Tym razem mamy az cztery konkursy. Moderatorow bedziemy wybierac z grona zarejestrowanych i aktywnych uzytkownikow (czyli tak jak zwykle). Wszelkie wymagania, oraz mozliwosc zglaszania sie pod adresem:
http://forum.tibia.org.pl/forumdisplay.php?f=44
Wersja do druku
Tym razem mamy az cztery konkursy. Moderatorow bedziemy wybierac z grona zarejestrowanych i aktywnych uzytkownikow (czyli tak jak zwykle). Wszelkie wymagania, oraz mozliwosc zglaszania sie pod adresem:
http://forum.tibia.org.pl/forumdisplay.php?f=44
Zgłoszę się ale jak zwykle pewnie nic z tego nie wyjdzie xP
Też sie teraz zgłosze bo jeszcze nigdy nie startowałem w wyborach na modka więc spróbuje może sie uda
No ja tez chyba sie zgłosze.....
Hehe zgłosiłem się mam nadzieje że zostane moderatorem:)
Mała poprawka: w newsie pisze, że są 4 konkursy, a ja widze tylko 3 :p
Można się zgłosić do dwuch konkursów na raz?
Ja mam za mało postów i nie biore udziału ale czy mógłbyś powiedzieć jakoś dokładniej jak bedzie wyglądał ten wybór modka ??
Musisz miec 100+ postow a ty masz tylko 5Cytuj:
Lolek napisał
jes jes...Cytuj:
Lolek napisał
@Topic
Ja sie zapisałem ;< ZObaczymy co z tego wyjdzie...
zapisalem sie ale niczego raczej pozytwnego nie wyjdzie bo nikt na forum zabardzo mnie niezna
noo. :) forum sie rozrasta :) to i moderatorow potrzeba :P musze szybko "nabic" 100 postow :P
Życze wam powodzenia sam nie będe się zgłaszał :723:
Jestem pewniakiem :652:
Ja się zgłosiłem mimo warnów, ponieważ dostałem je przez to że koleś jechał moją rodzinę ... a ja tylko odpowiadalem (fakt mogłem nic niepisać ale mam być gorszy ?) po 2 się zmieniłem i to bardzo (forum) i już nieklne co 2 słowa jak kiedyś ... niesiedze tylko w jednym dziale ... i mam nadzieje że coś wyjdzie ....
Do tego ostatniego JOKE jestem pesymista ;/
Zgłosze się,ale pewnie się nie uda :P
Yo tysh siem zgloszom ^^ (warning byl za to ze zle sformulowalem nazwe dla swojego OTSa)
To po to ludzie nabijaja posty piszac roze takie w stylu "aha" etc....a ja myslalem ze to po protu ma ladnie wygladac ze ktos duzoa pisze hahah
pozdrawaiam :D
No ja mam taką cichną nadzieje że ktoś mnie wybierze :) wkońcu chwile już jestem na forum :)