-
1 załącznik(ów)
Pomoc na front.
Hejka dobrzy ludzie, mój braciak walczy w Kijowie, napisał dziś z prośbą
Załącznik 377974
https://allegro.pl/oferta/apteczka-m...za-11924291892
Nie wiem jakie macie podejście do tematu, ale dla chętnych którzy chcą wspomóc i dorzucić dla przyjaciół ze wschodu
konto do wpłaty
Bartosz Waga
33102027910000750201706084
tytuł: medkit na ukraine
oczywiście wrzucę potwierdzenia, że sprzęt został zakupiony jak i poproszę o foto od Pirata, że otrzymał pakunek
-
Dla kolegi Pirata (specjalnie z wielkiej. Nie mialem okazji niestety poznac osobiscie) pomogem bo mi sie podoba jego nastawienie wzgledem tych jebanych ruskich robakow bez jaj. Jak macie jakies drobne to rzuccie im na te life fluidy
Pzdr
-
Jutro powinno się coś zaksięgować
-
Czemu to do chuja tyle kosztuje, wojna się zaczęła to cena x4 czy co
-
pewnie z jakimis atestami medycznymi to od razu cena w góre
-
Nie pierdolcie tylko wyślijcie dla kolegi apteczke
-
Poszła stówa i mam pewną propozycję, która prawdopodobnie drastycznie zwiększy ilość wysłanych apteczek
Jak wiadomo każdy tibijczyk swoją motywację odnajduje głównie w osiągnięciu jak najwyższej pozycji w highscoresach oraz wszelkich achievementach i rarach
Proponuję stworzenie hajskors wpłat na apteczki gdzie klasycznie 3 pierwsze miejsca dostaną wyjątkowe i niepowtarzalne medale, a pluton nie wyśle pucharów
-
jasne zrób z torga pay2win
-
w sumie czemu nie, im wiecej placisz tym wiecej postow mozesz pisac @Pluton ; @Decretis ;
-
-
Lord, a Ty kurla zachec ludzi, ze im pomnik na aruthang postawisz dla kazdego kto donejta zrobi
albo powiedzmy 0 / 10k pln i po peknieciu dostajemy klucze do miasta ankrahmun :feelsokayman
-
wyglada na to, ze top 2 poki co
wplacajcie bracia to wam cos opowiem
-
dzieki dla tych co wpłacili, pon/wt zamawiam apteczki narazie mamy na 2 brakuje niewiele do trzeciej
-
jak bede mial jakies siano cos wplace o ile zdaze
-
wyslalem drobne na uhy dla gitow, pewnie w poniedzialek dojdzie, jebac putina cwela, szkoda ze matka chuja pepowina nie udusila