Elo, moja mama wraca z kenii za kilka dni i mnie pyta co mi przywieźć. Ktoś ma jakieś pomysły? Czy te czasy w których się wymieniało kolorowe paciorki na kość słowniową to już minęło i zostały tylko ozdoby z drewna i herbata?
Wersja do druku
Elo, moja mama wraca z kenii za kilka dni i mnie pyta co mi przywieźć. Ktoś ma jakieś pomysły? Czy te czasy w których się wymieniało kolorowe paciorki na kość słowniową to już minęło i zostały tylko ozdoby z drewna i herbata?
Zdrowego silnego murzyna
jestes murzynem?
Nie jest tak czarnuchu?
po ile murzynka?
place w gotówce
ale jej tam musial mokebe pimpirimpim
jako ciekawostke powiem, ze to wlasnie w kenii jest najbardziej rozwinieta seks turystyka. stare rozjebudny (nie sugeruje ze to twoja mama, chcoiaz statystycznie bardzo duzo prawdopodibnestwo przyhajcielu) jezdza do tej kenii sie ladodwac z murzynami. a potem wracaja jak gdyby nigdy nic. byla nawet ze 4 lata temu taka afera, ze pojechala jakas wycieczka zorganizowana na bunga bunga. same prukwy 50 lvl
Matka w Kenii
Duck duck typing - jesli cos kwacze jak kaczka, wyglada jak kaczka to musi byc murzynem
mama ci pewnie przywiezie braciszka murzynka
porzadną afrykańską elektronikę grupy transsion, np telefony infinix lub tecno bo to jest przyszłość i trzeba zacząć zalewać tym rynek pzdr
Wiadomo po co baby jezdza do kenii jak tam kurwa nic nie ma poza chatkami z gówna, piaskiem, hiv i murzynów z wielkimi pałami. Powiedz mamie żeby najlepiej nic nie przywoziła w szczególnośći hiv i bamboo braciszka.
ja bylem, kupilem zyrafe, nosorozca na okalnym bazarze, typ mowil ze recznie robil, a za rogiem na stoisku to samo koles sprzedawal ://///////
No to nieźle mama tam się tam mama bawiła po co go uswiadamialiscie teraz nawet kanapki od niej nie zje bo będzie miał przed oczami jak trzyma czarnego dragala
tak sb teraz stałem przy ekspresie do kawy i sb myślę że przecież kenia to jedna z najlepszych kaw na świecie.
zalecam