Wszyscy czekamy na ten HantaWirus z kurakiem 50 kg, papierem toaletowym i tibiantisem oby jak najszybciej się to stało bo ludzie przegrywają z brakiem odpoczynku.
amen
szczypawica cyklica
:prayge
Wersja do druku
Wszyscy czekamy na ten HantaWirus z kurakiem 50 kg, papierem toaletowym i tibiantisem oby jak najszybciej się to stało bo ludzie przegrywają z brakiem odpoczynku.
amen
szczypawica cyklica
:prayge
@cowboy ;
podobno okadzanie się dymem z plastikowych butelek chroni przed zarażeniem
utevo res "xivan
Ciekawe jak długo tym razem korpo będą myśleć, czy jeszcze Tadek ma siedzieć z 40 osobami na open space, czy jednak może zrobić to samo, wygodniej z chaty.
właśnie wracam autobusem z pracy i siedzi obok babka z maską, zaczęło się :monkas
w tym waszym krakowie to maski nosili juz w '89 a i tak potem kaszlom czarną sadzą
nic nie bedzie przejdzie bokiem
ta, nie wyjdzie z chin
nie no, żartowałem, podobno od poniedziałku czerwona strefa na ślonsku pewne info od matki piguły
:kekw ale wrzucenie zdjęcia matuli tutaj to bez kitu opus magnum cowboyowego performancu, założę się że znalazł się minimum jeden wajlandur co je wykorzystał do niecnych celów :pervertface
ale wajlandura mi tu nie obrażaj :tadek
mam nadzieje ze wiecie juz ze to fikcja pic na wode fotomontaz i nie dacie sie znow zrobic w balona
kazdy taki kozak, a jak wywieszą licznik zgonów na pasku w tvnie to połowa foruma ustawi się w kolejkę po czipa :dancingpepe
mam od 3 tyg 38,5-39 goraczki, jestem pacjentem 0, mozecie zadawac pytania