bo ten krnąbrny karzeł z gównanego wrocławia nie odpisuje na uprzejme prośby tak szacownego użyszkodnika jak ja :pepehands :warn
nawiązująć do bogatej torgowej tradycji chciałem uzyskać nick "pies_szamana" i tak sie teraz należy do mnie zwracać.
Wersja do druku
bo ten krnąbrny karzeł z gównanego wrocławia nie odpisuje na uprzejme prośby tak szacownego użyszkodnika jak ja :pepehands :warn
nawiązująć do bogatej torgowej tradycji chciałem uzyskać nick "pies_szamana" i tak sie teraz należy do mnie zwracać.
kup premium i napisz do Decretisa
zmieńcie mi nick, to może jak dostane wczasy pod gruszą za 2 mc to zaszaleje i rzuce szeklem na ofiare :cheems
panie, pinionżki z góry i dopiero wtedy można działać :pepezyd
Jeszcze słowo a wyłącze reklamy.
Czemu jeszcze nick mam niezmieniony @dekrentis @pluto co jest do kurwy nendzy, przez was zasnonć nie bede mógł z nerwów :kekwstop
Tibiarz krótko trzymaj tych leniwych niby adminów, bo zaraz wyłącze te reklamy i skończy sie sponsoring
jeszcze mnie możecie zaimponować to może, a nawet prawdopodobnie kupie na rok premium za 2 miechy bo dostane socjala od janusza na wczasy
@Decretis ; wez mu zmien na tego psa szamana, zaladuje patronajta soon wiec twoje klikniecie nie pojdzie na marne
pies na torgu jest tylko jeden :feelsokayman
https://torg.pl/customavatars/thumbs/avatar354582_1.gif
Dajcie mu nick śmieć z rodziny śmieci żeby ludzie wiedzieli z kim mają doczynienia
robol_produkcyjny brzmi lepiej:2137
no i sie zesrała administracja, lichwiaże obrzydliwe, gówno dostaniecie wyłączam reklamy, nie bedzie mnie żyd na jakimś obsranym forum antypolskim traktował jak popychadło.
myslal pan nad znalezieniem innego zajecia w zyciu niz tostowanie na brazowym forum 24/7? :karniaczek