Witam serdecznie,
Wróciłem do gry po kilku latach przerwy, pykam na serwerze Antica jako Paladin. Naklepałem 21 lvl, kupiłem pacca. Co teraz się robi w tej grze? Tak jak dawniej klepać punkty i Grizzly Adamsa?
Wersja do druku
Witam serdecznie,
Wróciłem do gry po kilku latach przerwy, pykam na serwerze Antica jako Paladin. Naklepałem 21 lvl, kupiłem pacca. Co teraz się robi w tej grze? Tak jak dawniej klepać punkty i Grizzly Adamsa?
Jeśli przyszłościowo to tak ale do momentu aż charmy powbijasz np. tarantula task robisz. 2x tylko
Jak za miesiąc chcesz pierdolnąć tym wpizdu to se coś nowego pozwiedzaj i nie patrz na nic
To zrób se bestiary na swamp trolle, potem dostęp na meriane i bij żółwie z blood crabami. Mrdicinki skorupy i szczypce od krabów na market
ale po co pan ma robic bestiariusz jak sobie on zrobi go w TH jak juz zacznie na nie chodzic
w obecnej tibii nie ma sensu robic taskow u grizzliego
porób to na co masz ochote - nic Cie i tak nie ominie czego bys pozniej zalowal
szanuje, ze nie kupujesz cckow
podoba mi sie ten styl gry
No to się posłucham rady i trochę pobije te craby. A potem RPG queściki. Dobrze radzicie żeby się nie znudzić na taskach, skoro i tak pewnie jebnę tę grę zanim się pacc skończy.
@jaxi ; A co ja będę hajs wydawał, gra ma dawać fun. A co to za fun jak ma się wszystko na początku.
Hej, wydaję mi się że lepiej wydać parę zł zrobić jakieś imbu i sobie grac 4fun niż się męczyć.
Ostatnio pytam typka czy chce coś kupić a on do mnie że gra "iron man" pytam co to a gość że ma tylko te itemy które sam zdobędzie ;D
No na Amazon Campie to bym chyba 3 lata musiał te pacynki zbierać żeby Pacca kupić. Poza tym, dla mnie większą satysfakcją jest powolne progressowanie. Każdy ma swój styl gry, nie zależy mi na PG bo i tak w przerwie od pisania inżynierki sobie rzucam włóczniami :)
Wszystko dostałem po trochę niższej cenie od H-Lvla + wymieniłem Crown Helmet na Wood Cape. Na 50 zrobię sobie kłesta na blue legsy i jak kasa jakaś wpadnie to wymienię B Rope na Pal Armor.
Kurła czuję się trochę jak w Podstawówce, RPG pełną gębą xD Tylko wtedy mnie na pacca nie było stać.