Kto się spisał? Bo do końca miesiąca trzeba. Ja nie
Jak się nie spiszesz to do 5k grzywny, a jak napiszesz nieprawdę to paka
Ps nie wiem jak się robi ankietę
Wersja do druku
Kto się spisał? Bo do końca miesiąca trzeba. Ja nie
Jak się nie spiszesz to do 5k grzywny, a jak napiszesz nieprawdę to paka
Ps nie wiem jak się robi ankietę
dzwonili do mnie, myslalem, ze to spam i nie odebralem. od tamtej pory chuj wie 0 kontaktu xD
apogeum 60tki
dać z dupy siebie samego
pare mc temu sie tam zalogowalem i zaczalem to uzupelniac ale jak zobaczylem jakie sa pytania to wylaczylem w pizdu, a teraz mam ze 'czas rejestracji formularza minal' i doczytalem ze na uzupelnienie przez internet ma sie 2 tyg od pierwszego zalogowania. dzwonic tez nie wiem czy dzwonili bo mam apke zainstalowana do autowypierdalania ankietowych polaczen, wiec chybachorociupa
Ja sie spisalem bo hulajnoge mozna bylo wygrac ale nie wygralem :(
wyjebane na to mam i chuj im do dupy.
wpisalem sie na to gowno, naczytalem sie ze beda jakies pojebane pytania a to speedrun w 5min xD
co mozna bylo ominac to ominalem
dzwonili do mnie to w 5min spisałem siebie, brata, rodziców i dziadków, połowa pytań odpowiedziałem nie wiem bo w sumie chuj wie i essa
spisalem online wczroaj, wpisalem ze czuje sie palestynczykiem, polecam
nigdy sie nie spisywalem chyba stary najebany przez telefon to robil jak dzwonili zawsze
Ten spis to chyba tylko po to, żeby wyprać hajs na opłacaniu obsługi tego spisu oraz rodzin posłów na stanowiskach rachmistrza, bo informacje jakie tam sie podaje są ogólnodostępne dla państwa i nic nadzwyczajnego tam nie ma
jebac straż pożarną, tylko bóg moze gasić nasze domy