No ja sobie z tym radzicie, logowanie na inne otsy to tylko rozdrapywwanie ran :zaba
Wersja do druku
No ja sobie z tym radzicie, logowanie na inne otsy to tylko rozdrapywwanie ran :zaba
czy mowa o najlepszym otsie erpegia.net? jeżeli tak, to niedługo będzie kolejna iglica edycja na lata i wbijamy w huj pozdro
no i czuje sie bez iglicy hujowo niestety, dniami i nocami myślę o expiolce na igiełce, nawet śniło mi się jak dominuje otsa znowu pozdro
wydaje mi sie, ze moga byc takie
From Level To Level Rate
1 n/a 2x
(and +100% at 8lvl to +0% at 58lvl)
Skill
Skill Stages on Erpegia RPG
From Skill Level To Skill Level Rate
0 39 4x
40 59 3x
60 74 2.5x
75 - 2x
czyli po polsku exp x2, magic x2, skille malutki stage, loot chujowy
Dzien jak co dzien, nie gram
Dla mnie wszystko z rejtami powyżej x1 jest zbyt dynamiczne.
napisales ten temat o 17:17 czyli ktos o tobie mysli, a moze to iglica mysli o swym dziecku ?..myslales o tym?
Depresja
Przecież tekania działa więc o co chodzi
Screenshot by Lightshot
obywatelski obowiazek spelniony, mozna isc spac.
Kutax mi redbaga znow dał za nic
Jery jak mozesz patrzec w lustro
nie prawda że za nic
Tydzien bys sie tu z nami po kutasach polizal i bys zmial 3 kwadraty znów
Ale nie kurwa jebany nonkonformista bedzie dawal czerwone
Ale wybaczam Ci, nadstawiam drugi posladek
widzisz, tutaj cały clue. Miałem 3 kwadraciki, ale że nie zgodziłem się z czyimś postem (nie pamiętam teraz, bodajże wuzkowego) to dostałem tyle redbagów, że mam to w dupie xD jak napisałem w poście, za który dostałem ostrzeżenie. Tutaj jest wzajemne kółeczko adoratorów, którzy proszą się o :kappa rep000tki :) :kappa i najlepiej was olewać i nic do was nie pisać, żeby się przypadkiem nie narazić. A ja po prostu na was, forumową reputację, jak i niektórych zdanie leje. A czerwone kwadraty wystawiam - bo mogę. Wy sobie to nadrobicie siła reputacji :nosacz