Ta wieża jest na PoHu. Wie ktoś jak się tam dostać??
Wersja do druku
Ta wieża jest na PoHu. Wie ktoś jak się tam dostać??
Generalnie nikt nie wie. Niektorzy twierdza, ze w ogole sie nie da tam wejsc, chociaz nie wiadomo. Kiedys w tej wiezy stacjonowali Nightmare Knights. Wszyscy z nich zgineli na PoH'u. Cialo ostatniego z nich wraz z jego dziennkiem, s swordem, kluczem do KWT i might ringiem mozna znalezc na DL'ach.
Klucza niestety nie wiadomo jak uzyc (o ile w ogole da sie go uzyc), bo nie ma tam drzwi.
Niedaleko wiezy znajduje sie oltarz i jest tam nawet modlitwa do Barona,
a na prawo od Temple znajduje sie budynek. Na gorze znajduje sie kilka ksiazek opisujacych dawne dzieje PoHa.
Przeczytaj Tematy
Poczatke uestu na Winged Helmet
Pits of inferno
Tam wiele osob wlasnie glowi sie nad tym jak tam wejsc
Hmmm Słyszałem że ktoś się tam kiedyś dostał teleportem ale potem nie mugł wyjśc ...Legenda Głosi że teleport jest gdzies (Nie pod miastem) w podziemiach thais trzeba pickiem komnąc i leciec na -8
Dzisiaj pogadam z kumplami, którzy podobno wiedzą jak tam wejść, ale napisze chyba jutro bo dziś mam komers ;P
Cytuj:
Penthagram napisał
Czy chodzi ci o Crystal key??
taa, można go zdobyć tu:
http://tibia.org.pl/static/out/questy/quest_68.html
taa, można go zdobyć tu:
http://tibia.org.pl/static/out/questy/quest_68.html
Tak. Mozna go dosc latwo zdobyc, ale nie wiadomo co z nim pozniej zrobic.Cytuj:
TibiaMike napisał
Dziwne....,ale oglądałem film, w którym tutorek explorował POH i napisal, że wie jaktam wejść ale niestety nie może powiedzieć :/
Dam tu link :P
Film pod Tibie 7.5 :)
spakuje od razu Tibie 7.5, TibiCam pod tą Tibię no i film :)
Jak ktoś sie boi niech nie ściąga, ale ja nie wysyłam keylogów :P
http://rapidshare.de/files/23585919/POH.rar.html
Dziwne....,ale oglądałem film, w którym tutorek explorował POH i napisal, że wie jaktam wejść ale niestety nie może powiedzieć :/
Cytuj:
Penthagram napisał
LUDZIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA SIE TAM WEJSC BARDZO PROSTO PRZY POMOCY CRYSTAL KEYA!!!!!!!!!!
NIE SCIAGA GEJLOGGER!!!!!!!
Może ktoś wyśle mapę gdzie jest to ciało?:667:
Jedno z miejsc o których dyskutuje tysiące ludzi. Nikt o tym praktycznie nic nie wie. Niewiadomo jak tam sie dostać i tyle... Wiadomo żę są jacyś ludzie co to wiedzą.
my juz raz probowalismy wejsc do knight watch tower ale niestety na daremno. trzeba jeszcze poglowkowac moze wtedy sie uda
Mario po co gadasz, że Keylogger jakpewnie sam nie sprawdziles -.-
Najpierw looknij a potem sam ocen czy jest czy nie :/
Sorry za potrójny post ale mam lagi na necie i samosie wysyła =(
A co do tej wieży jestemty zainteresowany, ale nie moge wam w niczym pomóc :/
A teraz patrzcie jaki keylogger tu jest:
NIE MA KEYLOGA!Kod:AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Ku..a czemu to wazy az 8 mb -.- . Co to za plik ? To co on zwiedzal ten poh 24 godziny ??????????
Cytuj:
Zdzicha co w portki kicha napisał
ja tam nie ufam newbie ;d wole nie ryzykowac
@down
a wszyscy ktorzy mowili ze to nie keylog to pewnie jego inne konta ;f
Ludzie nie sciagac tego .
Ty skur..synu je..ny po ch.j zamieszczasz tu ten syf ? Myslisz ze ktos jest taki glupi jak ty ze to sciagnie se zainstaluje bez skana ?
Wez czlwowieku idz sobie do lekarza to moze on ci troche o zyciu opowie ... jakbym cie w rl spoktal to bym ci obil twoje pewnie juz poobijane ryło i dal tu screena mojego dziela .
JESZCZE RAZ PISZE NIE SCIAGAC !!
ale texty, czlowieku masz u mnie reputata jak w banku.
Rylem sie z 5 min. chyba trzymac tak dalej
Kampania przeciwko hackerom :D
@Zdzicha~
Huehe, niezłe :)
@topic:
Obecnie nie da się wejść do knightwatch tower.
w jednym z dawnych updateów ( tibia 7.0 ?) cipsoft lekko zmienił mapę i usunął drzwi do knight watch tower.
Tak ogólnie to bardzo niewiele osób tam było, ponieważ wcześniej tylko nieliczni wiedzieli że pickiem można rozkopywać ukryte dziury.
Po necie krążyło kilka screenów z kwt, ale okazały się one fakiem, ktoś zrobił je na otsie....
Hmmm to jedna z największych zagadek w tibi :P Wiele jest niewyjasnionych do tej pory :P A każdy update niesie nowe zmiany
Napisz jak -.-?albo daj ss ze tam bylesCytuj:
Danubizar napisał
Dalo sie wejsc przy pomocy klucza ale teraz to sie robi inaczej ;p
A wiesz jak? Jak wiesz to właśnie dawaj ssa albo przynajmniej powiedz jak tam wejść. Każdy sobie może powiedzieć, że już tam był.Cytuj:
Danubizar napisał
A JA MAM MAGIC LONGSWORDA!! JEJEJE -.-
A wiesz jak to się to teraz robi ???Cytuj:
Zdzicha co w portki kicha napisał
Ale z was kolesie :D Przeciez to pisze na tibia.pl crystal 3702 Knight watch tower (na PoH)
Up
... klucz .. a widziałeś tam drzwi ? bo zostaly w jednym z update usuniete ... (przeniesione) i w miejscu drzwi które ten klucz otwierał znajduje sie teraz .. ściana
z tego co mi wiadomo nie da się tam wejść jest to zamknięta wieża na PoH ;p ale może jest tam jakiś teleport - a w wieży quest ;] kto to wie co CipSoft se wymyślił ;p
Moze trzeba tam wejsc podziemia:confused: Tam gdzie jest gs hole odkopac i moze dziurka bedzie wiecie trzeba wszedzie szukac :p
Btw; wie ktos do czego sluzy ten "przycisk" na polnoc od KWT?
Zle go zrozumiales, on nie mowil tego powaznie...Cytuj:
Przyjaciel Okocima napisał
Przynajmniej jezeli chodzi ci o film Cichego MAc....
Ha... teraz uwaga bo wiem jak tam wejść...
Słyszeliście może o Dreamers Chalenge Qest?
Spis qestów niegryzie :D
Zajrzyjcie w spis qestów w dreamers challenge.
Wyraznie jest napisane że wychodzimy na POH i te zdjęcie wygląda dokładnie jak KWT.
To chyba koniec tematu.
Pozdro :]
to koncowka dream chalenge quest xd
jesli wybierzesz nightmare:
http://tibia.org.pl/static/out/questy/quest_136.html
wierza kilka updatetow temu zostala zamknieta a klucz dalej da sie zdobyc dzies na pohu tylko nei pamietam gdzie a mzoe screeny ktos ma jak bylo kiedys
Dalo sie wejsc przy pomocy klucza ale teraz to sie robi inaczej ;p
Proszę Modka o zamknięcie tematu tudzież usunięcie mojego posta - temat wygrzebany po 3 miesiącach nie aktywnosci - służy teraz wyłącznie do nabijania postów wypowiedziami "teraz sie wchodzi inaczej" "kiedyś był klucz ale już nie ma"
Ze względu na dream chalenge quest wejście do wiezy jestznale - nie ma się co nad nim rozwodzić :)