Bawi się ktoś w NFT? Jakieś posiadacie? Macie dostęp do ciekawych projektów, najlepiej polskich? I nie chodzi mi tutaj o "Misie" i "małpy" tylko o coś co faktycznie ma wartość i można na tym long-term zarobić.
Wersja do druku
Bawi się ktoś w NFT? Jakieś posiadacie? Macie dostęp do ciekawych projektów, najlepiej polskich? I nie chodzi mi tutaj o "Misie" i "małpy" tylko o coś co faktycznie ma wartość i można na tym long-term zarobić.
ja nie
nft xD
A Ty co masz takiego nft co jest w ch00j warte i za 5 lat dom postawisz?:lul
Dobra dobra Panowie a słyszeliście o użyciu NFT jako funkcji dostępowej? Kupujesz NFT dostajesz dostęp do kursów które sobie przechodzisz i potem sprzedajesz NFT dalej? W polsce coś takiego działa i za niecały miesiąc projekt wychodzi globalnie.
>NFT
Generalnie teraz jest nagonka na kryptoaktywa, więc odradzam się komukolwiek w to bawić. Mój bank mnie już pytał czy mam i każdemu kto ma grozi śledztwo związane ze wspieraniem terroryzmu. Generalnie nie polecam nikomu sie bawić w to, ponieważ łatwo jest sie uwikłać w transakcje finansowe ze światem przestępczym nawet jeśli wypłacamy hajs, bo przecież może sie okazać że koleś od bitomatów na boku handluje narkotykami albo handluje z r0sją.
Poza tym nie popieram kryptoaktyw których nie da sie kopać za pomocą ASICów, bo najlepsza rzecz do kopania zaraz po tym to karty graficzne. Karty z niskiej półeczki (Radeon ?200-?400) to kiedyś kosztowały jakieś 200-400 zł a teraz to sobie glutenbergi po 900 wołają bo górnicy i inflacja, już nie mówiąc ile kiedyś (2003-2015) kosztowały karty wysokopółkowe prosto z premiery. No i ile świat zużywa prądu na to gówno też sie przyczynia do cen prądu dla wszystkich. Nie szanuje górników kartowych i nie pozdrawiam. Bitcoin i Litecoin to jedne z niewielu kryptoaktywów które przynajmniej nie zagrażają rynkowi kart graficznych.
ktoś tu chyba za dużo się naoglądał pawua leżocha:kekw
mam nft pacca na kingdomswapie, profesorek slyszalem ze ma jakiego ntf plate seta tez, jestes zainteresowany?
Na kingdom swapie mam caly thais estate wykupiony jak jestes zainteresowany
Ok pośmieszkowane :) Jest ktoś w ogóle kogo interesuje NFT czy raczej wszyscy sadzą że to sciama i naganianie ludzi na kase? Chciałbym podyskutować może ktoś ma coś ciekawego w temacie do napisania, słyszał o czymś albo w jakiejś społeczności jest?
kurwo jebana mowie ci ze mam nft pacca na kingdomswapie. dalem 650zl, teraz wart juz 900