Juz mamy najnowszego MC i niech nikt nie mowi ze Tibia.org.pl dziala wolno :)
MC zostalo stworzone przez bikstope - w tym miejscu chcialbym mu w imieniu wszystkoch graczy bardzo za niego podziekowac!
Link: KLIK
Wersja do druku
Juz mamy najnowszego MC i niech nikt nie mowi ze Tibia.org.pl dziala wolno :)
MC zostalo stworzone przez bikstope - w tym miejscu chcialbym mu w imieniu wszystkoch graczy bardzo za niego podziekowac!
Link: KLIK
Teraz tylko czekać na poprawke TBI :D
Z tym bedzie troche wiecej pracy. Ale cierpliwosci - wszystko jest do zrobienia.
Jesteście po prostu genialni :D Najlepszy serwis o tibii ;p
wielkie podziękowania dla bikstopy pozatym chyba jesteście servem który jako pierwszy ma new mc :D może szybciej nawet od reebowa :D :-DDDDDD
Gratuluję refleksu!
gratz MC :) chociaz sam przed chwila zrobilem ale szczegół :) tibia.org.pl ROX
pozostale sux
ja nie rozumiem, jak można w kilka godzin, zrobić program, czy MC...I dont believe ! :P
to jest kwestia edycji programu tibii i zmiany 1 albo 2 linijek kodu :pppp
ale i tak wilekie gz
Jesteście wprost genialni! I jak tu Was nie kochać ? :D Kumple nie ściągają bo się boją o keyloggera buahahaha.... No to mi nie przeszkodzi update w nabiciu kolejnych 2 bp uh :)
szybko troche :-pppp graty. Teraz tylko musze cierpliwie czekac na TBI or Tibia Suite... bo szkoda mi miany na utevo lux. :P
A mi dziala stare MC ;p
Nie wiem czemu nikomu nei dzial ale mi tam dziala stare mc ;p update objelo tez MC ;p
zdarza sie
u mojego kolegi tez nie wiedziec czemu po update dziala mc
A czy ktoś mi powie kiedy będzie TNGG??
i tak powino byc na wszystkich stronach
po co nowe mc skoro stare dziala? jedyne zmiany ktore nastaly z nowym klijentem to lagi jakie dzis mialem-.-
Czesc mam prosbe, jak by ktos mial najnowsza tibie gg lub ngg na clienta 7.41 niech da znac na gg : 3413490, albo da linka na forum//// z gory thnx:P
Świetnie już niemoge sie doczekac noej tibi GG najbardziej mi brakuje paccowego wyglądu bardoz mnie to podtrzymywało na duchu :702:
postarajcie sie z nowo tibio GG ! byle FAST ! :530:
Musze przyznac ze jest to dużo leprzy serwis od zafajdanej tibi.pl
i niema jebnientych moderatorow ..... :608:
Ludzie na forum są spoko graty
--------------------------------------------------------------------------
Alkaida Jasin
Lvl 34
Paladyn
80/40
A ja sie troche zdziwilem ale mi MC chodzi bez problemow na po staremu :D bez instalowania zadnej nowej :P
OMG !!! Ale mały transfer !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/
spox , teraz TBI i bedzie super
Nie no super tibia mc tylko zeby tearz zrobic Tibia suite i bedzie EXTRA Tibia.org.pl jest najlepsza(podziekowania Biksopta)
heh, wszystko pięknie ładnie, TBI pewnie bedzie za kilka minut, ale co z tym transferem? idzie tak wolno że... albo wogule nie idzie, może by znaleźć jakiś tymczasowy server?
no i bardzo się cieszę że MC powstało tak szybko - chyba szybciej sie nie dało :)
GRATZ dla biksopaty!
Gratulacje dla Bikstopy
Wielkie gratz za MC....a instaluje je sie tak samo jak stare mc czy trzeba podmienic głowny plik tibi exe ? A i kiedy bedzie nowa Tibia GG...??
Fajnie, ze juz jest nowe MC ale NIE MOZNA TEGO SCIAGNAC!
spoko ze juyz jest mc jeszcze tylko tbi i tibia gg i jest lux <kkocham tibie org szybka obsluga:P i wogule spoko klimat)
Super jestescie bardzo genailni zrobic tak szybko MC?Kurcze to trza miec refleks.
Ja tylko czekam na tibie gg albo jakas Suite :p bo kurna runek nie ma jak robis na mc :S
//a mi tibia mc po tym update dzialala tez loozem :-DDDDDD
Powie mi ktos zorientowany czy jest sens sciągać nowe mc jak mi stare działa?
Dajcie TIB !!
JA CHE TIB !!!!!!!!!!
Jak chcesz to sciagnij chyba ze nie chcesz od ciebie zalezy.
wielkie gratki tylko jest wielki problem u mnie :< wiem ze nie za dobrez sie nam na tym i nie wiem czy dobrze mowie:P pisze u mnie : Enter password for the encrypted tibia.exe prosze o odpowiedz :636:
Dacie Tbi Plzzz Zrubcie Tbi Bo Niemam Jak Trenic =/
@2 UP
TBI neidzila pod tibie 7.41 =-/
Cytuj:
W-tk napisał
Chodzi mi o to czy np. nowe tibi i inne takie bajery bedą działały tylko pod nowym mc czy tez pod starym.
Nowe TBI bedzie dzialalo pod klientem 7.41 (MC lub zwyklym)
Mi sie nie chce rozpakowac te mc... bo mi pokazuje jak rozpakowuje ze trzeba podac passy lol prosze o pomoc!
Taaa...tylko mi sie jakoś dziwnie MC sam updaetował ....
Nic nie robilem, a tu nagle moge wlaczyc 2 Tibie ;)
ale gratz Bikstopa ;)
czy mi ktos cholera odpowie co mam zrobic bo sciagnalem te mc i pisze przy rozpakowaniu ze musze podac password do tibia.exe! :636:
czytac czytac i jeszcze raz czytac :)Cytuj:
Scyntx napisał
a czym sie różni to mc do 7.41 od 7.4 ?
:659: :-DDDDDD człowieku chaslo do archiwum znajc seCytuj:
Scyntx napisał
No szybko to zrobiliście Gratulacje. ja urzywalem tylko tibi suite i niewiem co deje MC niech ktoś mi powie Błagam
:636: :652: :pppp :659: :)
dobra dobra kurwa myslicie ze nie mam czasu na co innego a nie bede sie pierdolic i szukac , czytac :) plx podajcie mi ten pass
__________________________________________________ _______________Cytuj:
Scyntx napisał
sorry nieda sie podac bo znika poszukaj i sie niedenerwuj
napisz mi na Barto moje gg to 8205354 z gory thx:)
Mi działało stare mc więc co daje te nowe do wersji 7.41?
Ej a powiedzcie mi czytam nie ma napewno keylogerów. I zabierzcie ludzi kturzy nie wiedzą co to jest mc :P
CZe
kiedy bedzie TBI ???????????
jak robicie juz nowego to dolurzcie mu strzelanie z hmm'ów i z sd !!!!!!
pa mam nadzieje ze zrobicie to jak najszybciej rzycze owocnej pracy:):):):):):)
Gz :529: Czekam Teraz tylko Na TBI :643:
Pozdro !