W tym temacie możecie pisać o BEPOWERZE z Biedronki
Dobrze wiem że dzięki wieloletniemu forsowaniu BEPOWERA wielu z was zaczeło brać BEPOWERA w tym połowa torgowicy zapraszam do dyskusji o najlepszym energetyku
Wersja do druku
W tym temacie możecie pisać o BEPOWERZE z Biedronki
Dobrze wiem że dzięki wieloletniemu forsowaniu BEPOWERA wielu z was zaczeło brać BEPOWERA w tym połowa torgowicy zapraszam do dyskusji o najlepszym energetyku
Jebac energetyki, tylko kawusia z expresu byczq
wole monsterka ale niedlugo wracam na studia wiec mysle ze bepower bedzie kupowany #oszczednosci gorylku
Kupiłem dzis za 4,99 (żałuję jak chuj że nie mam karty biedronka, kosztowałoby wtedy 3,99) i nie żałuję. Wypiłem dzisiaj roztwór z trzech tabletek i wody Żywiec (mocny gaz, taki lubię) i latam jak pojebany. chata posprzątana trzy razy, najebalem sąsiadowi, do wiadra nasrane, teraz idę walić konia któryś raz z rzędu (przestałem liczyć po szóstym) i generalnie jest essa jak chuj. A to wszystko dzięki temu wspaniałemu produktowi, essa goryl
Essa nieudas, Zara odkładam pantofle, serce mi staje dęba (kutas też) polecam dla każdego
Nie lubię energetyków.
gdyby byl be power zero to bym go pil zamiast wody nie troluje
nigdy nie piłem bepowera
naprawde
ty sobie byku od dawna grabisz
nie dojebalem ci jeszcze przez wzglad na ilosc twoich postow, ale moja cierpliwosc sie konczy
zero jest gdy dostaniesz goryla w gratisie hehe
Jakbyście mieli opisać tą amborzję to jakimi słowami? Może sie skusze.
Jakbyś nasral do szklanki, zalał wodą, dodał cukru i zmiksowal tak żeby żadne fusy nie pływały. w dodatku kolor identyczny