Siemka... =D mam pytanko z kad wezme Golden Fish?!
=D ryby is sweet i chce ja miec please podzielcie sie swoja wiedza!
papa =*
Wersja do druku
Siemka... =D mam pytanko z kad wezme Golden Fish?!
=D ryby is sweet i chce ja miec please podzielcie sie swoja wiedza!
papa =*
LoooooooooooooL
Nie ma czegoś takiego jak golden fish (chyba)
Jak istnieje to nie wiem moze na terenach dla pacc?
Istnieje golden fish
Prawdopodobnie trzeba ja zlapac
Prawdopodobne kupisz u jakiegoś NPC na nowych terenach dla PACC ale nie jestem pewien na 100%
płyniesz na libert bay i łowisz do póki jej nie złapiesz xd
LoL
Jeżeli w ogóle coś takiego istnieje to musi być bardzo żadkie.
Nigdy nie slyszałem o "golden fish".
KTo wie gdzie ją można znaleźć?
Golden Fish ? Nigdy przed tem nei slyszalem Dajcie jakies info Jak kto wie
Jesli ktos widzial golden fisha to prosze o umieszczenie screena!!! Moze jak ja zlapiesz to spelni twoje 3 zyczenia :D Moze dostaniesz DSL GH i GB!! XD
Wow jest golden ffish patrzcie:
-puste akwarium:
http://i114.photobucket.com/albums/n...akwraium-1.jpg
a to jest juz akwariumz golden rybka:
http://i114.photobucket.com/albums/n...novice0036.jpg
a z kad ja wziac?!
z tego co wiem to trzeba plynac na laguna island i tam lowic az do skutku
akwarium wypada chyba z jednego pirata nawet
ale rybke trzeba zlowic
akwariumw sklepie meblami! -.- a nieCytuj:
Hadr napisał
Poroste Trzeba łynąć na nowe tereny dla PACC'ów i łowić rybki, łowic tak długo aż jej nie zlowisz jak już złowisz to kupujesz akwarium i wkladasz tam rybkek i masz ładną ozdobe
// może spełni jakieś życzenia \\
pzdr.
jedziesz na tereny dla paca lowisz do usranej smierci... ehehe lol? nie no napewnoo np. na edronie rybki nie zlowie, moze laguna,albo u piratow?!
Ziomuś jak nie wiesz to sie nie mądrzyj bo jest takie cos jak Golden Fish trzeba złapać na Liberty BayCytuj:
master jack napisał
Driadek ... :P bo tak:
-tweirdza ze lowimy ja na lagunie,liberty,i jak ktos napisal bardzo ogolnikowo na terenach pacc
wiec co z nia?! gdzie jest Nemo(GOLDEN FISH) ?! plx msg me
Pomyślmy racjonalnie, złote rybki żyją w ciepłych wodach...
Szukajcie w "cieplych" rejonach tibi.
1. byl juz taki temat, a w nim w gąszczu żałosnych odpowiedzi, takie jak wszystkie tutaj, była poprawna.
2. podpowiem że akurat z łowieniem ryb nie ma to nic wspólnego.
Całości nie powiem bo by nie bylo zabawy, a za PG nie jestem.
edit: no, dodając @up to juz macie 2 podpowiedzi ;d
@down: A jednak :) Powtarzam ze nie trzeba lowic.
Pomyślcie racjonalnie w tibi nie ma podzialu na wody: cieple,zimne,slone,gorzkie,morza martwe,morza zywe,wody slodko-kwasne... wies jezli pytalbym sie gdze wystepuja okonie (rl) to moglbys mowic o racjonalnym mysleniu ale tibia to gra aa nie real...
noi co?! nikt nic nie wie?! :(
płyniesz na libert bay i łowisz do póki jej nie złapiesz xd
jesli wogole takie cos istnieje :D
-.- plyniesz i lowiesz ile wejdzie?! po dluzszym zastanowieniu stwierdzilem ze jestes idiota... dlaczego?! ano dlatego ze po przeczytaniu tematu dopatrzylbys sie kilku takich jak twoja wypowiedzi i nie pisal bys dla nabicia postu swojej
a co do rybki ?! z kad ja wziac ?!
Troche to jest żenujace to czytanie Waszych postów więc troche pomoge:
1.Możecie łowić dowloi i tak nie złowicie.
2.Rybka jest dostępna z questa więc prosze nie nabijać postów pt"Ją da się złowic"
3.Quest jest na Liberty Bay.
Teraz bedzie aż miło patrzeć jak główkujecie.;]
omg ja szczerze mowiac nie wiem z kad wziasc rybke.. akwarium juz dawno mam...
PS. Wieice co mnie najgorzej wkurza?
ODP. Jak ktos udaje ze sie zna i ze nie chce powiedziec bo nie bedzie zabawy -.-' Omg... to jest dopiero "Naabowanie" ;s
ja juz sie cos wie to plx powiedz co wiesz ... co to za zabawa gdy wkurzam sie przy szukaniu rybki?!.... plx Spoiling xD
kupujesz akwarium... plyniesz na callase<moglem sie pomylic xD>
i tam pod woda wyciagasz akwarium i uzywasz na rybce ktora plywa dookola jakiejs roslinki (widzialem na filmiku);D
Cytuj:
Noniz napisał
Cytuj:
!~HlubA~! napisał
to jak wkoncu?!
Ja niemoge... czy wy umiecie czytac niusy na stronie głownej wyraznie pisalo ze mozna zlowic zlotom rybke ale niepamietam gdzie chyba na lagunie a jak nie to sami poszukajcie w starych newsach !!
Cytuj:
DSArtur napisał
=] tez ma sens xD ale nie wiem juz sam :P
Prawdopodobnie ryby się łapie -.~ na jakich nowych wyspach ...
rybke mozna zlowic tylko pod powierzchnia wody (calassa), niestety nie wiem w jaki sposob
jak nie wierzycie to obejzcie filmik master silent knight-a, na filmiku ni ma pokazanego gdzie klika i co robi z use niestety
Nooby byl temat w ktorym wytlumaczylem ale oczywiscie nikt nie chce poszukac ffs -.-
@up Tak, to prawda;]
Jest taka opcja "szukaj" trzeba w niej wpisać "Złota Rybka" -.-
A ja wiam powiem tyle :P
odpowiedź co do złotej rybki znajduje się tu
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?p=1189927
I nic więcej wam nie potrzebne ;]
Powodzenia w zakładaniu zoologicznego
Mopmaster, jezeli jakis probelm do mnie to ... trudno
ja zalozylem ten temat wczesniej ale nie dostalem odp i temat zniknol teraz go kots odswiezyl i wynikly niepotrzebne spory a co do rybki:
post z pierwszej strony tibia.org.pl
-------------------------------------------------------------------------
Jak spędzić wolny czas
--------------------------------------------------------------------------
Kolejne zapowiedzi z CipSoftu:
Większość graczy poznała sztukę pieczenia chleba w Tibii, ale po tym update każdy gracz będzie miał możliwość produkcji przepysznych napojów! Będzie je można tworzyć dzięki nowym owocom z Shattered Isles. Jednakże głównym źródłem dochodów mieszkańców miasta dla graczy z opłaconym kontem będzie trzcina cukrowa, z której produkuje się rum.
"Tak jak morze dookoła Shattered Isles znane jest ze lśniących, złotych rybek, tak i piraci słyną ze swego niezwykłego hobby - łapania tych ozdobnych ryb. Każdy pirat posiada słoik ze złotą rybką."
Jeśli jesteś na tyle śmiały, na pewno powinieneś wyruszyć do Liberty Bay, nowego miasta tylko dla graczy posiadających PACC aby samemu złapać te rybki!
aaaaaaa a ktore wyspy to "Shattered Isles"?! =]
golden fish istnieje na terenach dla pacc'a mozna ja zlapac jak karzdam inna rybe ale trzeba miec szczescie
Cały nowy teren dostępny po update...Cytuj:
alet'vas napisał
Aby byc szczesliwym posiadaczem rybki w akwarium potrzeba :
1. miec wykonany qst Explorer Society (przynajmniej do rangi Relic Hunter)
2. poplynac na Calassa (zabierze nas tam Captain Max nalezy kupic od niego Helmet of the Deep dzieki ktoremu bedziemy mogli wejsc pod wode, helm ten kosztuje 5k)
3.trzeba miec owe akwarium i wejsc do wody znalezc plywajace pomiedzy glonami rybki kliknac use na akwarium nastepnie na te rybki.
I tyle :]
hum... ja mysle ze sa 2 sposoby
1.latwiejszy zlapac rybe pod woda na Calessie
2.wylowic(duuuuzo szczescia treba)
=] cya
to zle myslisz... tylko ten 1 sposob dziala :)
Trzeba kupic akwarium
i zlowic golden fish
z lowiniem chba bujda....
Macie tutaj odpowiedz na pytanie "Jak zdobyc rybe".
Jak patrze na tych palantow co mowia ze ja da sie zlowic to mi sie robi ich zal.. Facc lataja a wiedza lepiej od wszystkich pfft..
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10637
nnoi po problemie ^^
Moje teorie są takie
Moze kupisz u jakichś nwoych npc...
Moze złowisz na jakichś nowych wodach...
Może Są do łapania ich specjalne Robaki...
Ale wiem jedno napewno są !!
wciaz moze moze moze
kolnejna zagadka do rozwaizania : potezna ekipa z forum tibia.org.pl juz rusza na puszkiwania owianej tajemnica zlotej ryby !! Kto pierwszy przyniesie pozytywna wiadomosc ?? Czy wogule istnieje pozytywna wiadomosc w tej sprawie ?? Jesli chcecie sie przekonac zostancie z nami !!!
co chciales przez to powiedziec?Cytuj:
Maxis03 napisał
na tym filmiku co ktos podal koles ma golden helmet ;o
troche to podejzane ;]
Bardzo ciekawe pierwszy raz słysze o "Golden Fish" Nigdy nie podejrzewałem że taka rybka wogule istnieje w Tibi
trzeba plynac na ta wyspe z kturej sie wchodzi na canasa majac na sobie helmet of the deep i tam pod woda musisz miec ten zbiornik i lazic tam az do skutku