojego pierwszego posta. Nastepnie wklejasz dziwny napis.
9. PRZED dziwnym napisem wpisujesz [img] razem z nawiasem koniecznie kwadratowym.
10. PO dzinym napisie wpisujesz [/img] razem z nawiasem, koniecznie kwadratowym.
oto dziesięć kroków do wklejenia zdjęcia na forum.
ja znalazłem rata o wadze 20 oz jak grałem na rookgaardzie^^
@topic
Ciekawe ; dd
@up
Pewnie sie najadł za dużo : p
Był juz taki temat... "Nietypowe martwe potwory" czy jakoś tak... zbież se 7 nietypowych cial i bądz happy, bo dalej nie wiadomo o co z nomo chodzi... Podobno quest na Spike sworda...
@up
Zgadzam się, taki temat już był.
@topic
O co ci chodziło z tym "dziwnym przygniecionym trollem o wadze 300 oz."??
chodzi mi o to ze normalny taki przygnity troll powinien wazyc 300 oz a ten wazy 100 ozCytuj:
Instanty napisał
oto fotka
http://img395.imageshack.us/my.php?i...nytrollii2.png
sa rozne dziwne rzeczy - jak jestes smieciarzem to je zbieraj :P
to nic szczegulnego poprostu świerze ciało a same kości różnią sie wagą proste logiczne
Widać że FAKE. Zobaczcie jak wklejone jest 100!! Pierwsze zero zachodzi tak troche na to ostatnie.
Kiedy ja ss-ki dawalam tez tak bylo kliknij pokaz obrazekCytuj:
Polosowski napisał
i se zoom'uj
Najpierw cos zrob a nie gadasz glupoty..
Sa inne rzeczy :D
Ja ci wierze Rook to Wyspa pelna niespodzianek i duzo miejsc
Clipsoft napisal ze wszystko jest mozliwe do zdobycia ^_^ itd.
@UP2
stary powiedz mi czy ten koles dalby rade uniesc cos wiecej niz 100 oz ??? patrz on ma chain arma(100 oz) wooden shield hatchet leather helmet rapier 3 spears(60 oz) kasa (7,9 oz) wypisalem tylko to co znam na pamiec ale widzisz ze mialby za malo capa zeby uniesc trola co wazy 300 oz i eq
@EDIT
Teraz juz mam pewne info koles ma 3 lvl widac w okienku
Na 3 lvlu ma 430 capa ma przy sobie chain armor(100oz)wooden shield(40oz)hatchet(35oz)leather helmet(22oz)rapier(15oz)3spears(60oz)79gp(7,9oz) i czy sadzisz ze dalby rade uniesc trola ktory wazy 300 oz ??
moze to ten na rooku?..
LOL to przeciez jest rook on w temacie od poczatku mowi ze jest na rooku
@ceberek
Znalazl 100 "ozowego" trolla, ktory "powinien" wazyc 300. Znalazl 100 "ozowego" ...Cytuj:
Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z
Czytanie ze zrozumieniem sie klania ; )
Odp. na twoje pytanie brzmi: tak, bylby w stanie uniesc ; )
Hayne a widziales tamtego ssa ??? tam widac ze ma na sobie eq i ze ma 3 lvl a na 3 lvlu ma sie 430 capa a sam chain armor 100 oz wazy do tego masz 3 spiry i masz juz 160 oz . Sobie popatrz co ile wazy , ten troll to nie fake
@EDIT
na dodatek ma backpacka(okolo18oz)wormsy(mozemy tylko spekulowac ze cos okolo 19 capa i do tego chicken feather widzisz teraz ?
NIEDALBY RADY UNIESC TROLLA NA TYM LVLU
No to liczymy (podpowiem, ze liczylem juz wczoraj i zaraz ci pierdolne)Cytuj:
Ceberek14 napisał
100 - CA
_60 - speary
_22 - helmet
_40 - shield
_35 - hatchet
__8 - kasa
_15 - rapier
===
280
100 - troll
===
380
Czyli zostaje mu 50 na backpack, pioro i robaki. Ma 13 wolnego, wiec 37 na backpack, pioro i robaki. Piorko miesci sie w 0,1 z zaokraglonej kasy, a 37 to wormsy i plecak.
Miodzio fake, idealny, nawet ktos liczyl ile capa trzeba zostawic ; *
(tak, ostatni zdanie to byla ironia ; ))
Też znalazłem tego trupa, ale na mainie oto dowód:
http://img135.imageshack.us/img135/8527/dedyqu2.jpg
To nie jest fake, możecie sprawdzic na tibia.com że postać istnieje, a niedowiarkom radze wbic 8 lvl na celescie przyjsc do venore to mu pokaże -.- Ale chyba watpie żeby to było do spike sword questa (o ile taki istnieje) ale wszystkie te dedy RESPIA sie więc mają inną wagę. Proste i logiczne.
Teraz ja ciebie pogromie noobie -.-Cytuj:
Pogromca noobuw napisał
Na żółto masz błędy ortograficzne, a na pomaranczowo stylistyczne -.- Idz kup słownik to pogadamy -.- A tak w ogole zdanie bez sensu -.-
The End.
wiedzialem ze jest wolf co wazy 100oz ale niewiedzialem ze jest troll -.-
ostatnio znalazlem piece of bones co wazylo 100oz i wygladalo jak zdechly deer
hmm... a gdzie znalezlicie te ciala? slsyzalem ze wolf respi sie w okregu... a trol?
moze są jeszcze jakies potwory co raza 100? np: bear albo minos... i moze trzeba miec je wszystkie? i wtedy cos pokombinowac
zlap je wszystkie xD
@edit... mysle ze te ciala moga byc powiazane z slepym orkiem, on jest najdziwniejszy ze wszystkich np.
rook ma wiele tajemnic mozliwe ze jest jeszcze masa dziur ktore trzeba odkryc pickiem o ktorych nie mamy zielonego pojecia... moze ktos je kiedys odkryje a moze na zawsze pozostana tajemnica
Trol respi się koło wejścia na salomon quest... chyba... Już dobrze nie pamiętam.
To chyba piętro -4 lub -3 od powierzchni...
Pile of bones jest jeszcze minosa na pewno... ale nie pamiętam gdzie.
Opcja "szukaj" nie boli... (Dziwne szkielety-był taki temat...)
@up: niedaleko Mimo hell
Wedlug mnie Cipsoft zrobil te ciala poniewaz chcial zachecic ludzi do grania w tibie . Albo chciala poprostu upiekrzyc zycie rookslayera zeby mial co robic na rym rooku ;]
Taki temat był poszukaj to nie boli wiesz mi
zgadzam się z dzikim misiem.Ale se wybrałeś temat.Może spytaj tutorów.
hehee
A gdyby tak te wszystkie ciała o innej wadze zgromadzić w jednym miejscu (podobnie jest ze znikaniem ss'a). Trzeba tylko znaleźć takie miejsce. Na Tibia Earth zauważyłem w mino hell dziwną szarą płytę. Jak się gra to jej nie widać. Może tam trzeba położyć na przykład te ciało wilka o innej wadze. Sam bym to sprawdził, lecz mam dopiero 16 lvl i nigdy nie mogę wziąć tego ciała bo ktoś mnie uprzedza. Jeżeli ktoś może to proszę aby to sprawdził. Z góry dzięki.
To tylko ozdoba raczej bez zadnej wartosci jezeli chodzi o questy
Jest już taki temat podobny do twojego. "Nietypowe martwe monstery"
To ciało jak 7 innych być może prowadzi do questu na spike sworda ale nic nie wiadomo. Od kilku tygodni zbieram informacje na ten temat o spike swordzie i już mam pewien trop. Niedługo jak coś znajdę to napiszę ...;P
Ja widziałem pile of bones na fibuli. Wyglądają jak zabite skeletony.
Takich tematów było już bardzo dużo ale nic nich nie wynika. Znaleziono min. ciało wolfa rata o dziwnych wagach. Raczej mozesz to wyrzucic ;P
ja znalazlem humana:
Cytuj:
11:21 You see a dead human. It weight 500 oz.
hyba każdy wie że krąży mit że jak sie zbieże 7 ciał o nietypowej wadze to sie je gdzieś kładzie i tp do spike sworda-.- ale takim nupkom niemożna wierzyć więc lepiej sobie odpuśccie wyjdzcie na main i kupcie spike sworda za około 1k a nie kombinujcie z tym szajstwem na rooku
Ale wy głupoty pierdolicie ; d
po 1 to jest mnóstwo takich ciał na meinie i na roku
po 2 to nie jest quest na spike sworda za dużo filmików z shadow rexem sie naoglądaliście
po 3 zły dział
po 4 wypierdalaj ; x
3. Dlaczego zły dział? :|Cytuj:
hasto_claw napisał
A w "4." powinno być do kolesia up:
4. Na cholerę odświeżasz temat sprzed ponad roku? :|
Wszystko wszystkim... Ale odświerzać temat, w którym ostatni post miał miejsce 10.06.2007... Jednym słowem chore...
Jak chcecie się bawić w archeologów, to zapraszam na podwórko kopać sobie w ziemi...
Pozdrawiam, Masaker
Ps. I żeby nie było... Takie ciała są dla urozmaicenia... Aby wprowadzić klimat...