Młodszy Braciak Pana Boga napisał
Kolego wyżej, chyba nie oczekujesz, że każdy bedzie czytał forum/discorda i jeszcze przekopywał się przez tonę tego ostraszającego gówna na forum (swoją drogą ludzie zastanawiają się, czemu serwer nie przyciąga więcej osób, hmmm no kurwa ciekawe. Hint. to forum), żeby dowiedzieć się, że za czynność która jest CZYMŚ NORMALNYM dostaje się delete?
Zrobiłem exita i zalogowałem się na innego chara, bo tak jest ZWYCZAJNIE SZYBCIEJ. No ja rozumiem, że wbrew OSTATNIEMU ZDANIU ZASADY DRUGIEJ, ale jest to chyba trochę przesadzone nieprawdaż? Usuwać wszystkie konta za zwykły relog. Jeszcze, żebym kogoś tym abusował, a to był zwykły relog na exicie z chara A na chara B, żeby trapa z rotwormami poprawić i od razu powrót na chara A.
Zasada mówi "Every player is allowed to have only ONE character online". Ok, rozumiem, ale nawet jakbym miał tę zasadę ciągle z tyłu głowy to w życiu bym nie pomyślał, że robienie xloga z chara A na chara B w celu przelogowania będzie potraktowane jako coś takiego, bo 2 chary bedą online w tym samym momencie przez 10 sekund, no błagam (no chyba, że bym przewałkował forum/discorda).
Teraz to już nawet undelete nic mi nie da, bo na Rooku tyle ludzi strapowałem (12k+ loota w goldzie), że by mi mainowi nie dali na spokojnie pograć :)
Także, proszę Panie @tibia77 o zwrot za PACCa kupionego wczoraj, i już nigdy tu nie wracam (i nigdy pewnie do Tibii, bo muszę szczerze przyznać, że serwer był jednak najlepszy na jakim grałem, pomimo straszliwego fuckupu na początku).