-
Droga na Fibule
-
Jazzu... Jak tak dalej pójdzie to ludzie będą robić poradniki "Jak dojść do banku w Thais" -.-
-
hmmm... już kilka osób mnie pytało jak dojść na fibule więc zrobiłem poradnik, bo nie wszyscy wiedzą o tunelu tam prowadzącym i myślą, że tylko PACCowie mogą tam dojść. Jak chcesz to moge zrobić poradnik z drogą do banku w thais. LOL.
-
mnie sie jeden koles pytal co to jest bank jak mu wytlumaczylem to sie spytal gdzie jest (na ziemi żyje pełno lam )to go zaprowadzilem
-
By pokazać jak tam dojśc wystarczy tylko ta pierwsza mapka. Reszta jest zbędna ;/
-
Fajniarski poradnik, tylko nie napisałeś, co jest w tych podziemiach :D
No i można by napisać, co tutaj w sklepach oferują.
NP. To jedyne miejsce, gdzie można sprzedać hatchety...
-
dlaczego ktoś kto nie wie dla niektórych banalnych rzeczy musi być lamą?? może po prostu dopiero zaczął grać w tibie?? Każdy kto uważa tak jak moi poprzednicy sam jest lamą jeśli nie wie rzeczy oczywistej dla mnie np. programowanie obiektowe w php5.
-
A tak wogole klucz kosztuje 800gp.
-
Ja proponuje przeniesienie tego do Artykulow.Ale prosze o nie usuwanie bo sie to przyda a no i nie o zamykanie:P dziex z gory.
-
Mogłeś wspomnieć o tym że koło wejścia do tunelu na fibule jest niebezpiecznie a mianowicie mino , mino guardy i cyce -> ;]
-
Wielkie thx , ja nie wiedzialem jak tam dojsc :P
-
nie no weżcie może niedługo będzie jak dojść do gildii palków i jak z nim rozmawiec<lol>albo jak kupic parcela hah
-
Wielkie dzięki za przeniesienia tego poradnika do artykułów. I cieszę się, że kilku osobą przydał się ten poradnik.
-
mnie sie to przydalo i mam gdzies co inni na to powiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ej,a jak ide na ta fibule to sie moge nadzia na jakies potworki?? :716: