Nie jakieś Xiaomi zajebane tylko normalny europejski produkt
Musiałem ostatnio kilka razy odkurzyć i stwierdzilem że to pierdole podłączać, z rurą się pierdolić, czołga ciągnąć
Proszę o opinie
Wersja do druku
Nie jakieś Xiaomi zajebane tylko normalny europejski produkt
Musiałem ostatnio kilka razy odkurzyć i stwierdzilem że to pierdole podłączać, z rurą się pierdolić, czołga ciągnąć
Proszę o opinie
Bierzesz se karchera to tak ci będzie ciągnąć jak żadna tirowka nie pociągnie
co teraz masz ełropejskie? jak chcesz być kimś to bierzesz takie kurwisko na każde zawołanie
https://www.youtube.com/watch?v=xzWLci3FSQ4
czyli te odkurzacze za tysiaka tez sa cos warte? myslalem ze z 3k musze wyjebac zeby to nie wkurwialo bardziej niz klasyczny, krotka praca na baterii/slabym ciagiem itp, ze 2-3 lata temu jak o xiaomi czytalem to chujnia
@Master ; jak sie sprawuje samojezdny??
No kurwy z roksy nie ssały chyba za dobrze
nie mam zwierzat ale musi to ssac jak klasyczny i wytrzymac z pol godziny na pelnej kurwie
wiec pewnie tylko dyson za 3 klocki co
@jaxi ;
Ogolnie spoko, ale malo na razie uzywalem bo glownie mam pyl do odkurzania wiec go nie zajezdzam tym tylko opierdalam legitnie Karcherem WD6 bo on ma wyjebane co jest do odkurzenia.
Ale jestem zaskoczony tym, ze naprawde spoko ogarnia zakamarki i wygrzebuje paprochy z kazdego naroznika i skad sie tylko do i druga rzecz jak dobrze sobie radzi z przeszkodami typu takie plaskie metalowe nozki od mebli lezace na ziemi, dywany itd. Myslalem, ze bedzie to dla niego problem, a on normalnie se smiga po tym.
Tylko, ze to nie jest raczej opcja zeby miec tylko to - drugi odkruzacz i tak musisz se kupic bo on nie opierdoli wszystkiego idealnie, raczej tylko do odkurzania i mopowania w codziennym utrzymaniu czystosci, a konkretne odkurzanko raz na 2 tyg i tak dobrze jebnac.