Elo... patrzcie na co natknol sie moj kumpel podczas zwiedzania:
O.o
http://i114.photobucket.com/albums/n...ushh/demon.jpg
cya
Wersja do druku
Elo... patrzcie na co natknol sie moj kumpel podczas zwiedzania:
O.o
http://i114.photobucket.com/albums/n...ushh/demon.jpg
cya
O.o fajnie tylko ciekawe czy tam się można dostać, czy tylko CIP sobie zrobił tak dla beki żeby ludzi zniechęcic do zwiedzania ^^
A w tych skrzyniach są napewno pirackie skarby... Pewnie kolejna legenda typu: Bazyliszek czy Mino Mag.
O.o A to ciekawe....
Tylko, pewnie trzeba miec golden key, zeby sie tam dostac... i niewiadomo gdzie wejscie.. TIBI BOT NG ma jeszzce funkcje widzenia, co jest pod toba? to dalej chlopcy xD
WoW...
Nawet dobrze ze stworzyli wiecej miejsc z respem Demonów.
Linki te pokazuja Ferumbras Castle- a w Nim Demony.
TO NIE SA FAKE'I - wyprzedzam rzesze nOObów :/
P.S Wybaczcie ze linki- nie chcialo Mi wklejac tych screenów -.-
http://img223.imageshack.us/my.php?image=uo1231jb0.jpg
http://img138.imageshack.us/my.php?image=uo1229xt1.jpg
http://img383.imageshack.us/my.php?image=uo1244yx7.jpg
moze powiesz jak sie tam dostac?? gdzie to jest?? jaki serv itd??Cytuj:
Glorfindel napisał
ten na zdjęciu moj kumpel ... na 100%.....
aaa co do tych podejrzeń o questach... hum?! zapewne nowy wyspy sa pelne niespodzianek!
cya
No i co ze jest demon idz na edron to 2 zobaczysz
Pytanko za 100 punktów:
Zkąd kolo na ss ma g-helmeta? o.0 <lol>
@up
Bo to Antica, a tam G-Helmetów jest od.....
@down
No chyba pokazane jest na SSkach, że można się dostać ;p
ciekawe czy da sie tam dostaac?
Widziałem filmik jak sie tam idzie i to tutaj na forum
Po drodze trzeba zabic
Serpent spawny
Behemoty
Warlocki
Demony
Dragon lordy
i to po 3-4
Oo niezle :D a czy to chociaz prawda??
jesli chodz i drgoe do demona to kumpel byl wkuriwony na ekipe ze go zostawlismy bo musial dac loga i nie chce gadac -.- :P
Rotfl chyba ci się coś pomyliło byłem tam 22 Druidem nic nie trzeba po drodze zabijać. Jakby ktoś chciał zobaczyć gdzie to jest moge pokazać drogę. Pythera: Ty'gom Berylia: Mold'res. Z tego co mi powiedziała jubilerka (oczywiście w liberty bay) to on strzeże żeby nikt nie włamał się do piwnicy. Tak, tak ten demon znajduje się w piwnicy jubilera dojścia do niego strzegą go jak zwykle zamknięte drzwi. Srry za ortografie. Postaram się zrobić mape w najbliższym czasie.Cytuj:
maciek44556 napisał
mi sie wydaje ze trzeba miec klucz do domku w liberty bay. jakas laska jest a w pokoju schody ktore prowadza do demona chyba, zobaczcie gdzie jest demon na mapie i wezcie na tej malej mapce up. tam bedzie domek. nie wiem czy cos zrozumieliscie no ale...
mam takie male pytanie ; )
ile jest tych archipelagów wszystkich
bo wysp jest 12 ...
Tylko że tam nie ma Feru~~ i są dźwignie chyba 4 .Cytuj:
maciek44556 napisał
Myślę że to coś w stylu Anni lub DHQ.
Może taki anni ale z Ferumbrassem summonującym demony xD
jak niewiesz to niepisz -.-Cytuj:
Magiq napisał
czasem respi sie tak jak orshabal !! ostatnio na candi sie pojawil ale oczywiscie niebylo odpowiednich lev zeby go ubic :)
Ps. ciekawe co leci zniego... Blessed Shield ? ^^
Gdzie to jest może mi powiesz?
W strefie dla PACC?
Za odpowiedź z góry dziękuje.
P.S.
Jak mozesz to zaślij mapę :)
Ci ludzie na ss byli w Ferumbras Tower. Na koncu masz 2 demony + 2 respiace sie (albo respia sie co czas, albo od osoby, ktora przechodzi przez teleport - jak WRL na banshee quescie). Ferumbrasa tam jeszcze nie widzialem.
Ales wstaw screana z imieniem ja sie nie boje... na tym screanie nie ma zadnego golden helmeta tylko royal tak mialem tylko 1 bp uhow i to nie pelny a zreszta to bylo krotkie zwiedzanko bo mam hunta od holy lujitak (chujtak inaczej)a zeby dojsc do demona trzeba poprostu odkopac dziure lopata na libert bay dziura jest ukryta grafika kamieni ale za cholere nie wiem jak wejsc do samego demona na male battle... wiecie jak mam 49 lvl i 15 mlv to raczej sie na demony nie lazi i to solo
a Alet'vas to moj kumpel z Tibi ^^
Wstaw screana ze zdjeciem najwyzej pokaze jakiemus niedowiarkowi gdzie xD
=D widzicie ludziska?! Bhaal nei chcialem dawac z nickiem bo to nie moj nick i wiesz !? chujtak xD fatk no hoy dam screena =D
http://i114.photobucket.com/albums/n...shh/demon1.jpg
cya =)
pzdr dla ludu elery bhaal.sir artha =D i innych
@alet'vas
Czy ty musisz sie odzywac prawie co 2 posty to jest lekko irytujace
@Topic
A co do tego demona, jesli on faktycznie znajduje sie w liberty bay to bedzie problem z kluczem xD
(Wyobrazcie sobie ze tego demona bedzie mozna naprzyklad Ropnac xD)
@krzysio123
sp***dalaj z ta uposledzona sowa. Na jaki bym temat nie wlazl widze ta sowe. We wszystkich twoich postach nie widzialem ani jednej literki!
@topic
pewnie da sie jakos wejsc bo po co by to robili...
@watek o ferumbras citadel
da sie dojsc do tej wiezy (cytadeli) a wejscie znajduje sie na Goromie (wyspa). na samej gorze powinien byc ferumbras ale nikt nie wie co nalezy zrobic zeby sie pojawil, respia sie tam ciagle demony. chodza pogloski ze trzeba zabic wszystkie demony naraz (tak zeby wszystkie padly) i zaden nie zostal i wtedy pojawi sie ferumbras. nie respi sie on jak orshabaal ale pojawia sie informacja ze jest w swojej wiezy i tylko wtedy mozna do niej wejsc i zmierzyc sie z nim.
Czy to nie są odgłosy dochodzące z Ferumbrass Tower?
kilka dni temu 203 ms z aldory o nicku Nemtor odkrył nową wyspe z respami demonow i ponoć na tej samej wyspie widzano Margarotha bossa orshabaali więc wyzwanie dla h lvli?? Myśle że tak ponieważ Orshabaala blokują knighty na 110lvlach to zrobili cos super trudnego Pozdro jak będe coś wiecej wiedzial albo miał sski to wkleje ;D Pozdro
Ja Posiadam Pacca ale co z tego jak mam dosc maly level i niemam kasy na odkrywanie szczescie ze sa tacy ludzie ktorzy odkrywaja i pisza all wielkie dziex dla nich :*
wiecie tam nie bylo widac 2 strony napewno jest tam jakies wejscie ale nie wiem czy nie bedzie za ciasno na shooterow moze trzeba bedzie wystawic shooterow na strzal albo wykonywac samym knightem... zreszta knight tez nie ma jak manewrowac musi byc gotowy na kombo ue eb i lapki XD to nie bedzie latwy quest zreszta nie wiadomo czy jest jeden demon :/ nie widac tego tam poprostu
czlowieku poo co odswiezasz mase starych tematow, nic nie wnosząc do nich??Cytuj:
Nikosiek napisał
data rejestracji = dzis
liczba postow 33
N/C
az tak bardzo ci zalezy zeby nabic dzis 100+ postow???
opanuj sie troche
Co do Ferumbrasa.. Podaje link do flmiku w którym pojawił się na Eternii
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/11001
Tibicam pod 7,8 i 7,81 też można sciągnąć z tej strony.
Bez sensu pisać
-To quest
- Nie to bug
- Nie to tylko tak zeby cipy mialy zlewy
- Da sie dojsc
- Nie da sie!
- to ptak, nie to samolot, nie to Cipsofr <rotfl>
Lepiej poczekac az ktoś odkryje coś wiecęj a nie gdybac nad czyms o czym sie narazie nie ma pojęcia ;-) tak samo jak Vampire w GL
Tak wydajeCytuj:
Gelul napisał
To jest pewnie quest :)bylem tam i patrzylem ale nic nie znalazlem
Fajnie cie mama bila patelnia po glowie...Cytuj:
<~>BOLCIK<~> napisał
Przeciez mial otwarte sdki gfb i zwykly bp a reszte uhow nie otwarta lol....
hehe niezle ;p
Cytuj:
Uliczna_Dziewica napisał
z ferumbrassa leci tylko jego czapka trzeba chyba ja dac komus na edron academy
@up
tak z niego leci taka czapeczka i myśle ze ona jest potrzebna do wykonania addona...
@topic
niestety niemam pacca (ale mialem :P) ale mysle ze to jest jakis quest i tylko niewiadomo jak sie tam dostac =/
Ee, z tego co wiem to nie jest to quest, tylko - jak ktos powiedział wczesniej - straznik piwnicy jubilera(Taki smaczek rpg ;P). Wracajac do Ferumbrasa, gdy pojawia się wiadomość że jest on w swojej wieży wtedy można się do niego dostać, oglądałem filmik jak niezla ekipa tam padła, coś koło 8 demonów tam było i Ferumbras, sporo hp ma i szybko się leczy, mówili że coś koło 3k na runde by trzeba było walnąć żeby się nie wyleczył z tego :/
to ciekawe skąd masz g helma ;>Cytuj:
Glorfindel napisał
o0 to mnie zaciekawiło. Gdzie dokładniej można to znaleźc??;p
Wybrał bym sie tam może :D
Uuu a mi sie wydaje ze to fake ;)
To żaden fake...Cytuj:
Zoney napisał
Ten demon znajduje sie w podziemiach miedzy skalami na Liberty Bay.
Ten Demon Jest juz dla wszystkich(prawie-.-) znany.
Temat jest zalozony tuz po update...
Cytuj:
Glorfindel napisał
LOL LUDZIE www.erig.net To nie boli. Tam jest Ferumbras. Normalka ze go tam nie bylo bo poszli po restarcie serva debilu. Byl taki br co po restarcie poszedl na dhq na 100 lvl i 3 demony i 3 banshe tylko sie zrespily.
Cytuj:
Uliczna_Dziewica napisał
Z Ferumbrasa Leci tylko Ferumbras Hat który ma 0 Arma i jak ktos chce moze go zamienic na Addona ale watpie czy ktos by zamienil takiego rare.
Co do Goldena to normalka. Sashra np ma Great Shielda a ziomek na na eterni (kiedys byl na tym forum screen) ma golden bootsy. Znalazl tam jakiegos buga z paccem ze nie trzeba bylo placic a dostawal pacca i za to dostal goldeny a potem je odsprzedal komus innemu i wpuscil je w obieg.
Kiedys jakis ziomus mial high lvl na antice bodajze i zrobil se na sekurze postac noob chara i znalaz questa ( tam jak sie idzie na labirynt jest ds) znalaz wejscie i tam byl warlord sword. To tez jakis bug ale sprzedal ziomkowi za zeczy na swoim swiecie.Jak sie gmowie dowiedzieli to mu itema zostawili ale nie mogl go uzywac.
"...kilka dni temu 203 ms z aldory o nicku Nemtor odkrył nową wyspe z respami demonow i ponoć na tej samej wyspie widzano Margarotha bossa orshabaali więc wyzwanie dla h lvli?? Myśle że tak ponieważ Orshabaala blokują knighty na 110lvlach to zrobili cos super trudnego Pozdro jak będe coś wiecej wiedzial albo miał sski to wkleje ;D Pozdro..."
Jasne wes nie sciemniaj nie ma trakieg czegos jak nowa wyspa. Weszla tylko ta munshrom island gdzie jest w h*j hydr mam nawet filmik. Wiec prosze weyjdz i nie wprowadzaj w blad ludzi
Ciekawe, gdzie jest ta wuspeka, gdzie sna libert bay czy na piratach? moze sie tam przepylne obejze, moze cos odkryje :P
RotflCytuj:
R3av3r napisał
1. Nie tylko. Po prostu nikt go jeszcze nie ubił i wiadomo tylko o Ferumbras Hat.
2. Nie wiadomo czy ma 0 arma bo nikt go nie ma.
Cytuj:
Glorfindel napisał
Nie sa fake'i????hmm.... moim zdaniem to nikt w rl tibii nie ma 7k+ hp i prawie 3k many...Gdyby teraz dzialala tibia.com sprawdzilbym nick ale tak to moim zdaniem ots....
Pozatym wystarczy looknac na 1 z ss'ow jest w bpku ring który nadal sie swieci... tylko na otsach niektorych takie cos wystepuje...
WIEC PROOOOSZE CIE STAAARY.... Kogo tu nazywasz rzesza noobów??
Ps: to miejsce jest prawdziwe-ferumrbrass castle, ostatnio widzialem pare filmików z tym, około 20 kolesi 100-200~ lvls prawie wszyscy padli na gorze...
CIP zrobił to napewno dlatego żeby tylko zobaczyc demonka a moze jakiś quest któż kto wie co te CIP-y zrobiły ;]
to jest stary temat, a wy go odswiezacie.
do tego demona mozna dostac sie na liberty day miedzy skalami i dajac npc skirtowi 5 skorek z minotaura
Moim zdaniem (bez urazy), jest to zwykły fake.
Gdzie ty tam widzisz świecący sie pierścień w bp? poza tym któa z osób będących na screenie ma 7k hp? a co do 3 k many sa sorcerzy którzy mają po 7k many :p zobacz sobie ile ma tajfun :PCytuj:
Koczo na moczo napisał