no jaki mikser, zeby se zrobic taki szejk fajny bezproblemowo ze szpinaczku,bananow +bialko +inne owoce jak truskawki
jak jakies macie na chate i sa spoczko i tanie w miare to piszcie jaki uzywacie to zakupie cnie
Wersja do druku
no jaki mikser, zeby se zrobic taki szejk fajny bezproblemowo ze szpinaczku,bananow +bialko +inne owoce jak truskawki
jak jakies macie na chate i sa spoczko i tanie w miare to piszcie jaki uzywacie to zakupie cnie
chyba se jakis z kerfura kupie kurwa co wy na to. jestem geniusem czy nie jestem?
polecam tę sztukę
Załącznik 370175
@Well Skilled ;
Ja używam Russell Hobbs Mix & Go 21350-56. Udało mi się go kupić za 35 zł w Tesco xD
Dwie butelki po 600 ml w zestawie z zakrętkami, jest też taki wkład do chłodzenia, ale nie używałem ani razu. Robię prawie codziennie dosyć gęste koktajle i w sumie daje rade, ale jest przy tym głośny. Nie wiem czy to wada tej konkretnej sztuki, bo poza tym że jest głośna to tak jakby w środku coś dodatkowo skrzeczało (może zębatka jakaś czy coś takiego). Masła orzechowego tam pewnie nie zrobisz, ale takie siemie lniane potrafi dość mocno rozdrobnić. Mam nadzieje, że pomogłem xd
Ja miksera żadnego nie mam, ale takie szejki robię blenderem.
chcesz zostac djem????
jesli tak to mam nick dla cb mordsiu
DJ Pool Gałka.
moj ulubiony to @djmikser ;
muj dj 600v
dobry mikser to ja mam i ci mogę szejka zrobić tylko nwm czy z bitom śmietankom czy odtłuszczony i czy z dodatkiem włosów i czy jaja mam umyć to nwm bd drożej
Tylko pioneer
polecam blender zespolu braun o mocy 900w robi dobry rozpierdol
ogulnie to bledner kielichowy najlepiej no i paczysz se zeby byl w miare mocny, nwm co tam w tej cenie, z 900W może? popacz se jeszcze zeby kielich miał taki sztosik ze każdą część można odkręcić a nie że to poklejone jest, bo prawda taka ze jak tego nie umyjesz codziennie to ci sie tam jakies gowno zrobi. no i to w sumie tyle gościu no nie ma z tym wielkiej filozofii jak to szukasz do szejków.
ewentualnie jeszcze mogłby byc jakiś dobry melakser ale to nie wiem na co w tych patrzyc jak sie chce szejki robić. różnica największa jest taka że do blendera kielichowego musisz zwykle se coś płynu jakiegoś dać, czy to jakieś mleko, woda, jogurt czy whatever, a do melaksera to wpierdalasz se np sam szpinak a i tak se zadziala
jak jesteś leniwym skurwysynem to nie kupuj kielichowego bo nie chce sie tego gówna myć i potem w nim robić bo leży z osadem
tylko xiaomi